- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 31
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz? Adetten sonraki 18-19.günlerde gördüm, doktor kontrolüne gittim pko için. biraz tesadüf oldu yumurtan gelişmiş hemen değerlendir dedi ve ertesi gün değerlendirildi tek seferde hamile kalmiş oldum :)
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor? Dengesiz bazen 2 ay bazen 3 hafta
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz? Daha önce ovu testi yaptiğim oldu ama bu ay dediğim gibi doktorda tesadüf gelişmis yumurtamı öğrendim
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi? pembe-kahverengi leke
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz? 13 gün sonra
bu arada bu ay progestan ilacina baslamistim pko için, bir de adetin 4.günü felan başladım 10 gün boyunca sabahlari özellikle bal-corekotu-tarcin yedim. Ve gerçten işe yaradı galiba Allahın da izni ve şifasıyla...
geçen ay sık ilişki olmasına rağmen tık yoktu bu ay tek ilişkiyle nasip oldu... işte Rabbimin işi...tevekkül her derdin dermanı...
newmoon10
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor? Dengesiz bazen 2 ay bazen 3 hafta
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz? Daha önce ovu testi yaptiğim oldu ama bu ay dediğim gibi doktorda tesadüf gelişmis yumurtamı öğrendim
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi? pembe-kahverengi leke
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz? 13 gün sonra
bu arada bu ay progestan ilacina baslamistim pko için, bir de adetin 4.günü felan başladım 10 gün boyunca sabahlari özellikle bal-corekotu-tarcin yedim. Ve gerçten işe yaradı galiba Allahın da izni ve şifasıyla...
geçen ay sık ilişki olmasına rağmen tık yoktu bu ay tek ilişkiyle nasip oldu... işte Rabbimin işi...tevekkül her derdin dermanı...
newmoon10