- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 31
Kesinlikle canim katiliyorum. Ayni hatayi yaptim ne cok pisman oldum. Yumurtlama zamanini degerlendirdik duamıda bolca ettim ediyorum da gerisi Allaha kalmis☺ insallah tutar diyorum agrilarim var ama normal bu durum her ay ki durum regle kadar oyalaniyorum yoksa kafaya taka taka bir hal olur insan stres bizim dusmanimiz malesef elimizde olmadan kaptiriyoruz kendimiziGuzelim illa bu ay olucak diye sart yok melekler ansizin gelir siz bile hic belirtim yoktu dediginiz anda bile hamile oldugunuzu ogrenirsiniz yumurtlama takibi planli olsunda sonrasinda dusunup stres yasayip vucudunuzu hergun halden hale koyup burammi agriyor surammi diye sinyal yollamak ne kadar dogru bilmem yumurtlamadan sonra ugras bulmanizdan yanayim
11 şubat bnmdeBat 10 Şubat olan var mı ben gibi
Hımm bu aklıma gelmemişti olabilir feramat kullanıyorum ilaç olarak damla kullanıyorum d vitamini için birde iğne ama benim düzeliyor kullandıktan sonra. Daha öncede kullandım bundan 3 yıl önce tekrar kansızlığım olmuştu o zaman bekardım iyi gelmişti. Sürekli kansızlık probelimim olmuyor arada bir geliyor böyle hepsi birbirini tetikliyor işte pandemi oldu maskeler ağızda evde mahkum gibi kaldık güneş gördüğümüz yok daha artmasında ne olsun kiİlac tedavisidir o buyuk ihtimalle ferro sanol yada feramat vermişlerdir kendim bildim bileli var bitkisel olarak olsun suruplar haplar olsun klanmadigim sey kalmadi bu yasima kadar bende hic duzelme olmadi umarım sizde ise yarar
Evet canım sabah yaptım negatifTesti bu sbaah mı yaptın sen cnm
Senin bat ne zaman canımVe bide ben
Baktır canım uzun zaman bende baktırmayıp ilaçları elimde torbayla gezenlerden oldumBende kansızlık yok canım ama uzun zamandır baktirmadim degerlerime sanırım vitamin eksikliği falan olabilir bir baktirsam iyi olacak teşekkür ederim
Benim genetikle alakali doktorumda pek umitli degil zaten olasi durumda kan takviyesi vermek durumunda kalicaz dediHımm bu aklıma gelmemişti olabilir feramat kullanıyorum ilaç olarak damla kullanıyorum d vitamini için birde iğne ama benim düzeliyor kullandıktan sonra. Daha öncede kullandım bundan 3 yıl önce tekrar kansızlığım olmuştu o zaman bekardım iyi gelmişti. Sürekli kansızlık probelimim olmuyor arada bir geliyor böyle hepsi birbirini tetikliyor işte pandemi oldu maskeler ağızda evde mahkum gibi kaldık güneş gördüğümüz yok daha artmasında ne olsun kibirde düşüğüm oldu kanamam çok oldu kan kaybım aşırı oldu yanı ondan normal gördüm. Birde doktor kansızlık için ilaç vermiş ben kullanmamışım üzerine tam oldu bu sizede önerim benim bir arkadaşım sizin gibi düzelmezdi iğne filan da iyi gelmezdi onada o kansızlığın serumu varmış onu aldı atom gibi kendine geldi onun adet kanaması yoğun oluyor birde uzun sürüyor ondan aldığı da tez giderdi ama serumdan memnun. Bir deneyin derim
Kaç değerlerin kaç şimdi merak ettim? Gerekirse diye birşey yok ki vucuda istenilen kanı vermek lazım birde hamilelik için uğraşıyorsun ki kansız çocuk asla ve asla deneme. Olması da zorlaşıyor ayrıca. Ben ayrıca okuyorum tıbbı sekreterlik orada okumuştum kansızlık hastalık değildir sonuçtur sebebini araştırmak gerekiyor. Sebebi ney?Benim genetikle alakali doktorumda pek umitli degil zaten olasi durumda kan takviyesi vermek durumunda kalicaz dedi
Eee sen neden kan vermiyorsun vardır kesin öyleysee18 gun gecti benim
Evet canım spermle yumurta dolleniyor , kese oluşmaya yakın eğer sağlıksız ise vücut atıyor onu vücuttankirpapatyasiii Döllenen yumurta yerleşmeye çalışırken tutunamazsa ve adetle atılırsa o da kimyasal gebelik oluyor mu?
Vallahi bana hic sebebp soylenmedi demir eksizligi anemi +kansizlik teshisi kondu cocuklugumdan bwri ailem hep goturur hastaneye en son gebelik icin gittigimdede doktor genetik olabilecedgini soyledi degerlerimi aticam birazdan bi bakin lütfenKaç değerlerin kaç şimdi merak ettim? Gerekirse diye birşey yok ki vucuda istenilen kanı vermek lazım birde hamilelik için uğraşıyorsun ki kansız çocuk asla ve asla deneme. Olması da zorlaşıyor ayrıca. Ben ayrıca okuyorum tıbbı sekreterlik orada okumuştum kansızlık hastalık değildir sonuçtur sebebini araştırmak gerekiyor. Sebebi ney?Özel değilse öğrenebilir miyim?
26 sinda verdim negatiftiEee sen neden kan vermiyorsun vardır kesin öyleysee
Tamam canım bekliyorum.Vallahi bana hic sebebp soylenmedi demir eksizligi anemi +kansizlik teshisi kondu cocuklugumdan bwri ailem hep goturur hastaneye en son gebelik icin gittigimdede doktor genetik olabilecedgini soyledi degerlerimi aticam birazdan bi bakin lütfen
Bizim ayni hep durumlar bakalim regl mi bebek mi görelim..Senin bat ne zaman canım
Canim cok dikkatli baktim ama goremedim yani incecik bir kirmizi cizgi mi var ne gozum cok dikkatli bakinca oyle mi gordu anlamadim. Negatiflestir bakalim belli olur canimKızlar selam yumurtlamanin 10. Günü bata 4 gun var test yaptım sizde goruyomusunuz banami öyle geliyoEki Görüntüle 2777539
Ptesi kan verelim olmazsak. Stresten mi olmuyoruz dicem de stres hep vardı ki yani bilemedimBizim ayni hep durumlar bakalim regl mi bebek mi görelim..
Teşekkür ediyorum canım. Sanırım benim yaşadığım da böyle bişey. Bütün belirtileri yaşadım, 2 gün önce kesik kesik kahverengi lekelenmelerim oldu. Dün gece kırmızıya dönüştü. Yerleşmeye çalışırken tutunamadı herhalde. Sen tecrübelisin, bilirsin, ondan sana sormak istedim.Evet canım spermle yumurta dolleniyor , kese oluşmaya yakın eğer sağlıksız ise vücut atıyor onu vücuttan