Allah razı olsun ne güzel dedin öyle umut her zaman var tabi ki benimde kjstim var belki benimde doğal yollarla olur bebeğim demi Allah büyük ❤Kizlar tesadüfen gördüm konuyu hepinize dua etmek için girdim yüce rabbim kucaklarinizi bal evlatlarla doldursun sayfanın başında yazan herkesin seneye bu vakit yavrusu kucağında olsun inşallah
Ben polikistik over hastasıyım bu 2.gebeligim hemde tedavisiz .
Umut her zaman var unutmayın !
Rabbim güzel haberi en kısa sürede almanızı nasip eylesin inşallah hepiniz Allah'a emanetsiniz
Allah razı olsun ne güzel dedin öyle umut her zaman var tabi ki benimde kjstim var belki benimde doğal yollarla olur bebeğim demi Allah büyük ❤
Amin canım senin bebeğin cinsiyeti ne merak ettimKizlar tesadüfen gördüm konuyu hepinize dua etmek için girdim yüce rabbim kucaklarinizi bal evlatlarla doldursun sayfanın başında yazan herkesin seneye bu vakit yavrusu kucağında olsun inşallah
Rabbim güzel haberi en kısa sürede almanızı nasip eylesin inşallah hepiniz Allah'a emanetsiniz
Rabbim.nasip ederse inşallah kız cnmAmin canım senin bebeğin cinsiyeti ne merak ettim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insalllahhhh kuzumRabbim.nasip ederse inşallah kız cnm
Adet olmadim canim 2 subat bat gunumdu 2 saat kala yaptım idrar testi 2çizgi silik çıktı sonradan kendine geldi :) suan var gorunuyor yani persembe gunu kan vericemAdet oldunuzmu oan gebemiymissiniz anlamdim kuzum aydinlatirmisin??
Allah razı olsun aminnRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insalllahhhh kuzumbenim de bir kızım var kız evlat başka Rabbim acılarını göstermesin
Benim hep kistlerim büyüyor kücülüyor benimde cok sorunum oldu ama hamilelikte hepsi düzeliyor bende hamile kalmadan öncede vardi heleki enfeksiyonda büyümüşlerdi , bana doktor enfeksiyondan sonra cocugun bile olmaz demişti çok şükür oldu , Allah herşeyin en hayırlısını bize veriyor sende takma kafana optum cok canim..Allah razı olsun ne güzel dedin öyle umut her zaman var tabi ki benimde kjstim var belki benimde doğal yollarla olur bebeğim demi Allah büyük ❤
Bütün adet belirtilerim var kasık bacak bel ağrısı ve göğüslerde hassasiyet ve baş ağrısı ara ara. Çok heveslenip inanmıştım bu ay o nedenle tutamadım kendimiDur bakalım cnm keşke almasaydın adet geciknesine kadar belli olmayan çok, üzülme herkesin cikmayabikir. Adet belirtin var mi? Ben normalim şimdilik
Baktım benim sonuç düşmemiş halen beklemedeyim sabahı iple çekiyorumCanm
Canım sonuç düşmüş baktım şimdi sen de kontrol et istersen bı benim sonuç 824 geldi bu arada ben de telefonla sordum bilgi veremeyiz dediler
Daha erken kuzum umudunu kaybetme5 gün var bata eşim işte ben bi duramadım yine meraktan doğruluk payı yoktur belki ama yok yine tek çizgi
24 25 26si gibi tuttuysa bile suan cikmasi imkansiz 14 gun gecmesi gerek cok erken dahaBilmiyorum gerçi bu saatte yaptım ilk idrar bile değil ay ne zormuş test almiycam bi dahakine evde oldukça aklım gidiyo hepeşimde işte öyle düşünüp duruyorum işte erken mi diyorsun daha yumurtlama 24 ocaktaydı
Canım ilk 5 dakikada çıktıysa var gibi ama sanki çok yeni .Bu genelde çok bekledikten sonra çıkıyor ..Orda yalancı pozitif ama seninki hemen çıkmıştı .Ablamın da böyle belli belirsiz çıkmıştı ama atmıştı var demiştim .Şimdi bebeği 6 aylık .İnşallah senin de var gibi hayırlısı ile.
Ayni testi kullandim ve beni yaniltti silik cizgiye ragmen gebe degildim canim reglini bekle mutlaka.merhsba
Merhaba benimde 5 i test yaptınız mı kızlar? Ben 4 tane yaptım 4de negatifBende 5..testi kaçinda yapsak ki :)
Merhaba test yaptınız mı? Benimde 5benimde 5 şubat :) bende bekliyorum
Amiiin inşallahKesinlikle neden olmasın cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ol demiş Rabbım olmuş kuzum maşallahBenim hep kistlerim büyüyor kücülüyor benimde cok sorunum oldu ama hamilelikte hepsi düzeliyor bende hamile kalmadan öncede vardi heleki enfeksiyonda büyümüşlerdi , bana doktor enfeksiyondan sonra cocugun bile olmaz demişti çok şükür oldu , Allah herşeyin en hayırlısını bize veriyor sende takma kafana optum cok canim..
Evde test olunca aklıma gidiyor sürekli doğru diyorsun insallah tutunuyordur bu ay inşallah24 25 26si gibi tuttuysa bile suan cikmasi imkansiz 14 gun gecmesi gerek cok erken daha
Ne güzel dua etmişsiniz allah razı olsunKizlar tesadüfen gördüm konuyu hepinize dua etmek için girdim yüce rabbim kucaklarinizi bal evlatlarla doldursun sayfanın başında yazan herkesin seneye bu vakit yavrusu kucağında olsun inşallah
Güzel duanız için allah razı olsunKizlar tesadüfen gördüm konuyu hepinize dua etmek için girdim yüce rabbim kucaklarinizi bal evlatlarla doldursun sayfanın başında yazan herkesin seneye bu vakit yavrusu kucağında olsun inşallah