Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testim tertemiz negatif gene ama hasta da olmadım bugün mü olcam acaba...Benim hala oluyor :) Felaket hemde kesin hamilesin
Sagol canimm amin insallahhhKolay gelsin inşallah tutar kuzucuklar
Benim 17ay oldu sorun yokNeden 7 aydır olmuyor peki?
Vucut gebelige hazirlaniyordu oyle dusunme bir iki gun oynamasi normal ustunu gorme olabilirmi adetin tam sokulmediyseDün ve dünden önceki gün öyleydi, çok umutlanmıştım. Kırmızıya döndü ama yine olması gerekenden daha az regl oluyorum sanki. Baş dönmesi ve mide bulantım var, yataktan çıkamadım.
Adete yakin kasik agrilarin siddetlenmesi adettir ama yumurtlamadan sonra baslamasi adete yakin daha az seyirde aci esigi olur nabiz atmasi gibi batma kiminde ani agri birden gecme kimindede 20 dk suruyor geciyorBende de öyle oldu ama beni şüpheye düşüren şu adet olacak gibi sancı giriyor kasıklarıma
Kahverengi lekelenmelerim olunca yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm, çünkü sadece peçeteye geliyordu. Ama gece kırmızıya döndü. Normalde adetlerim çok ağrılı geçer ama öyle bi ağrım da yok, hafif sızı şeklinde şu an. Çabuk sökülürüm aslında ama bu sefer çok yavaş sanki. Anlayamadım ki ben de.Vucut gebelige hazirlaniyordu oyle dusunme bir iki gun oynamasi normal ustunu gorme olabilirmi adetin tam sokulmediyse
Aynen bende bat dündü canım gelen giden yok belirti var ama adet öncesi leke olurdu o da yokTest yapmaya cesaret edemedim adet dongum 1 2 gun oynamaz yarin olmazsam ptesi gunu kan tahlili yapicam
Ah ne güzel açıklamışsın canım saol..adet sancım var. Birebir ama batım 2 gğn geçti adet gelmedi. Bata 1 kala test ysptım negatif daha da yapmıyım dedim adeti bekliyim dedim negatifi görünceAdete yakin kasik agrilarin siddetlenmesi adettir ama yumurtlamadan sonra baslamasi adete yakin daha az seyirde aci esigi olur nabiz atmasi gibi batma kiminde ani agri birden gecme kimindede 20 dk suruyor geciyor
Testi bu sbaah mı yaptın sen cnmTestim tertemiz negatif gene ama hasta da olmadım bugün mü olcam acaba...
Guzelim illa bu ay olucak diye sart yok melekler ansizin gelir siz bile hic belirtim yoktu dediginiz anda bile hamile oldugunuzu ogrenirsiniz yumurtlama takibi planli olsunda sonrasinda dusunup stres yasayip vucudunuzu hergun halden hale koyup burammi agriyor surammi diye sinyal yollamak ne kadar dogru bilmem yumurtlamadan sonra ugras bulmanizdan yanayimAh ne güzel açıklamışsın canım saol..adet sancım var. Birebir ama batım 2 gğn geçti adet gelmedi. Bata 1 kala test ysptım negatif daha da yapmıyım dedim adeti bekliyim dedim negatifi görünce
Aynısı benim de isteeAynen bende bat dündü canım gelen giden yok belirti var ama adet öncesi leke olurdu o da yok
Ve bide benAynısı benim de istee
Hic araştırma yapmadım çünkü aklima gelmedi a oylemi ben yapmadım hiç sadece bana hep hormon testi yapıyolarKimyasal düşük geçirdikten sonra sebeplerinin ne olacagi konusunda hiç araştırma yapmismiydiniz? Bende 1 kez kimyasal düşük gecirdim daha sonra bir genetik testi yaptırdım ve kanda pihtilasma sorunum olduğunu tespit etmistik.
Kimyasal gebelik nasıl oluyor? Tutunamaması mı?Hic araştırma yapmadım çünkü aklima gelmedi a oylemi ben yapmadım hiç sadece bana hep hormon testi yapıyolar
Dış gebeliğe benziyor evet öyle sağlıklı değilse rahme yerleşmeden dışarı atılması cnmKimyasal gebelik nasıl oluyor? Tutunamaması mı?
Bilmiyorum bakalım kuzu hayırlısı olsunAdete yakin kasik agrilarin siddetlenmesi adettir ama yumurtlamadan sonra baslamasi adete yakin daha az seyirde aci esigi olur nabiz atmasi gibi batma kiminde ani agri birden gecme kimindede 20 dk suruyor geciyor
Olabilirmiş öyle duymuştum ama buna da bağlamak direk ne kadar uygun bilemiyorum ki canım. Testlerin var mı peki şuan yapıyor musun sen hala merak ettim?Bir ayda 1 den fazla yumurtlama olmuş olabilir mi ?