Valla canım benim doktorum hemen gelme Dedi 1 hafta sonra gel dedi kesede görünür o zman diye ben 8 şubata randevu aldımTeşekkür ederimyarın adet günüm kan vermeye gitmeli miyim erken mi olur
Hayırlı olaun yarın gidicek misin kan vermeyeBenimde yarın adet günüm bundan biraz daha koyu cikti
Silik falan degil ki. Gun gibi ortada 2. Cizgi.Kızlar dün ve bugün yaptığım testler yarında adet günüm yeni olduğu için mi böyle silik çıkıyo sizcee
8 şubata gel dedi keseye direk bakarız dediHayırlı olaun yarın gidicek misin kan vermeye
Bana öyle geldi o zaman çok koyu olanları görmüştüm o yüzden silik geldiSilik falan degil ki. Gun gibi ortada 2. Cizgi.
Canım yeni olduğu için öyleBana öyle geldi o zaman çok koyu olanları görmüştüm o yüzden silik geldi
Hımm hayırlısı olsun o zamana kadar bekler miyim bilmiyorum8 şubata gel dedi keseye direk bakarız dedi
Amin inşallah canım ya... darısı başımıza inşallah çok güzel haberler alıyoruz şükürler olsun.Yok artık bugün bu kacinci hamis haberimiiz kiiizzlaarrr kosuuunn SUBAT topiginin bereketine kosuuunnnnnben demiştim ben şifa ile aciyorum bu topikleri kasımda da ayni böyle olmuştu. Insallah devamı gelir inanıyorum gelecekte. Canim tebrik ederim sende pazartesi git bi kan ver bakalım sonucun çıkınca durumunu da güncelleriz
Hmm benim bu sabah ilk idrarda koyu adete 10 gün var ben hala yumurtlamadimCanisi doktorum a attim yumurtlama olmus dedi ve ilkkez bu kadar koyu cikdi ve cok sancim var suan alttan vuruyo sagdan soldan
Birazdan atarım son ovulasyon resimlerimiCanisi doktorum a attim yumurtlama olmus dedi ve ilkkez bu kadar koyu cikdi ve cok sancim var suan alttan vuruyo sagdan soldan
Inş canım inşallah en kısa zamanda sizde alirsiniz benim 10 ayda tuttu. Doktor çok iyi doktor burda herkez tavsiye ederimAllah'ım ya sabahın erken saatlerinde ne kadar güzel haberler alıyoruz. Hamiş annelerimizin Rabbim sağ salim bebeklerine kavuşmasını nasip etsin inşallah. Darısı da benim gibi hamiş olmayı isteyen arkadaşlarımın başına... haydi şubat topigi kim tutar bizi... gelsin Rabbimin izniyle Hamiş haberleri..
Amin inşallah canım benim. Benim hala devam eden kasık ağrım ve karın ağrım var. Geceleri de bel ağrısı ekleniyor. Ayrıca idrara sık çıkıyorum. Önceki aylarda bu kadar çok şey yaşamamıştım ama inşallah mutlu haber veririm bende size...Inş canım inşallah en kısa zamanda sizde alirsiniz benim 10 ayda tuttu. Doktor çok iyi doktor burda herkez tavsiye ederim
Ayyy maşallah yaaa.Bu ne uğurlu bir topik ..Böyle takip edip beraber bekleyince kendinin gibi seviniyorum ..Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.Lutfen bize de dua edin ...Bu saatte kalkıp test yapma istegi
Bir müjde de benden olsun Rabbim hepinize bu güzel duyguları insallah
Bu saatte kalkıp test yapma istegi
Bir müjde de benden olsun Rabbim hepinize bu güzel duyguları insallah
Hayırlısı ile sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.Kizlar catlama ignesinin 15 gunu bugün test yaptım pozitif
Hayırlısı ile sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.
[/QUO sağol canım
Tabiiki ederim sagolun .insallah sizlerede tattırsın Rabbim saglıklaAyyy maşallah yaaa.Bu ne uğurlu bir topik ..Böyle takip edip beraber bekleyince kendinin gibi seviniyorum ..Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.Lutfen bize de dua edin ...
14 şubat kuzumcanım senin bat günün ne zaman :)