Bende aynı kuzu 2 gün önce kahve leke gördüm ardından da pembe gibi leke gördüm dünde pedimde 2 damla pembe gördüm çok fazla bel ağrım var bide adet olacak gibi sancı oluyo bilemedim hayırlısıTest yapmaya cesaret edemedim adet dongum 1 2 gun oynamaz yarin olmazsam ptesi gunu kan tahlili yapicam
Sirt agrisi adetime 1 2 gun kala ayni belirtiyi verdigi icin birsey diyemiyorum ayak usumesi vardir yumurtlama sonrasi 5 gun oldu gecti acikma duygum olmaz doymak nedir bilmiyorum sık idrara cikma var usumus olabilirim dedimBende aynı kuzu 2 gün önce kahve leke gördüm ardından da pembe gibi leke gördüm dünde pedimde 2 damla pembe gördüm çok fazla bel ağrım var bide adet olacak gibi sancı oluyo bilemedim hayırlısı
Kuzu benimde sadece adetten önce yoğun kahve akıntı gelir adet kanı gibi belim ağrımaz kistim olduğu için kasık ağrısını yoğun çekerim bide özellikle ayağa kalkınca belim batıyo ve ağrıyo uzaninca geçiyoSirt agrisi adetime 1 2 gun kala ayni belirtiyi verdigi icin birsey diyemiyorum ayak usumesi vardir yumurtlama sonrasi 5 gun oldu gecti acikma duygum olmaz doymak nedir bilmiyorum sık idrara cikma var usumus olabilirim dedim
Ben dün adet oldum.Kızlar bat 7 şubat olanlar ne durumda acaba
Yerlesme kanamasinin farki kirmizi olmamasi ya kahve yada acik pembe bir iki damla bir gun kiminde 2 3 gunde damla seklinde olurKuzu benimde sadece adetten önce yoğun kahve akıntı gelir adet kanı gibi belim ağrımaz kistim olduğu için kasık ağrısını yoğun çekerim bide özellikle ayağa kalkınca belim batıyo ve ağrıyo uzaninca geçiyo
Hayirlisi olsun canim iyi taraftan bak dondun duzenli hormanlarin iyi calisiyor herseyde vardir bir hayirBen dün adet oldum.
Neden 7 aydır olmuyor peki?Hayirlisi olsun canim iyi taraftan bak dondun duzenli hormanlarin iyi calisiyor herseyde vardir bir hayir
Neyse kuzum umut bi dahaki aya kaldı desene Rabbım en iyisini bilir bende olcam gibi herhaldeBen dün adet oldum.
Dün ve dünden önceki gün öyleydi, çok umutlanmıştım. Kırmızıya döndü ama yine olması gerekenden daha az regl oluyorum sanki. Baş dönmesi ve mide bulantım var, yataktan çıkamadım.Yerlesme kanamasinin farki kirmizi olmamasi ya kahve yada acik pembe bir iki damla bir gun kiminde 2 3 gunde damla seklinde olur
Bende de öyle oldu ama beni şüpheye düşüren şu adet olacak gibi sancı giriyor kasıklarımaYerlesme kanamasinin farki kirmizi olmamasi ya kahve yada acik pembe bir iki damla bir gun kiminde 2 3 gunde damla seklinde olur
vallahi bizde hic cocuk yok yinede yorucu surec gercekten. 5 gundur canimiz cikti isi garantiye alip pazara kadar devam edicem
Benimde öyle kuzu Rabbım bilir üzülmeNeden 7 aydır olmuyor peki?
Nasip tabi ki, ilk defa gününden 2 gün önce geldi. Ona da ayrı şaşırdım. Değişik şeyler oluyor, anlayamıyorum artık.Neyse kuzum umut bi dahaki aya kaldı desene Rabbım en iyisini bilir bende olcam gibi herhalde
Bende ovu kullanmazsam kaciririm diye korkuyorum onun için takıp Edip degerlendirdim gerisi Rabbime kalmışAnladım .Senin de ikinciymis .Benim kızım da 14 aylık .Ovu testi kullansam benim de halim kalmazdı ama şimdi tedirgin oluyorum .Kacirirsam falan diye .
Benimde geçen ay öyle oldu iki gün pembe leke gördüm kırmızıya döndü bazen bazende peçete de kırmız oldu bende umut ettim bu ayda öyle olunca dedim geçen ay gibi olvam sanırım kırmızılık yok şu an pembe de yok kahvede 2 gün gördüm başka görmedim bide tırnak üstü kadar azdıDün ve dünden önceki gün öyleydi, çok umutlanmıştım. Kırmızıya döndü ama yine olması gerekenden daha az regl oluyorum sanki. Baş dönmesi ve mide bulantım var, yataktan çıkamadım.
Bazen bende anlayamıyorum vücudumu da dinleyemiyorum biliyo musunNasip tabi ki, ilk defa gününden 2 gün önce geldi. Ona da ayrı şaşırdım. Değişik şeyler oluyor, anlayamıyorum artık.
Bizde 1_2 yi degerlendirdik. Ama 1 inde Sabah da yaptık çünkü spermler daha hareketli oluyormuş bakalım nasip ama bu ay umutluyum farklı pozisyonda söylemişlerdi onları denedimAy benimde 1 Şubat'ta pik yaptı 2 Şubat'ta çatladı yumurtam bizde 31 i 1 ve 2 Şubat'ı değerlendirebildik sadece başka olmadı inşallah tutmuştur