Daha ilk ay baklm doktor mutlaka olur tedaviye gerek kalmaz dedi 12 ay icinde olmazsa tedaviye basliycaz baklm nasiphormonlarını etkilemeyen pko ise sorun olmaz canım yumurta takibi ile daha netleşir olmazsa femara çatlatma iğnesi ile denersin
Tebrikleeeeer
Günaydın canım dün atamadım resim bugün atayım dedim :)Tebrikler canım, testin var mı atar mısın :)))
O zaman hiç korkmanı gerektirecek bişe yok denemeye devam doktor 1 sene normal demişti bana ilk gittiğim de. Bi zamanı var demek ki hayırlısıyla güzel haberler veririz inşBenim daha çok yeni geçen ay ilk defaydı ovulasyon testiyle ilk denemem oldu 6 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama ilk kez bilinçli yumurtlama gününü bilerek birliktelik yaşadık fakat olmadı. Allah gönlüne göre versin üzülme varsa kaderde kısmette er yada geç bizlerde o duyguyu tadacağız
Canım benim dualarım sizinleee Rabbim nasip edecek inanıyorumBenimde uzun zaman oldu umut oldun canım teşekkür ederiz cevapların için
Benim de böyle çıktı bence hamilesinnnn :))Buda bugunkü idrar testim adetim 2 gün gecikti.. Yarın kan vericemBekleyemedim yaptim
İdrar testleri adetten sonra yapılırsa cok yanıltıcı değilmiş.. neyse oymus.. Kan vericem bugun:)Benim de böyle çıktı bence hamilesinnnn :))
merhaba canım yumurta akı kıvamındaki akıntını gördükten sonra hemen değerlendirdin mi o günü ve kaçıncı güne kadar değerlendirdinHalsizlik var ve uyku durumu çok vardı, bide ben normalde adet öncesi ağrı çekenlerden değilim şükür, sadece adet günü 1 2 gün süreli ağrım olur ama adetime 1 hafta olmasına rağmen kasıklarımda hafif hafif ağrılar var 1 haftadır ilk gebeliğimde de bundan anlamıştımbide erken yumurtladım ama test falan kullanmıyorum adetim bitti 2 gün geçti yani 9.gün yumurta akı kıvamında akıntıdan anladım yumurtladığımı bide geçen ay çok takmıştım kafaya bu ay pek takmamaya çalıştım, belirtim sadece bu kadardı
Mutlaka vermelisin ben kaset testi dün sabah yaptım silik bi çizgi vardı ama hamile olduğumu anlamıştım öğlen de hemen kan verdim 2 saate de sonuç aldım 200 lerde çıktı değerİdrar testleri adetten sonra yapılırsa cok yanıltıcı değilmiş.. neyse oymus.. Kan vericem bugun:)
hadi gözünaydın canım hemen güncelliyorum durumunu :) allah sağlıkla kucağına almak nasip esin inşallah. Maşallah ne güzel gidiyoruz her gün bir gebelik haberi almak çok mutluluk verici. Dualarında bizide unutma :)Kızlar ben de bu sabah yaptım, bat 2 şubattı
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere de dua et rabbim isteyen herkese de nasip etsinKızlar ben de bu sabah yaptım, bat 2 şubattı
birde senin tabloda tüm bilgilerin eksikmiş :d Bana hem ilk baştaki soruları hemde gebelik sorularını cevaplayıp iletebilir misin topikte kuzum. :)Kızlar ben de bu sabah yaptım, bat 2 şubattı
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin canımhadi gözünaydın canım hemen güncelliyorum durumunu :) allah sağlıkla kucağına almak nasip esin inşallah. Maşallah ne güzel gidiyoruz her gün bir gebelik haberi almak çok mutluluk verici. Dualarında bizide unutma :)
Tabi cevap veririm canım hangi sorular onlarbirde senin tabloda tüm bilgilerin eksikmiş :d Bana hem ilk baştaki soruları hemde gebelik sorularını cevaplayıp iletebilir misin topikte kuzum. :)
1.sayfada tablonun hemen üstünde kuzum 2 grup şeklinde sorular var :)Tabi cevap veririm canım hangi sorular onlar
Tamam canım bakıyorum hemen1.sayfada tablonun hemen üstünde kuzum 2 grup şeklinde sorular var :)
Kızlar Günaydın,
Var mı bugün haberi olan :)
@inciss
02.02.2021 32 - - YENİ BAŞLIYOR -
caglaaaaaa 02.02.2021 31 Folicus Laboquick 2 AY - @mahivema
02.02.2021 27 - - 3 AY - @Hayallerimmm3
02.02.2021 29 - Laboquick 2 AY - @Angell77
02.02.2021 21 Folikasit 6 AY D Dlnyyy49
02.02.2021 30
huliadoruk 02.02.2021 34 - - 1 AY