Yarın yapsam mi diye düşünüyorum normal gebelik var elimdeBence birde gebelik testi yap, yada ikinci kez yumurtlama var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yapsam mi diye düşünüyorum normal gebelik var elimdeBence birde gebelik testi yap, yada ikinci kez yumurtlama var
Hamişlerimiz artıyo sağlıklı al kucağına inşallahTestim böyle Allah'ım bukez tutunsun kimyasal olmasın
Melek gibisin çok teşekkür ederim tavsiyen için peki başka bir şey yapmama gerek var mı incir havuç falan yiyeyim mi senceBence suan iliskiye girersen sansini arttrablrsn. Ben kendimden ornek vereym, 11 yumurtlama grdm i gece giremedim. 12 , 13, 14 de grdim. Muhtemelen 14 unde dollenme oldu. Betaya gore hesabimda o gune denj gelyr
Yazarım canım inşallah isteyen herkese nasip olurİnşallah hamilesindir sonucu yaz merak ettim dua edeceğim sana
Bence yapın bi, merak ettim sonucu yazarsınızYarın yapsam mi diye düşünüyorum normal gebelik var elimde
Çok teşekkür ederim canım benim,Gözün aydın hayırlı olsun canım
Ayyy inşallah pazartesi gidip kan verecegimHamişlerimiz artıyo sağlıklı al kucağına inşallah
Canimmm hayirli olsunnn darisi bizlere bisi sorucam test erken gebelikmi ? Bide saat kacta yaptin ? Benimde bugün 10.günüm yumurtlamadan sonra test yapsammi ? Dün normal test yaptim öglen cikmadiÇok teşekkür ederim canım benim,
Hayır canım test normal kaset testlerden, ben öğlen yaptım 2 gibi, bence 4 gün daha bekle canım ölye test yap İnşallah hamilesindir sendeCanimmm hayirli olsunnn darisi bizlere bisi sorucam test erken gebelikmi ? Bide saat kacta yaptin ? Benimde bugün 10.günüm yumurtlamadan sonra test yapsammi ? Dün normal test yaptim öglen cikmadi
Aynen geçen ay benimdeadete 2 gün varken gittim kan verdim erken çıkmayabilir demişti doktor negatif çıkmıştı ama sonuç değişmedi adet oldum 2 gün sonra .olsa çıkar herşeyden ümitleniyoruz maalesef .inşallah en yakın zamanda güzel haberleri verirsinBenim de bat 1 subat geçen carsamba kan verdim negatif çıktı dr erken falan cikmayabilir dedi ama bn de biyologum az çok biliyorum olsa çıkardı bu ay da olmadı hamile arkadaşları tebrik ederim saglikla kucağınıza almak nasip olsun en kısa zamanda hayirlisiyla bizlere de nasip olsun inş yorulduğumu hissediyorum
Yaa öyle yapim ozaman testim var ama yapmak istemiyorum esimde marfoliji sorunu var bu ay denedim 4 günü testlerle ogünden beride agrim var ve miden yaniyo karisiyo bakalim bekleyelim 6 sene önce yine burdaydim oglluma hamile kalmaya calisirken simdi yine ayni sorun rabbim.yüzümüzü güldürsünHayır canım test normal kaset testlerden, ben öğlen yaptım 2 gibi, bence 4 gün daha bekle canım ölye test yap İnşallah hamilesindir sende
Amin canım inşallah bekliyoruz Rabbim tez zamanda ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıkla kucağa almayı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBütün hamişleri tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah darısı bekleyenlerin basına
Mide yanması bende de vardı, İnşallah hamilesiniz dir, Allah herkesin gönlüne göre versinYaa öyle yapim ozaman testim var ama yapmak istemiyorum esimde marfoliji sorunu var bu ay denedim 4 günü testlerle ogünden beride agrim var ve miden yaniyo karisiyo bakalim bekleyelim 6 sene önce yine burdaydim oglluma hamile kalmaya calisirken simdi yine ayni sorun rabbim.yüzümüzü güldürsün
Yok artık bugün bu kacinci hamis haberimiiz kiiizzlaarrr kosuuunn SUBAT topiginin bereketine kosuuunnnnn ben demiştim ben şifa ile aciyorum bu topikleri kasımda da ayni böyle olmuştu. Insallah devamı gelir inanıyorum gelecekte. Canim tebrik ederim sende pazartesi git bi kan ver bakalım sonucun çıkınca durumunu da güncellerizAdet gecikmesini. 2. Gününden beri ovulasyon testinde t çizgi çıkıyor 4. Gün t c kadar koyu bugün ise 5. Gün t daha koyu çıktı göğüs ağrım da var birkaç gündür iki gündür de kasıklarım ağrıyordu bı yapayım nasıl olsa çıkmayacak dedim şoktayım şimdi pozitif dimi ikinci çocuğum olacak çok garip sanki ilk kez çift çizgi görmüş gibi endiseliyim
Çok güzel gerçekten uğurlu bı topik maşallahYok artık bugün bu kacinci hamis haberimiiz kiiizzlaarrr kosuuunn SUBAT topiginin bereketine kosuuunnnnn ben demiştim ben şifa ile aciyorum bu topikleri kasımda da ayni böyle olmuştu. Insallah devamı gelir inanıyorum gelecekte. Canim tebrik ederim sende pazartesi git bi kan ver bakalım sonucun çıkınca durumunu da güncelleriz
Tebrik ederim hayırlı olsunAdet gecikmesini. 2. Gününden beri ovulasyon testinde t çizgi çıkıyor 4. Gün t c kadar koyu bugün ise 5. Gün t daha koyu çıktı göğüs ağrım da var birkaç gündür iki gündür de kasıklarım ağrıyordu bı yapayım nasıl olsa çıkmayacak dedim şoktayım şimdi pozitif dimi ikinci çocuğum olacak çok garip sanki ilk kez çift çizgi görmüş gibi endiseliyim