Varsa test yapın belli olur artıkHerkese iyi aksamlar bastan sona yazıları okudum hamile olanları tebrik ediyorum öncelikle sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallah :) biz bekleyenlerin de kucakları boş kalmasın inşallah :)
anne olmayı çok istememe rağmen başımızdan sıkıntılar is güç borç harç telaşı hic eksik olmadı. Sonra niyet ettik ilk denememizde sandık ki bebek hemen geliyor tabiki gecikme dahi olmadı ikinci ay yine hüsran üçüncü ay yine... Sonra doktora gittim şiddetli enfeksiyon dedi hormon tahlillerimde hic bir sorun yok ilaçlar falan derken 1 ayi boş geçtik yoğun bir tedavi gördüm ilaçların bitimi yani bu ay tekrar denedik doktor iki güne bir ilişki dedi takvim test hepsini bırak dedi ama ben yine ovulasyon testi yaptim tabi değerlendirdik sonrasında 10 gündür inanilmaz bir ağrı yumurtaliklarimda bicak saplanır gibi son üç dört gündür göğüs şişliği var bel ve kasik ağrısı belki psikolojik ama mide bulantısı bas dönmesi oluyor ara ara çevremdeki herkes hamile çok etkileniyorum yarin bat günüm bi yandan olmamıştır diyorum bir yandan içinde tuhaf bir heyecan hic hissetmediğim