- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Zaten canım seninle konuştuğumda soracaktım 52 yüzünden sonra neyse dedim. Nerelisiniz normalde peki?Bende Ordu geliniyim Karadenizli degilim ama gelin geldim orada yasamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten canım seninle konuştuğumda soracaktım 52 yüzünden sonra neyse dedim. Nerelisiniz normalde peki?Bende Ordu geliniyim Karadenizli degilim ama gelin geldim orada yasamiyorum
Bayağı değişik düzen sanırsam iş gereği filan mı muştasınız?Yok akrabalarım orduda ailem zonguldak biz muştayız
Aynen eşim öğretmen doğu görevindeyiz sen orduda mı yaşıyorsunBayağı değişik düzen sanırsam iş gereği filan mı muştasınız?
Evet ordudayımAynen eşim öğretmen doğu görevindeyiz sen orduda mı yaşıyorsun
Yarın kan vericem adet olmadım erken gebelik testi yaptım pozitif gibi inanmıyorum kan vericem garanti olsun diyeKızlar BAT geldi durumlar nedir?
@sanem1989
08.02.2021 31 - - 1,5 YIL Rahim Basıklığı A Akasya10
08.02.2021 26 Folden
Klomen1 YIL @Nrgulbeski3344
08.02.2021 29 Diafol - - - @LeyLA84db
08.02.2021 37 Folikasit
ProgestanInnovita
Ç.iğnesi6 AY Düşük amh
Yok bana rapor çıkarttı iğne için. Ama bebeğin kalp atışını duyalım sonra başlarsın iğneye dedi. Corasprin hic vermedi bile. Ilk 3 ay da bu pıhtının bebeğe zararı yok dedi ama benim aklımda soru kaldi. 10 gün sonra gidicem kontrole. O zamana kdr yine de kullansam mi dedimBebeğiniz hayırlı olsun inşallaj bende de pıhtılaşma var ve coraspin kullanıyorum hamile kalınca da iğne başlıcaz kalp atışını beklemeden başlattılar geçmişte de bana. Coraspin başladılar mı size de
Reglin 3. Günü bakıldıAdetliyken mi bakıldı LH değerinize?
4 5 yıldır gelmedim orduya özledim vallaEvet ordudayım
Ben gebelik haberi alınca hemen doktor verdi çünkü genetik testim çok önceden yapılmıştıÇok tesekkurler guzel dilekleriniz icin.
Sizde bebegin kalp atışını duyunca mi vurulmustunuz iğneyi yoksa gebelik haberini alır almaz miydi
Baya olmuş insan dışarıda kalınca özlüyor da varken anlamıyor değerini4 5 yıldır gelmedim orduya özledim valla
Erzincan☺Zaten canım seninle konuştuğumda soracaktım 52 yüzünden sonra neyse dedim. Nerelisiniz normalde peki?
Aynen öyle canım valla üni evlilik falan derken olmadıBaya olmuş insan dışarıda kalınca özlüyor da varken anlamıyor değerini
ben de erzincan gelini oldum, ama daha orayı görmek nasip olmadıErzincan☺
Benim bunda doktorum bana dediği Lh fshden dusuk olmasi gerekiyormus yumurtlama olmuyormuş engel olabiliyormuş. Fsh kaç peki?Reglin 3. Günü bakıldı
Hayırlı olsun tebrik ederimEki Görüntüle 2779285 kizlar bugün kaset testil silikte olsa çıktı erken gebelik testi yapsaydım daha koyu çıkardı galiba şuan okdar şaşkınım ki ilk defa kaset testte silkte olsa görüyorum
Olsun nasip olacak demek ki nasp olmadı. Sağlık olsun birgün olur elbeltAynen öyle canım valla üni evlilik falan derken olmadı
Bende trabzon oldum ama çok gezmek bilmek nasip olmadı demek ki tek değilsiniz. Olsun insan nerede doyarsa oraya aitben de erzincan gelini oldum, ama daha orayı görmek nasip olmadı
Hangi hasteneye doktora gidiyorsunuzEvet ordudayım