- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
Çin takvimine göre bakınca çıkıyormuş galiba çocuk Sahibi olanların hepsinin cinsiyeti oradaki gibi çıkmış çevredekilerinCinsiyet hakki da bilgisi olan var mi? Yumurtlama gunu snrasi birliktelik olursa sanirim erkek oluyrdu
Bence birde gebelik testi yap, yada ikinci kez yumurtlama varKızlar merhaba bende anne adaylarındanım nasip olursa.adete 6gun var ovulasyon testi yaptim böyle cıktı bunu daha erken çektim tam yumurtlama yani böyle bisey başınıza geldimi acaba varmıdır
canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur :)Testim böyle Allah'ım bukez tutunsun kimyasal olmasın
sende de var gözüküyor bugün ne bereketli maşallah :) :) Kızlar pazartesi günü kan sonuçlarınızı mutlaka yazın.Bende dayanamadım yaptım şuna bakar mısınız silik çizgi mi var bana mı öyle geliyor
canım sende ilk sayfadaki soruları cevaplarsan tabloya ekleyelim :)Arkadaslar benimde bugun yumrtlama oldu bat 25subat insallah adet olmam allahin izni ile
kuzum var gibi ama sende bence pazartesi günü bi kan ver o zaman net bi sonuç alırsın.Lızlar böyle kamerayla çekince daha az gözüküyor
canım hoşgeldin sende ilk sayfadaki soruları cevaplar mısın sanki azcık eksik kalmış gibi cevapların :)Bat 2 Şubat yaş 30 bakalım hayırlısı olsun 2 3 gün kaldı regl tarihine
ben de aynı durumdayım sizlerle :)) yarın da olmazsam pzt sabahtan test yapıcamAmin .aynı belirtiler bende de var test yaparsanız bende yapıcamgaza gelirim
Benim de 2 Şubat bakalım günüm geçmeden bakmak istemiyorumBat 2 Şubat yaş 30 bakalım hayırlısı olsun 2 3 gün kaldı regl tarihine
evet benim yakın arkadaşımda çin takviminden bakmıştı, kızı oldu :)Ç
Çin takvimine göre bakınca çıkıyormuş galiba çocuk Sahibi olanların hepsinin cinsiyeti oradaki gibi çıkmış çevredekilerin
Bu ay bende de az az sızı şeklinde ben üşüttüm sanırım hiç umudum yokMerhaba kızlar benim bat 5 Şubat doktor takipçiyim yumurtlama gününü belirleyip birliktelik oldu, yumurtlama gününden beri ara ara hem sağ hem sol kasıkta çok hafif sızlama oluyor normalde hiç yaşamadım böyle birşey adet yaklaşırken olan sancı gibi değil daha hafif olup geçiyor hemen var mı aranızda yaşayan hamilelik belirtisi midir diye çok şüphelendim
İnşallah hamilesindir canım bence bir kaç gün sabretMerhaba herkese, dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Çok silik bir ikinci çizgi gördüm. Yumurtlamamın 9. günü oluyor. Bata 5 gün vardı. Acaba kan testi yaptırsam çıkar mı hemen? Bu arada hiçbir belirti yok. Yani regl belirtisi bile yokSadece çok açlık hissediyorum doymuyorum resmen.
İnşallah canım, Allah herkesin kalbine göre versin sağlıklaİnşallah hamilesindir canım bence bir kaç gün sabret
Amin aminnn benim de 5 gün var bata ama evde kaset gebelik testi var erken test yokİnşallah canım, Allah herkesin kalbine göre versin sağlıkla
Bat 9şubat benım sizinben de aynı durumdayım sizlerle :)) yarın da olmazsam pzt sabahtan test yapıcam
Kızlar bugün değil mi yanlış görmüyorum
En sağlıklısı bata kadar beklemek tabii ama dayanamıyor insanAmin aminnn benim de 5 gün var bata ama evde kaset gebelik testi var erken test yok