Yumurtlama etkisi olacağını zannetmiyorum ama bakalımBenimde aynı
bugün yumurtlamadan sonraki 5. Gün ve hala şeffaf akıntı var. Miktarı yumurtlama kadar fazla değil ama peçeteye geliyor. Kasık ağrılarım vardı biraz hafifledi. Yumurtlamanın etkisi mi var acaba hala
Vücudumuz biz ne istersek onu gösteriyor bizeBende de bu ay hiç akıntı olmadı yumurtlama zamanı vücutlar artık oyun oynuyor
Aynen öyle regl e 11 gün var bakalım neler yaşıcam diye bekliyorumYumurtlama etkisi olacağını zannetmiyorum ama bakalım
Vücudumuz biz ne istersek onu gösteriyor bize
kızardeşim adet olmadı geç döllenme olmuş adet 1 h
bende merak edıyorum bu cevabıKızlar selam, bat 18 Şubat görünüyor. Bugün regl oldum sandım fakat bembeyaz bi akıntıyla karşılaştım. Bu iyi bişeye işaret mi
Bende bu ay regl biter bitmez yumurtlama olduğunu düşünüyorum çünkü reglim bitti ve hemen göğüs hassasiyetim başladı ama şuana kadar hiç ovulasyon testi yapmadım belki yaza kadar olmazsa yazın ovulasyon testi denerimMerhaba benim de 10 gün var takvime göre ıslaklık ve beyaz kremsi akıntı var kasıklarım karnımın altı sancılanıyor geriliyor şişlik var umarım güzel haberler alırız dün eczaneden erken gebelik testi aldım prodoctor diye bir tane de kaset test aldım haftaya yapmayı düşünüyorum tam ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum sanki. Adet bitimi 2 gün sonra bu ay erken yumurtladım gibime geliyor ağrı sancı ve ıslaklık hissetmiştim asıl takvimde ki yumurtlama günlerinde falan hep kuruluk vardı dün tekrar ıslaklık ve kremsi akıntı başladı
Merhaba olumsuz şeyler düşünerek kendinizi ve bebişi strese sokmayınDış gebelik değildir inşallah korkmayın belki boş gebelik olabilir onda da değer düzensiz artıyor benimde başıma geldi eğer kese gorumezse dış gebelik düşünülür
Ayy bnmde 10 gün her an bi belirti yaşıyorum resmen psikolojikAynen öyle regl e 11 gün var bakalım neler yaşıcam diye bekliyorum
Siz yanlış yazdınız galiba o ben değilimMerhaba olumsuz şeyler düşünerek kendinizi ve bebişi strese sokmayındış gebelikte çok daha hızlı ve düzensiz bir artış oluyor. Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir gebeliktir olumsuz düşünmeyin, regliniz kaç gün gecikti
bende aynıyım ama umutluyumda beklıcem ben su gıbı akıntı var sadeceBenim de bat 12si ve bugünkü testim böyleBu ay da Umut yok galiba
3 şubat1-Beklenen Adet Tarihiniz? 13 OCAK.
2-Kaç YAŞINDASINIZ? 26
3-Kullandığınız herhangi bir ilaç/takviye var mı gebeliği DESTEKLEYİCİ? FOLİDOCE.
4-Varsa Kullandığınız ovulasyon testi MARKASI? -
5-Ne kadar süredir çocuk İSTEDİĞİNİZ? 6 AY
6-Herhangi bir sağlık sorununuz var MI? -
benim de ilk defa sol kaşığımdan aşağıya doğru giden ağrı, akıntı var. Hep bir umut diye yapıyorum ama çiZgi görememekten bunaldım.bende aynıyım ama umutluyumda beklıcem ben su gıbı akıntı var sadece
Benimde yumurta akintisi gibi seffaf akintim geliyo ama o kadar uzamiyoBenimde aynı
bugün yumurtlamadan sonraki 5. Gün ve hala şeffaf akıntı var. Miktarı yumurtlama kadar fazla değil ama peçeteye geliyor. Kasık ağrılarım vardı biraz hafifledi. Yumurtlamanın etkisi mi var acaba hala
Hakkımızda hayırlısıAyy bnmde 10 gün her an bi belirti yaşıyorum resmen psikolojik
Kacgun var bata veya kac gün geciktin inşallah güzel bi deger yakalarsinKızlar ben test sonucumu aldım beta 10 çıktı cokmu düşük yada çok çok yeni oldgu icinmi böyledir acaba perşembe tekarar yapalım dediler
Adet gününüz mü? Birde her hastanenin değerleri değişiyor kimisi 200 den başlarken kimisi 10 dan 20 den başlıyorKızlar ben test sonucumu aldım beta 10 çıktı cokmu düşük yada çok çok yeni oldgu icinmi böyledir acaba perşembe tekarar yapalım dediler
Betahcg bazen çok şaşırtıcı olabiliyo kan verdigin yere göre bile degisebiliyordu sanki insallah degerlerin guzel artarKızlar ben test sonucumu aldım beta 10 çıktı cokmu düşük yada çok çok yeni oldgu icinmi böyledir acaba perşembe tekarar yapalım dediler