Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın doğum yazar bende zamanında DOSTİNEX yazmıştı doktor ise yaradıKizlar merhaba. Prolaktin yuksekligi icin ilaci endoktronoli.mi verir yoksa kadin dogum da yazar mi? Bilginiz var mi?
Teşekkür ederim cnm deneyecem bakalımYumurtlama gunune kadar oldugu icin adetliyken evet amac yumurtlamak, yumurtlayinca birakmak lazim bi cay bardaginin yarisi normal su yarisi caksir seklinde.
Kızlar merhaba çok çok silik bir çizgi gördüm siz ne diyorsunuz bat 5 Şubat dayanamayıp yaptım
Kızlar siz ne denediniz bana akıl verin doğal yollarla ama bir şey suyu felan bahsedenler var ama ne nedir bilmiyorum deneyenler yazabilirmsnz
Acaba erken diye mi öyle çıktı heyecanlandım birdenBende goruyorum gordugunu silik cizgin var
Var canım ben de görüyorum. Hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba hepinize hayırlı akşamlar bu ay yumurtlamamdan 9 gün sonra sadece peçeteye gelen pembe 1 2 damla lekelenmem oldu adete 6 gün varken. Normalde bugün adet olmam lazımdı gelmedi akşam eve gelince test yaptim 5 dakika sonra yanında hayalet çizgi belirdi sizce var mıdır
5 dakika içinde kuruma çizgisi olmaz değil mi kuzum 3 damla damlattim gerçiVar canım ben de görüyorum. Hayırlısı olsun inşallah
5 dk da olmaz canım. Baya çizgi görünüyor. Kan testi yaptır istersen yarın.5 dakika içinde kuruma çizgisi olmaz değil mi kuzum 3 damla damlattim gerçi
Ben gordum silik bir cizgi bir de adet gununuzde yapin garanti olsunKızlar merhaba çok çok silik bir çizgi gördüm siz ne diyorsunuz bat 5 Şubat dayanamayıp yaptım
Valla sizde de gorunuyor ne guzelKızlar merhaba hepinize hayırlı akşamlar bu ay yumurtlamamdan 9 gün sonra sadece peçeteye gelen pembe 1 2 damla lekelenmem oldu adete 6 gün varken. Normalde bugün adet olmam lazımdı gelmedi akşam eve gelince test yaptim 5 dakika sonra yanında hayalet çizgi belirdi sizce var mıdır
Yumurtlamadan kaç gün sonra bu test canım? Var gibi hadi inşallahKızlar merhaba hepinize hayırlı akşamlar bu ay yumurtlamamdan 9 gün sonra sadece peçeteye gelen pembe 1 2 damla lekelenmem oldu adete 6 gün varken. Normalde bugün adet olmam lazımdı gelmedi akşam eve gelince test yaptim 5 dakika sonra yanında hayalet çizgi belirdi sizce var mıdır
Bugün 14. Gün kuzum tam adet günüm aynı zamandaYumurtlamadan kaç gün sonra bu test canım? Var gibi hadi inşallah
İnşallah yaniltmiyordur kuzum Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahValla sizde de gorunuyor ne guzel
Sat 1ocakti canmHayırlı olsunnn Kaç gün geçince çıktı böyle