- 8 Ekim 2015
- 790
- 417
Amin canim sagliklaAminn inşallah rabbim sizlerede nasip etsin inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim sagliklaAminn inşallah rabbim sizlerede nasip etsin inşallah canım
Evet çok küçük hem de ,betahcg ve kan değerlerimi istedi yolladım haftaya muayeneye gideceğimO zaman hoş gelmişsin KaradenizeBiraz uzak şuan bana küçük bir yer olması lazım orası Artvin hiç gelmedim rizede doktor ne yapacak peki size hangi aşamadasınz?
Bende aslen orduluyum kuzumPeki neresi ben kendim orduluyum eşim ise trabzon
Merhaba canım stres olmamaya çalışıyorum ama düşünmeden de edemiyorum çok fazla bilgi kirliliği var çünkü benim bat 1 şubattı canım 2 şubatta 111 çıkmıştı dun 732 çıktı değerim perşembe ultrasona bakılacakMerhaba olumsuz şeyler düşünerek kendinizi ve bebişi strese sokmayın dış gebelikte çok daha hızlı ve düzensiz bir artış oluyor. Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir gebeliktir olumsuz düşünmeyin, regliniz kaç gün gecikti
kahvaltıdan sonra tok karnına içiliyor canımFolik asiti aç karnına mı tok karnına mı alıyorsunuz?
Teşekkürler, ben de öyle yapıyorum da yine de sormak istedim doğru mu yapıyorum diye.kahvaltıdan sonra tok karnına içiliyor canım
doğru doğru aynen devamTeşekkürler, ben de öyle yapıyorum da yine de sormak istedim doğru mu yapıyorum diye.
Keseye nasıl baktılar canım karından mi vajinal muayenede mi vajinal tehlikeli diyorlar da ben de perşembe gideceğim fikir edinmek istedimBugün doktora göründü m beta hcg 969 gözüktü.
4 haftalık olduğunu söyledi 2 mm çapında da bi kese göründü. Bakalım haftaya daha da netlesecektir herhalde
Siz gebeliği ne zaman öğrendiniz? Belirtileriniz nelerdi ? Ovu testi yaptinz mi?Bugün doktora göründü m beta hcg 969 gözüktü.
4 haftalık olduğunu söyledi 2 mm çapında da bi kese göründü. Bakalım haftaya daha da netlesecektir herhalde
Benim de 19 şubat regli oluyormuş gibi ıslaklık akıntı var beyazKızlar selam, bat 18 Şubat görünüyor. Bugün regl oldum sandım fakat bembeyaz bi akıntıyla karşılaştım. Bu iyi bişeye işaret mi
Keseye göbeğime jel sürüp ultrasonda bakti canim. Baya bi uğraştı bulmak için zaten 4 hafta cok kisa bir zaman görünmesi için de diye belirtirken bir anda çıkıverdi karşımıza.Keseye nasıl baktılar canım karından mi vajinal muayenede mi vajinal tehlikeli diyorlar da ben de perşembe gideceğim fikir edinmek istedim
Anladım çok geçmiş olsun. Ben de sizin gibi faydası olur diye düşünüyorum corasprin alıyorum ama yumurtlama gününden sonra her gün almamaya başladım. Benim de bir sorunum yok görünüyor hormon sonuçlarım iyi çıktı. Ama TSH yüksekti benim bu ay düzene girdi çok şükür.Eşimin sperm sayısı biraz az ama olamayacak kadar az değil dedi doktor. Bakalım bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah.Merhabalar,
2019 kaybımız olunca biizm genetik testler yaptırmıştk. Bende çok ufak bir pıhtılaşma çıkmıştı genetikte yaptırğım testlerde. Dr. gerek yok dedi hamile kalırsan doktorun verir dedi. ama ben yine de kulanıyorum faydası var zararı yok sonuçta Coraspin. İnşallah daha uzun sürmez bu isteğiniz benim 3 yıl oldu. Şimdi aşılama tedavisine başlıyoruz. İlk kez yaptıracağım. Hiç bir sıkıntımız yokken olmuyor.Yani bilmiyorum aşılamayı deniyoruz ama hayırlısı ihtimal düşük diyorlar aşılama için ama hiç birşey yapmamaktan iyidir. Şansımızı deneyeceğiz. Sizin neden olmuyor, var mı bir sebebi ?
Benim beklenen adt tarihim 6 şubattı ama ben 2 gun boyunca göğüslerde hassasiyet ve dolgunlasma hissettim ki regl dönemimde de pek yaşamam bunu. Biraz şüphelendim aynı gün test yaptim 2 çizgiyi cok net gordum ertesi gün emin olmak için yine yaptim yine pozitifti. Bugun de beta hcg ye bakılsın istedim o da yuksek çıkınca biraz daha emin oldum sayılır. Tabi biraz tedirginim hala 1 kimyasal düşük yaşamıştım.Siz gebeliği ne zaman öğrendiniz? Belirtileriniz nelerdi ? Ovu testi yaptinz mi?
Maalesef bende marta kaldiKızlar BAT geldi durumlar nedir?
@sanem1989
08.02.2021 31 - - 1,5 YIL Rahim Basıklığı @Sinoplu17
08.02.2021 26 Folden
Klomen1 YIL @Nrgulbeski3344
08.02.2021 29 Diafol - - - LeyLA84db
08.02.2021 37 Folikasit
ProgestanInnovita
Ç.iğnesi6 AY Düşük amh
kııız ne kadar güzel bi değer maşallah tebrik ederim canım :) Sende sorularımızı cevaplar mısın ilk sayfadaki soru-cevap a ekleyeyim senide :)Bugün doktora göründü m beta hcg 969 gözüktü.
Bu bende de var dun bir anda cok gelmisti ama gun icinde oluyorBenim de 19 şubat regli oluyormuş gibi ıslaklık akıntı var beyaz