- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 31
Ayy pardon yahuuSiz yanlış yazdınız galiba o ben değilimarkadasa cvp yazmıştım ben .. yazdığım kişi RÜYA PERİSİ
Yaş: 35 | Kullanılan İlaç: Klomifen+Ovitrelle+Folioforte | Ovulasyon testi: Telano | Ne zamandır deniyor?8 Ay | Sağlık Sorunu? yok |
ben hemen gelsin diye ebru ceylanın adet söktürücü masajını yapacağım.Benimde sabah kahve leke geldi hala kahve geliyor sanırım adetim gelecek ama hala sökülmedi..bu ay bana da vedaa ediyoruz
ben hemen gelsin diye ebru ceylanın adet söktürücü masajını yapacağım.
Merhabalar,
2019 kaybımız olunca biizm genetik testler yaptırmıştk. Bende çok ufak bir pıhtılaşma çıkmıştı genetikte yaptırğım testlerde. Dr. gerek yok dedi hamile kalırsan doktorun verir dedi. ama ben yine de kulanıyorum faydası var zararı yok sonuçta Coraspin. İnşallah daha uzun sürmez bu isteğiniz benim 3 yıl oldu. Şimdi aşılama tedavisine başlıyoruz. İlk kez yaptıracağım. Hiç bir sıkıntımız yokken olmuyor.Yani bilmiyorum aşılamayı deniyoruz ama hayırlısı ihtimal düşük diyorlar aşılama için ama hiç birşey yapmamaktan iyidir. Şansımızı deneyeceğiz. Sizin neden olmuyor, var mı bir sebebi ?
Çooook ama çok tatlı bir kadın her şekilde bana da yardımcı çok yardımcı oldu tüm videolarını izlemek insanı bilgilendiriyorben hemen gelsin diye ebru ceylanın adet söktürücü masajını yapacağım.
Emin misin canım gebelik yok diye test yaptın mı? evetse yap tabi, geç kalma...zaman kıymetli.bende yapayım mı ya gebelik yoktur zaten. birde yumurtlama masajı vardı onu da yapmalı
Ayy bayılıyorum bu kadına, ne kadar tatlı ne kadar bilgili... Umut verici...Çooook ama çok tatlı bir kadın her şekilde bana da yardımcı çok yardımcı oldu tüm videolarını izlemek insanı bilgilendiriyor
Merhaba ben de Karadenizdeyimkaradenizkizi1982 aynı yazdıklarınız gibi benim durumum sebeb yokken hamilelik yaşamıyorum 3 yıl oldu. Merak ettiğim neleresin bende karadenizliyim belki doktor amaçlı fikir veririz birbirimize o yüzden soruyorum
Peki neresi ben kendim orduluyum eşim ise trabzonMerhaba ben de Karadenizdeyim
Ben afyon eşim Arhavi Rize'de doktor buldum ben ona gideceğimPeki neresi ben kendim orduluyum eşim ise trabzon
yani sabah kahve lekelenmem oldu sadece ara ara o oluyor hatta ped taktım ama gelmedi silince geliyor. test yapamadım işteyim anca işten çıkınca alıp yapabilrim. birde ben regl olcağaım zaman çok fazla fazla karın ağrım olurdu hiç yok bilmiyorum yani eminde değilim.Emin misin canım gebelik yok diye test yaptın mı? evetse yap tabi, geç kalma...zaman kıymetli.
Aynen asla abartmıyorum buradaki her hamilelik isteyen takip etmeli bilgiliAyy bayılıyorum bu kadına, ne kadar tatlı ne kadar bilgili... Umut verici...
O zaman hoş gelmişsin KaradenizeBen afyon eşim Arhavi Rize'de doktor buldum ben ona gideceğim
Dogru canim cok sukur gozun aydin olsun. Saglikla kucagina al insallahBen doğru görüyorum dimi siz gordunuzmu
Aminn inşallahDogru canim cok sukur gozun aydin olsun. Saglikla kucagina al insallah
Bugün doktora göründü m beta hcg 969 gözüktü.Kızlar son durumlarınız nedir tabloyu güncelleyeceğim. Bana yarına kadar bilgi verir misiniz?
@inciss @mahivema @Hayallerimmm3 Y yugi30 @CevikKiz @Konyakk @mavispreyboya @melyes @burcu24242 @Narence06 @arhiaz63 @elinahazer @sanem1989