- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 34
A Aslanb de aynı şeyleri yaşıyordu. Bugün doktora gidip haber vericekti sabah. Ama hala yok. Meraklı onun yazmasını bekliyorum belki bize bi fikir verirYaaa benimde gobek deliginin alt kisminda rahim kisminda agrim oluyor bel kismim cok agri yapti. Goguslerde de agri basladi. Psikolojik diyorlar ya yok yani belli bariz agrilar ben takilmadan devam ediyordum ama sorayim dedim belki ayni seyleri yasayanlar vardir ki varmistaa
Senin bat ne zamandı canımBizim aynıydı canım seninle. Ben herhangi bir belirti yaşamıyorum şuan
Bende gördüm çizgiyi inşallah bebişin seninledir çok heyecanlandımKızlar size bisy sormak istiyorum ben smdi erken gebelik testi yaptım bat 15 Şubat dayanamadım bı bakayım dedim sizde bu bakarmisiniz ben çok çok hayali çizgi görüyorum doğrumu görüyorum acaba
Yaaa inşallah öyledirBende gördüm çizgiyi inşallah bebişin seninledir çok heyecanlandım
18 Şubat canımSenin bat ne zamandı canım
Ben de gördüm :)Yaaa inşallah öyledirbende eşimde baktık yani canlı daha belli hayali çizgi oldgu ama dedik acaba gözümüzmu böyle görüyor
Bende gördüm çooook ama çooook güzell inşallah arkası gelirKızlar size bisy sormak istiyorum ben smdi erken gebelik testi yaptım bat 15 Şubat dayanamadım bı bakayım dedim sizde bu bakarmisiniz ben çok çok hayali çizgi görüyorum doğrumu görüyorum acaba
Canım o zaman testini yap varsa Dr lar bu tür lekeler de progestan veriyor tedbirini alırsın. Bana verdiler lekeler 13 haftaya kadar sürmüştü bendeKuzu bugün adetimin ilk günü adet günü geldi diyince bi yazayım dedim 5 gün önce geldi pembe leke ve kahve o günden bu güne belim agriyor adetim olmadı hala bende peçeteye silince görüyorum o pembeyi bi iki defa gördüm
Ya banada var gibi geldi inşallah vardır bebiş seninledir kuzumKızlar size bisy sormak istiyorum ben smdi erken gebelik testi yaptım bat 15 Şubat dayanamadım bı bakayım dedim sizde bu bakarmisiniz ben çok çok hayali çizgi görüyorum doğrumu görüyorum acaba
Ya inşallah doğrudurBen de gördüm :)
İnşallah inşallah bende bı heycanlandim inşallah dogrdururBende gördüm çooook ama çooook güzell inşallah arkası gelir
Rica ederim canım. İnşallah doğrudur. Baya erken çıkmışYa inşallah doğrudur
Çok saol canım yazdgin icin
Hadi bakalim canim insallah guzel haberler verelimKasık ağrım hafif var ama göbeğimin alt kısmını çok gergin hissediyorum eğilip kalkarken iyice geriliyo canım
İnşallah kuzum yaHadi bakalim canim insallah guzel haberler verelim
Yaaa herkeste ayni degil canim sende de baslar yada hic birsey hissetmezsin ama cift cizgiyi gorursunnBizim aynıydı canım seninle. Ben herhangi bir belirti yaşamıyorum şuan