Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman bir haber de ben vereyim maşallah kızlar inşallah hepimiz görürüz çift çizgiyi pazartesi akşamı kan vercem iş çıkışı bekliyorum inşallah vardır

Yaaaaa ne güzel maşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bize

EKLEDİM canım sende hoşgeldin inşallah bu son topiğin olur :)
Beni de ekler misiniz lütfen,
Yaş 27
3 aydır gebelik istiyorum
Kullandığım ilaç folbiol
Gelecek adet tarihi 16 şubat

Ya komik gelecek ama benim yumurta aki kivaminda akintm var. Insan hamileyken de yumurtlar mi? Ne ilginc fizyolojimiz var ya
Bir ayda birden fazla yumurtlamis olabilirsin ovalasyan testi yapsan cift cizgi cikar muhtemelen zaten adet bittigi gibi hamile kalmistin 10 14 gunde yeni yumurtlama olur cift yumurta ikiz gebeligin olma durumu

Kızlar adet olacağım sandımped kullandım o derece emindim hala da karnım ağrıyor hiç bı belirtim yoktu inşallah Rabbim kucağıni doldursunherkesin benimde ikinci çocuğum olacak inşallah bir oğlum var
Ne zamandır oldu bu belirtiler canım adetten kaç gün öncedir vardi

Çok çok tesekur ederim allah razı olsun dediginiz gibi çok kafama takmıyorum bu ay hiç umursamadim sadece soğan suyu denedim o da dedim belki fazlalıklarından kurtulurumgeçen ay Piskoljim bozmuştum hiç zaman geçmiyordu inşallah bu ay olur allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın cevapladığınız için de çok tesekur ederim.hayirli akşamlar diliyorum

Var kasık ve karın agrım şişkinliğim agzımda metal tadı psikolojikmi bılmem.insallah sizde hamilesinizdir sizin var mı
Inşallah vardır insin ben geçen ay Piskoljim bozmuştum zaman geçmiyordu adetinden on beş gün once göğüs ağrısı mı dersi her belirti bende var di bi arakdasimda hamile onda da olmuş aynıları kesin hamilesin dedi ben bi ümitlendim ama değildim somra çok uzuldum bu ay hiç takmadim pek belirti yoktu sadec dört beş gün once sol kasigım çok ağrıyordu aşırı onu tek yakaladım onun dışında galiba normaliminşallah rabim sizinde kucağınızi boş bırakmasın her hangi birşey olursa bana yazın en azından birbirimizi teseli ederiz

İlk kez bugün mü çıktı kesinlikle bugün pazar pazartesi değerlendir insaAllah 15 20 güne sende öğrenirsin pozitifi
Evet canisi ben 19/20 yaptim sonra 28 yaptim 29 yaptim 30 yaptim koyuyu yakaladim doktoruma attim yumurtlama olmus ilski yapin dedi :)

Eklentiler

• F32067BB-9F2E-4562-8E65-105567C67D25.jpeg
    94,9 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…