Gerçekten mi kalabilirmiyim ki enfeksiyon varken bi umut oldun bana diyodum kendi kendime enfeksiyonum var kistim de var engelliyor diyeTabi ki enfeksiyon varken gebe kalabilirsin canimm olumsuz bir sey dusunme insallah adet olmazsin bebis icin gidersin
Ben ilk gebeliğime aşırı derecede enfeksiyonlu rahimle kaldım . Kürtajdan enfeksiyon kapmistim . Oğlum sağlıklı doğdu 5 yaşındaGerçekten mi kalabilirmiyim ki enfeksiyon varken bi umut oldun bana diyodum kendi kendime enfeksiyonum var kistim de var engelliyor diye
Bende enfeksiyon geçirdim soğun suyu iyi geldi canımGerçekten mi kalabilirmiyim ki enfeksiyon varken bi umut oldun bana diyodum kendi kendime enfeksiyonum var kistim de var engelliyor diye
Test yap belki çıkar benim bugün ciktiAy evet o bende de oluyor bende beklemedeyim bakalım 5 gün kaldı günüme
Ya inşallah ya Rabbım nasip etsin inşallahTestim böyle Allah'ım bukez tutunsun kimyasal olmasın
Amin canim Allah'ım herkese nasip etsin sagsalim kucağımiza alalımYa inşallah ya Rabbım nasip etsin inşallah
Bi kere yapmıştım kistim için bende o suyu kuzuBende enfeksiyon geçirdim soğun suyu iyi geldi canım
1 ay kullandım geçti çok şükür iyi geliyoBi kere yapmıştım kistim için bende o suyu kuzu
İnşallah lütfen dua edin çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyi ki vardınız kendimi yanlış hissetmiyorumBugun ya da en gec yarin yumurtlaman olacak gibu
Bence suan iliskiye girersen sansini arttrablrsn. Ben kendimden ornek vereym, 11 yumurtlama grdm i gece giremedim. 12 , 13, 14 de grdim. Muhtemelen 14 unde dollenme oldu. Betaya gore hesabimda o gune denj gelyrİnşallah lütfen dua edin çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyi ki vardınız kendimi yanlış hissetmiyorum
Ben hamile testi yapmadım daha bat 7 şubat kuzu ama idrarda aynı belirtiler var çok hafif yanma var bideSanki gebeliğin sson günleri gibi aşırı sıkışık oluyorum ama gidince çok az oluyor idrar yanma vs yok.Sizde de oluyor mu gebiş hanimlar
Canisi doktorum a attim yumurtlama olmus dedi ve ilkkez bu kadar koyu cikdi ve cok sancim var suan alttan vuruyo sagdan soldanCanım yumurtlama olmamış daha ben dün akşam oyleydi bugün t daha koyu çıktı hala yumurtam atılmadı tüpe yani
Enfeksiyon olabilir kuzumBen hamile testi yapmadım daha bat 7 şubat kuzu ama idrarda aynı belirtiler var çok hafif yanma var bide
Insallah dua et banada nasip ederBen ilk gebeliğime aşırı derecede enfeksiyonlu rahimle kaldım . Kürtajdan enfeksiyon kapmistim . Oğlum sağlıklı doğdu 5 yaşında
Öyle mi diyorsunEnfeksiyon olabilir kuzum
İdrarda yanma ve sık gitme istegi enfeksiyon diye biliyorum bendede ilk evlendiğimde oldu belirtile gebelik gbiydi ama enfeksiyon cikdiÖyle mi diyorsunhayırlısı bakalım
Denerim bende artık bi daha1 ay kullandım geçti çok şükür iyi geliyo
Gözün aydın hayırlı olsun canımArdakaşlar bugün yumurtlama dan sonra 14 gün çift çizgi inanamadım, çok mutluyum pazartesi günü kan vereceğim
Yok ben hamile değilim zaten kesin umudum gidiyo yavaş yavaşİdrarda yanma ve sık gitme istegi enfeksiyon diye biliyorum bendede ilk evlendiğimde oldu belirtile gebelik gbiydi ama enfeksiyon cikdi