Mutlaka bakacağım o masaja hiç duymamıştım çok teşekkür ederimCanim benimde öyleydi aylardir pik göremedim ben bu ay Bir gebenin günlügü youtube dan adetliyken yapilan yumurtlama tetikleyici masajini yaptim bak aylar sonra pik gördüm mutlaka tavsiye ederim
Tebrikler canimKizlarrrrr sonucum 824 çıktı çok şükür cumaya randevu aldm
Instagramda birgebeningunlugu yazarsan bulabilirsin.Arkadaşlar bu masaj nedir, instagram gönderisi falansa link atar mısınız?
İnşallah kuzum İnşallahTamam kuzu burdan yazarm zaten dua edin bna böl bol tek seferde ciksin bida ugrastirmasin bnisende olmazsin ins
Ben su caksir koku suyunu kullandim sabahlari ictim ac karnina adetin 4-5. Gunu bir de o yumurtlma masajini yaptin. Guzelce beslendim yumurtlama bu ay erken oldu mesela. Ama gebelik icin henuz bisey belli degil.Kızlar siz ne denediniz bana akıl verin doğal yollarla ama bir şey suyu felan bahsedenler var ama ne nedir bilmiyorum deneyenler yazabilirmsnz
Sadece adetliyken mi içmemiz gerekiyorBen su caksir koku suyunu kullandim sabahlari ictim ac karnina adetin 4-5. Gunu bir de o yumurtlma masajini yaptin. Guzelce beslendim yumurtlama bu ay erken oldu mesela. Ama gebelik icin henuz bisey belli degil.
Ya benimde böyle oluyor hiç pik olmuyor ama döngüm 28 gün anlamadımben mi kaçırıyorum
Doktorum bana 4 ay boyunca dil doktu. Tup bebege baslayalim diye. Ben ve ozellikle esim bekleyelim dedik. Ben sunlari yaptim kardesim;Kızlar siz ne denediniz bana akıl verin doğal yollarla ama bir şey suyu felan bahsedenler var ama ne nedir bilmiyorum deneyenler yazabilirmsnz
Yumurtlama zamanı akıntı nasıl oluyo ordan da takip edeyim ve yumurtlama öncesi kasıkta acı ağrı olur mu vücudumu hiç böyle dinlemezdim yeni yeni öğreniyorumCanim regl bitince hemen basliyor musun testlere? Adet biter bitmez yumurtlaman oluyor ise kacirma ihtimali var hatta regline 1 gun kala bile yumurtlayan var. Sivi alimi vs dikkat ediyorsan regl bitince ertesi gun basla benimde bugun 18. gun oldu daha yeni yumurtladim mesela resmen sans eseri akintimi gorupte test yapayim dedim gordum. Her ayda yumurta gelisiyor diye bir kuralda yokmus malesef ama sanada masaji oneririm bende yaptim bu ay☺
Olmak uzere. Bugun degerlendir canm.Kızlar selam. 2 saat önce yaptığım test. Pik olmuş mu sizce ?
Yazmayi unutmusum. Bi de hergun haslanmis yumurta yedi mKızlar siz ne denediniz bana akıl verin doğal yollarla ama bir şey suyu felan bahsedenler var ama ne nedir bilmiyorum deneyenler yazabilirmsnz
Tamam canım sağolOlmak uzere. Bugun degerlendir canm.
Hakkımızda hayırlısıaynı durumdayız canım ,hayırlısı olsun
Canım benm çok sağol dediklerini uygulayacağım Allah izniyle inşallah ümidimi yitirmek istemiyorum.Doktorum bana 4 ay boyunca dil doktu. Tup bebege baslayalim diye. Ben ve ozellikle esim bekleyelim dedik. Ben sunlari yaptim kardesim;
1. Gunasiri avokado yedim. Evet cok pahali ama icerigi cok zengin bir meyve.
2. Gunluk ceviz yedim.
3. Haftada 2 gun bim den dondurulmus uskumru alip firinlayip yedik esimle.
4. Ilac olarak biosteron, folik asitve solgar koenzim q10 ictim.
5. Ovulasyin testin iyi olmali. Bir gebenin gunlugunden aldm ben. Cok net cikardi hep cizgiyu. Aklimda hic acaba ya yer birakmadi.
6. Ne icersem iceyim hep " ya şafi" diyerek ictim. Rabbim dermanim senden dedim.
7 . iliski sonrasi 40 dk boyunca bildigin amuda kalkmakseklinde durdum.
8. Ovulasyon icin genel kural olan 14 gun kuralini unut. Bak ben adet bitimi yumurtladm hemen.
Yumurtlama gunune kadar oldugu icin adetliyken evet amac yumurtlamak, yumurtlayinca birakmak lazim bi cay bardaginin yarisi normal su yarisi caksir seklinde.Sadece adetliyken mi içmemiz gerekiyor