- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 45
İnşallah gebeliktir canım hayırlısıylaYaaa herkeste ayni degil canim sende de baslar yada hic birsey hissetmezsin ama cift cizgiyi gorursunnbenim bel agrisi gecmek bilmedi o beni yoruyor biraz
Yumurtlamam regilden 6 gün sonra olmuştu acaba erken oldu die olabilirmi ya inşallah test yanlış değildir deRica ederim canım. İnşallah doğrudur. Baya erken çıkmış
Bence çizgi varKızlar size bisy sormak istiyorum ben smdi erken gebelik testi yaptım bat 15 Şubat dayanamadım bı bakayım dedim sizde bu bakarmisiniz ben çok çok hayali çizgi görüyorum doğrumu görüyorum acaba
Aynen bende onu takip ediyorum ama yok şuan. Benim bu gece azcık arada vuran kasık ağrım var böyle geçişli, gögüslerim çook ama çok acıyor akşam olunca özellikle gündüz normal gibi. Bunu bu ay ilk defa yaşıyorum bakıyorum böyle olan çok arkadaşlar var ne olduğumuz belli değil@Aslanb de aynı şeyleri yaşıyordu. Bugün doktora gidip haber vericekti sabah. Ama hala yok. Meraklı onun yazmasını bekliyorum belki bize bi fikir verir
Ya inşallah doğrudur
Çok saol canım yazdgin icin
canim var bence hayirli olsunnn
Ayy inşallah canım benim bende bı heycanlandimYa banada var gibi geldi inşallah vardır bebiş seninledir kuzum
3 dakika içinde çıktı markası predictor erken gebelik testi inşallah yanlış değildirBence çizgi varne zaman çıktı yani testi yaptıktan kaç dk sonra? Birde hangi marka bu ?
Canimm gorunuyorYaaa inşallah öyledirbende eşimde baktık yani canlı daha belli hayali çizgi oldgu ama dedik acaba gözümüzmu böyle görüyor
Test doğrudur bence:) yumurtlaman erken olduğu için bu kadar erken sonuç almışsın. İnşallah hamilesindir canım hayırlısıylaYumurtlamam regilden 6 gün sonra olmuştu acaba erken oldu die olabilirmi ya inşallah test yanlış değildir de
Bende gordum inşallah vardır Yenimi yaptımız hani şu ilk idrar olayı vs o bakımdan soruyorum3 dakika içinde çıktı markası predictor erken gebelik testi inşallah yanlış değildir
Canim cok sevindim, ozel degilse problem var miydi sizde 2 yil bekleme sebebi belli miİnşallah canım insallab bende 2 buçuk senedir çabalıyorum inşallah bu ay güzel haber alırım inşallah testim doğrudur
Predictor iyi bir marka bence hata yok3 dakika içinde çıktı markası predictor erken gebelik testi inşallah yanlış değildir
İnan çok heycanlandim 2 buçuk senedir böyle çizgi görmedim ama içimde yine bı korku var tabi inşallah dogrdur bat 15 Şubat benim bu test erken gebelik testi ben regilden 6 gün sonra yumurtlamistim baya etkendirCanimm gorunuyormasallah. Senin bat ne zamandi hani kac gun kala yaptin ya nasil mutluluk verici birsey bu
Yarın sabah git bence kan ver hem için rahat olur hem kafan cnmİnşallah canım insallab bende 2 buçuk senedir çabalıyorum inşallah bu ay güzel haber alırım inşallah testim doğrudur
Evet canım sorun var bende pko var eşimde ileri hız sorunu var 1 kere aşılama dendik olmadı tüp bebek deneyecektik doktor bı 6 ay daha kendiniz deneyin olabilir dediCanim cok sevindim, ozel degilse problem var miydi sizde 2 yil bekleme sebebi belli mi
Aminnn inşallah vallah sizin yorumlarinjz beni daha çok heyecanlandırdıPredictor iyi bir marka bence hata yokinşallah sımsıkı tutunsun bebeginiz size
Canim benim insallah seninledir bebisin dua et bol bolİnan çok heycanlandim 2 buçuk senedir böyle çizgi görmedim ama içimde yine bı korku var tabi inşallah dogrdur bat 15 Şubat benim bu test erken gebelik testi ben regilden 6 gün sonra yumurtlamistim baya etkendir
Bariz beli canım sanki sen devam et bence inşallah sağlıklı olur inşallah vardır ❣❣dualarından bizi de eksik etmeKızlar size bisy sormak istiyorum ben smdi erken gebelik testi yaptım bat 15 Şubat dayanamadım bı bakayım dedim sizde bu bakarmisiniz ben çok çok hayali çizgi görüyorum doğrumu görüyorum acaba
Bana da öyle olmuştu. 4 gün önce leke gelince yerleşme kanamasıdır diye tahmin etmiştim. 2.günün sonunda kırmızıya dönüştü malesef. Normalde bat bugündü. İnşallah siz güzel haberler alırsınız.Ben onu mu yaşıyorum yoksa adet başlangıcı mı bilmiyorum adetimden 5 gün önce falan kahve bi leke geldi ardına pembe oldu ertesi sabah da iki damla pembe leke vardı o günden beri belim çok kötü bugün adet günüm hafif kahve leke geldi peçeteye sildiğimde de pembemsi geldi hala adetim olmadı yarına olur mu bilmiyorum kuzu Allah büyük sen nasıl yaşadın