sizin kaç gün vardıBen az önce yaptım days comfort erken gebelik testi ama negatif çıktı benim de bea gün var adetimebence yapma hem moral bozuyorlar 9 kala da yaptim iki tane var di elimde inşallah vardır testeler göstermiyordur böyle olup hamile olan var mı acaba rabim inşallah bize de nasip eder bu süreçte çok yıpranıyorum ya
Şu an beş gün var ama tam bilmiyorum hangi gun olur geçen 14 dünde oldum bazen iki gun ileri geri yapıyor benim inşallah vardır ya çok istiyorumsizin k
aç gün vardı
Şu an beş gün var ama tam bilmiyorum hangi gun olur geçen 14 dünde oldum bazen iki gun ileri geri yapıyor benim inşallah vardır ya çok istiyorum
Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır.Şu an beş gün var ama tam bilmiyorum hangi gun olur geçen 14 dünde oldum bazen iki gun ileri geri yapıyor benim inşallah vardır ya çok istiyorum
Inşallah ya çok tesekur ederim inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alirizAllah gönlünüze göre versin inşallah vardır.
Bugun alcam sabah yapcam dua et canımAdetten 6 gun oncesine kadar dogru cevap yaziyo ustunde ama bi dene istersen
aminnnn :)Inşallah ya çok tesekur ederim inşallah hepimiz bu ay güzel haberler aliriz
Verdim kan testi ogleden sonra alıcam bakalım haberleri canim
Bana da haber verir misin canım merak ediyorum inşalllah güzel haberler alacağızVerdim kan testi ogleden sonra alıcam bakalım haberleri canim
Hayırlısı canım moralini bozma gerci ben de üzülürüm ama yapayım ne kaybederim ki.. Pazar kan vercem zatenBen az önce yaptım days comfort erken gebelik testi ama negatif çıktı benim de bea gün var adetimebence yapma hem moral bozuyorlar 9 kala da yaptim iki tane var di elimde inşallah vardır testeler göstermiyordur böyle olup hamile olan var mı acaba rabim inşallah bize de nasip eder bu süreçte çok yıpranıyorum ya
Hadi insallah vardir canimBug
Bugun alcam sabah yapcam dua et canım
Yap yap yinedeHayırlısı canım moralini bozma gerci ben de üzülürüm ama yapayım ne kaybederim ki.. Pazar kan vercem zaten
İnşAllahYap yap yinedesonuçlarına karalamıyoruz işte inşalalh sende vardir inşallah yap bende merak etim her üzüntüye rağmen devam inşallah vardır
Inşallah ya öyle yapcam galiba adetin geçmemesini bekliyorum oda geçmiyor ki geçmiyorİnşAllahsenin belirtin varsa kan testi yap sen de bikaç gün içinde değer degişiyo umutsuzluğa kapılma
Regl oldum canım. Önümüzdeki ay inşallah güzel haberi vericem.Amin canım. Yaptın mı testi ne çıktı
Yok canım yani konu gebelik olunca özel oluyor sıkıntı yokakıntıdan sonra kaç gün değerlendirmeye devam ettin . kusura bakma çok özel oldu ama
sagol canım cevabın için . hakkımızda hayırlısı olsunYok canım yani konu gebelik olunca özel oluyor sıkıntı yokama dediğim gibi ben bu ay çok strese girmedim akıntı geldiği gün oldu, daha sonra 2 gün sonra oldu ve öyle arayla devam etti bazen 1 gün ara bazen 2 gün tam hatırlayabilsrm daha net cevap vermek isterdim