- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.607
Valla böyle görünce ben bile heyecanlanıyorum.Sizi düşünemiyorum .Sağlıkla ilerler inşallah ..Darısı bizeKızlar dün silik çıkmıştı bugün daha da koyu görünüyor yarın kan vereceğim çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla böyle görünce ben bile heyecanlanıyorum.Sizi düşünemiyorum .Sağlıkla ilerler inşallah ..Darısı bizeKızlar dün silik çıkmıştı bugün daha da koyu görünüyor yarın kan vereceğim çok heyecanlıyım
Canım sonuç düşmüş baktım şimdi sen de kontrol et istersen bı benim sonuç 824 geldi bu arada ben de telefonla sordum bilgi veremeyiz dedilerBen gitmedim almaya yarın arayıp öğreneceğim erken yaptırdım ben tarihi tam hesaplayamadım çıkmayacak zaten eminim umudum kalmadı. Sizin sonuç nasol
Canım benim de hem sancı hem de bıçak batması gibiGüzel hamişler, kasık ağrılarınız ne şekilde? Batma gibi mi yoksa ağrı sancı gibi mi sol kasığım batıyor endişe ettim şiddetli batıyor. İkinci olacak varsa hamilelik ama insan unutuyor
Testi hergun düzenli yapmaya devam edin muhakkak görürsünüz yumurtlamayı kimi insanlar adete 1 2 gün kala bile yumurtluyorlarYok canım benim
yok canım benim daha adet günüme var 11 inde yumurtladım mi anlamadım bile umudum yok bu ay
Sifa olsun insallah canimIncir kuru,sogan suyu, sut buhari,hayit tohumu epey bisi denedim
Tabi ki canim eger yumurtlamani gec fark ettiysen agri akinti gibi kendi vucudunu taniyorsan testler yerine gun asiri denemende guzel. Gec olduysa adet goruluyor zaten adetten sonraki haftada test yapiyorlar benimde denk geldigim okuduklarim oyle canim. Adete 8 gun kala yada 2 3 gun kala gorenler haliyle regl oluyor. Gec dollenme bu sekilde☺Peki bir şey soracağım ben ovulasyon testi yapmayı bıraktım ama 2 günde bir ilişkiye devam ediyoruz adet görsem bile şüphem devam eder mi yoksa geç döllenme olursa adet görmez miyim kafamı kurcalıyor doğru sorabilmisimdir umarım direk sana gibi oldu canım ama sorum herkese cevabın için çok teşekkür ederim
Benim de ikinci gebeliğim hic hatırlamıyorum ilki nasildi ama dediğin gibi iki iş yapayım ikiye ayrılıyor sanki belimBenimde sol kasık ağrıyor bazen boşluklardan ağrı giriyor bazen pelvik kemikleri bazen hepsi bir bende ikinci diyorum Allah Allah acaba 1.de boylemiydi az önce sepette çamaşır ayikladim makineye atıp yattım sadece aşırı derece bel ağrım oldu ama benim normaldir heralde ben çok kilolu olduğum için
Ayni testi kullandim ve beni yaniltti silik cizgiye ragmen gebe degildim canim reglini bekle mutlaka.Yarın yumurtlamanın üzerinden 11 12 gün geçmiş olacak, aslında halen erken ama predictor early test yapacağım sabah. BAT 7 şubat
Adet oldunuzmu oan gebemiymissiniz anlamdim kuzum aydinlatirmisin??Kan testim evet 1.20 çıkmıştı ama doktor bana 1 haftalık olabilir ondan daha çıkmaz demişti adet tarihini bekle demişti bende 2 saat onceden yaptim bat tarihim simdi 2 subat canim olmasa çıkmazdı dedi doktor kan testi ici 1 hafta sonra gidicem geç dölleniyordu benim ilk oglumda öleydi adetten sonra ogrenmiştim
Dur bakalım cnm keşke almasaydın adet geciknesine kadar belli olmayan çok, üzülme herkesin cikmayabikir. Adet belirtin var mi? Ben normalim şimdilikBenimde bat 5 Şubat 1 erken gebelik testi 2 kaset test yaptım 3 ü de negatif
Yapmaa tut kendini :) boşa üzmüştür belki de seni5 gün var bata eşim işte ben bi duramadım yine meraktan doğruluk payı yoktur belki ama yok yine tek çizgi
Ben duramadım erkenden 1 saat önceye yakın yaptım 7 şubat benimde tek çizgi tabi ki de bilmiyorum senin vardır inşallah benim moralim düştü bi daha test de almıycam eveYarın yumurtlamanın üzerinden 11 12 gün geçmiş olacak, aslında halen erken ama predictor early test yapacağım sabah. BAT 7 şubat
Çok teşekkur ederim sanırım üstüne görme o adet oluyor aydinlandim çok sağol canımTabi ki canim eger yumurtlamani gec fark ettiysen agri akinti gibi kendi vucudunu taniyorsan testler yerine gun asiri denemende guzel. Gec olduysa adet goruluyor zaten adetten sonraki haftada test yapiyorlar benimde denk geldigim okuduklarim oyle canim. Adete 8 gun kala yada 2 3 gun kala gorenler haliyle regl oluyor. Gec dollenme bu sekilde☺
Kac gün kala başladı:) ne mutlu..Canım benim de hem sancı hem de bıçak batması gibi
Öyle mi dersin üzülüyorum çok fazla çok kötü bi hismişYapmaa tut kendini :) boşa üzmüştür belki de seni
Beni de sagolsun buradakiler rahatlatti.bende 6 gun kala erken test yaptim o bile bulamadıysan yok demektir dedim. Adetin ilk iki günü bile testle negatif görüp hamile olanlar olmuş. Gecikmeyi beklicem ben vücudumu dinleyipÖyle mi dersin üzülüyorum çok fazla çok kötü bi hismiş
Ignenin 12. Gunuyse 14 subati neden bekliyorsunuz merak ettim deKuzum bugun 12.gunu iğnenin sag kasigim ara ara ağrıyor o kadar yapmiycam ama test bekliycem 14 şubata kadar belki 14 şubatta supriz olur
Senin bat ne zaman kuzuBeni de sagolsun buradakiler rahatlatti.bende 6 gun kala erken test yaptim o bile bulamadıysan yok demektir dedim. Adetin ilk iki günü bile testle negatif görüp hamile olanlar olmuş. Gecikmeyi beklicem ben vücudumu dinleyip