Benmde ultrasonda doktor minik minik kistler goruyorum dedi ama hormon tetslerine bakinca da buna gore pko gorunmuyosun dedi aklim tamamen karistiHormon tahlili+ultrason. ultrasonda her gittigimde minik kistler gozukuyordu. Son gittigimde ama buyumus catlamaya hazir yumurtam vardi. Catladi mi catlamadi mi da bilmiyorum muamma ovu testi yapmadim...
Bende bi bakayim merk ettim bunuAyrica lh 12.7 fsh 3.7 halbuki fsh ve lh birbirine eşit veya lh fshden dusuk olmaliymis sanirim ben de fark uçurum
yani bazen o kister geçici olabilir çikolata kisti felandir belki. Pkoya çok yatkinliğin yok demekki güzel bir şeyBenmde ultrasonda doktor minik minik kistler goruyorum dedi ama hormon tetslerine bakinca da buna gore pko gorunmuyosun dedi aklim tamamen karisti
Çok zor evet Allah herkesin yardımcısı olsun canimBende 2 kere tüp bebek denedim ama olmadı bende normal deniyorum artık . herhangi bir sorun olmamasına rağmen yaştan dolayı tüp bebeğe yolladılar ama gerçekten maddi manevi çok zormuş. daha da yapmaya cesaretim yok vallahi. bir de alzhımer hastası annem var onunla uğraşıyorum beni bayağı çökertti bu süreç
Ayrica lh 12.7 fsh 3.7 halbuki fsh ve lh birbirine eşit veya lh fshden dusuk olmaliymis sanirim ben de fark uçurum
Umarim oylediryani bazen o kister geçici olabilir çikolata kisti felandir belki. Pkoya çok yatkinliğin yok demekki güzel bir şey
Valla doktor daha iyi bilirFsh 8.1 lh 11.7
Ayy hadi inşallah hayırlı olsun sizindeBenim ilk testim böyleydi2 gün sonra kan verdim 24 çıktı beta..
Tekrar gidicem baklmValla doktor daha iyi bilir
içini ferah tut zaten pko varsa bile bu evlat sahibi olmaya engel degil. Yaratan Rabbimiz imkansiz denene bile evlat vermis. Sende problem yok denene de bazen vermemiş. Her şey tabiki doktorlarin dediği gibi değil..Tekrar gidicem baklmnet bir sonuc alirim insallah kotu birsey cikmaz
Peki bu pko sonradan olusabilirmi ben 2016 da da hormon testi yaptirmistim o sonuclarima baktim fsh 7 lh 8 cikmis simdi neden yukseldiler acaba o zaman ultrasondada birsey gorulmemistiiçini ferah tut zaten pko varsa bile bu evlat sahibi olmaya engel degil. Yaratan Rabbimiz imkansiz denene bile evlat vermis. Sende problem yok denene de bazen vermemiş. Her şey tabiki doktorlarin dediği gibi değil..
Son gittiğim doktor bu hormonlar degismez tekrar yaptirmana gerek yok. Bu pko doğustan dedi. Ama ben hormonların düzeldiğine inaniyorum. Drdiğin gibi beslenme stres psikoloji bunlar hormonloru etkiliyor ve hormon dengeleyeci kürler var. Dolayisiyla adetim biraz düzene girse ben de tekrar tahlil yaotiracagim nasipsePeki bu pko sonradan olusabilirmi ben 2016 da da hormon testi yaptirmistim o sonuclarima baktim fsh 7 lh 8 cikmis simdi neden yukseldiler acaba o zaman ultrasondada birsey gorulmemisti
Bende evlendikten sonra 10 kilo falan aldim o etki etti galiba acilen geri vermeliyimSon gittiğim doktor bu hormonlar degismez tekrar yaptirmana gerek yok. Bu pko doğustan dedi. Ama ben hormonların düzeldiğine inaniyorum. Drdiğin gibi beslenme stres psikoloji bunlar hormonloru etkiliyor ve hormon dengeleyeci kürler var. Dolayisiyla adetim biraz düzene girse ben de tekrar tahlil yaotiracagim nasipse
Esime diyorum zaten bi asagi bi yukari midem bulaniyor artik su donemden biktim diyeGüldürdün beni Allahta seni güldürsün canım yagerçi sıkıntı var mıdır bilmiyorum ben çok yeniyim bu konularda
Benim testlerde bitti bugun catlama olur dedim ama olmadi yarin ecz alicam mecbur eger devam ederse dr gidicem artikBende pco var testler hep pzootif cikiyo galiba ondan
Hayieli olsun bende gidicemBenim testlerde bitti bugun catlama olur dedim ama olmadi yarin ecz alicam mecbur eger devam ederse dr gidicem artik
Benim adet 3 4 gün kala bitecek ama bu olmazsa 3 4 günü ecz alırım diyorum bendeBenim testlerde bitti bugun catlama olur dedim ama olmadi yarin ecz alicam mecbur eger devam ederse dr gidicem artik