Valla geçireceğiz bir şekilde oyalanacağız bir şekilde. Ben il günden şumartayıö dedim bebeğimiCanım inşallah tutunur ben dua ettim gelirken ama asla gözümün önünden silinmeyecek bir görüntüydü gerçekten çok güzeldibenim de 22 şubatta canım 5. gün embriyosu ama 22 şubatta test yapalım dediler idrar testi de yapma çünkü çok hormon aldın yanıltıcı olur dedi ama nasıl geçecek 12 gün bilmiyorum
Bizim olacak çocuklar çok şanslı el bebek gül bebek büyütüleceklerValla geçireceğiz bir şekilde oyalanacağız bir şekilde. Ben il günden şumartayıö dedim bebeğimi
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah pozitifi görür kucağına alırsın bebekleriniİyi akşamlar kızlar bugün saat 11 de oldum transferimi çok şükür çift embriyo inşallah bu sefer rabbim sağlıkla nasip eder hepimizede hiç bir şey hissetmiyorum normal mi kızlar transfer olan arkadaşlarım sizde böylemiydiniz ya
Aynen cnm o benim bitanem olacakmksımetse. Ben kendim de tek çocuğum. Tek embriyo konuldu tek tutar sanırım cnm senin ikizler olabilir belki 5. Gün embriyosu bölünme çok oluyorBizim olacak çocuklar çok şanslı el bebek gül bebek büyütülecekler
Valla benim yaştan ötürü prosedür gereği tek embriyo koyuldu ama ikiz olur mu bilememAynen cnm o benim bitanem olacakmksımetse. Ben kendim de tek çocuğum. Tek embriyo konuldu tek tutar sanırım cnm senin ikizler olabilir belki 5. Gün embriyosu bölünme çok oluyor
Olabilir cnm kendi içinde bölünebilir 5. Güm embriyolarında fazla görülen bir durum cnm. Halkımıza hayırlısı olsun cnm benim yiyecek ekmeği varsa gelecek bebişlerimiz. Benim de yaş faktör ü var ama ileri yaş cnm 1 tane embriyom oluştu malesef inşallah altın yumurta olur canıma can olurValla benim yaştan ötürü prosedür gereği tek embriyo koyuldu ama ikiz olur mu bilemem
Hiç öyle düşünme bak benim de yaşım 28 ve 23 tane yumurta toplandı ama sadece 2 embriyo oluştu 21 tanesi yaşamadı demem o ki her şey nasip kısmet o bir tane inşallah seninle kalacak. Ben heyecandan bayramlık kıyafet bakmaya başladım kendimeOlabilir cnm kendi içinde bölünebilir 5. Güm embriyolarında fazla görülen bir durum cnm. Halkımıza hayırlısı olsun cnm benim yiyecek ekmeği varsa gelecek bebişlerimiz. Benim de yaş faktör ü var ama ileri yaş cnm 1 tane embriyom oluştu malesef inşallah altın yumurta olur canıma can olur
İnşallah cnm benim rabbim yüzümüze baksın cnm bütün kaderdaşlarımın duasını kabul etsin. Bende geçen tonik aldım bir beden büyüktü olsun hamile olunca giyerim dedim o an içimde hissettim Bi değişik oldum cnm. Valla ben çok sevinmeye de korkuyorum ya. Olsa bile inanamam gibi geliyor o kadar alıştık ki negatif e. Rabbim hayırlısını versinHiç öyle düşünme bak benim de yaşım 28 ve 23 tane yumurta toplandı ama sadece 2 embriyo oluştu 21 tanesi yaşamadı demem o ki her şey nasip kısmet o bir tane inşallah seninle kalacak. Ben heyecandan bayramlık kıyafet bakmaya başladım kendimeAllah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bizim de hayallerimiz gerçeğe dönüşür inşallah
Amin canım amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah burda birbirimize güzel haberler verebilelim sende mi çift embriyo transferi oldun canım bir de ne gün test günün acabaHakkında hayırlısı olsun canım inşallah pozitifi görür kucağına alırsın bebekleriniben de transfer olalı 4 saat oldu ama bende de ekstra bir şey yok sadece biraz gazım var gibi oldu sanki emin değilim çok
Histeroskopiden sonra mı, aslında hatırlamıyorum tee mayıs ayında olmuştum. Sonraki adetle de sıfırdan başladık ama her transferde estrofem kullandım ben. Transferden sonraki yasağı soruyorsanız kalp atışı alana kadar ilişki yasak dediler de pozitifi göremedim gerçi. Histeroskopiden sonra yasakladılar mı bilmiyorum ama bence yaklaşık on gün yasak diye hatırlıyorum fakat yanlış olabilir bu bilgim emin değilimSize estrofem mi verdiler? Ne kadar sure cinsel iliski yasak oldu, korunma verdi mi?
Canım benim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bütün kalbimle diliyorumYazarım canım benim .
Evet yumurta toplama öncesi 10 gün kadar ilaç iğne tedavisi oluyor.
Sağlıklı embiriyoların oluşsun. İnşallah
Ben şuan transfere hazırlık için progesteron iğne kullanıyorum sabah akşam
Transfer sonrası da bu iğne kullanılacak sonucu öğrenene kadar
Tutunmasına yardımcı bir hormon
Maalesef devlet karşılamıyor içinde 7 tüp var sabah akşamdan 3 gün yetiyor bir kutusu 1.200 olmuş kızlar
Ama estrofem ve coraspirini sağlık ocağında yazdırıyorum devlet karşılıyor bu iki ilacı bilmeyen arkadaşlar için yazmak istedim yeniden
Transferim anestezili olacak
Brüksel tüp bebek merkezinde saatini henüz söylemediler ama perşembe günü
Var mı o gün transfer olacak arkadaşım
Canım sağlıkla tutunsun bebiş haberlerini bekliyorumYazarım canım benim .
Evet yumurta toplama öncesi 10 gün kadar ilaç iğne tedavisi oluyor.
Sağlıklı embiriyoların oluşsun. İnşallah
Ben şuan transfere hazırlık için progesteron iğne kullanıyorum sabah akşam
Transfer sonrası da bu iğne kullanılacak sonucu öğrenene kadar
Tutunmasına yardımcı bir hormon
Maalesef devlet karşılamıyor içinde 7 tüp var sabah akşamdan 3 gün yetiyor bir kutusu 1.200 olmuş kızlar
Ama estrofem ve coraspirini sağlık ocağında yazdırıyorum devlet karşılıyor bu iki ilacı bilmeyen arkadaşlar için yazmak istedim yeniden
Transferim anestezili olacak
Brüksel tüp bebek merkezinde saatini henüz söylemediler ama perşembe günü
Var mı o gün transfer olacak arkadaşım
Kızlar hepimizin hakkında hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallahİyi akşamlar kızlar bugün saat 11 de oldum transferimi çok şükür çift embriyo inşallah bu sefer rabbim sağlıkla nasip eder hepimizede hiç bir şey hissetmiyorum normal mi kızlar transfer olan arkadaşlarım sizde böylemiydiniz ya
Yok canım benim ilk transferim yaşım da 35 altında olduğu için devlet tek embriyoya izin veriyormuş bu nedenle tek yerleştirildi 22 Şubat da test günümAmin canım amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah burda birbirimize güzel haberler verebilelim sende mi çift embriyo transferi oldun canım bir de ne gün test günün acaba
Çok geçmiş olsun hayırlısı olsun canım çok bir şey de kalmamış test gününe. Ben kalçadan iğne vurulmadım hiç günde 2 defa göbekten progesteron iğnesi vuruluyorum. Senin vurulduğun nasıl tek seferlik mi yoksa her gün mü? İğneden sonra birikti demekki keşke biraz bastırsaydın zeytinyağıyla hafif bastırarak masaj yap canım iğne bölgesineKızlar hepimizin hakkında hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah
Transfer günü dahil bugün 8. Günüm olacak fakat hala bende de aman aman bir belirti yok. Nadiren çok hafif saniyelik sancı oluyor o kadar
Gaz problemi bende de olmuştu 2 gün falan kabızlık olmasın diye şurup iç demişti bana hemşire o yapıyor sanmıştım ama burda birçok kişinin yorumları onlarda da gaz problemi olduğu şeklindeydi.
Beni zorlayan tek şey kalçadan vurulan progestan iğnenin tamamen dağılmamasından kaynaklı oluşan kalçadaki acı
İnanın sağıma soluma dönemiyorum. Şimdi bunu nasıl yok ederim onu araştırıcam
Sana da geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun hayırlısı olsun canım çok bir şey de kalmamış test gününe. Ben kalçadan iğne vurulmadım hiç günde 2 defa göbekten progesteron iğnesi vuruluyorum. Senin vurulduğun nasıl tek seferlik mi yoksa her gün mü? İğneden sonra birikti demekki keşke biraz bastırsaydın zeytinyağıyla hafif bastırarak masaj yap canım iğne bölgesine
Canım idrar testi yap istersenKızlar hepimizin hakkında hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah
Transfer günü dahil bugün 8. Günüm olacak fakat hala bende de aman aman bir belirti yok. Nadiren çok hafif saniyelik sancı oluyor o kadar
Gaz problemi bende de olmuştu 2 gün falan kabızlık olmasın diye şurup iç demişti bana hemşire o yapıyor sanmıştım ama burda birçok kişinin yorumları onlarda da gaz problemi olduğu şeklindeydi.
Beni zorlayan tek şey kalçadan vurulan progestan iğnenin tamamen dağılmamasından kaynaklı oluşan kalçadaki acı
İnanın sağıma soluma dönemiyorum. Şimdi bunu nasıl yok ederim onu araştırıcam
Erkenden test yapıp onun stresini çekmek istemiyorum. Direk kan verip o heyecanı 1 kez yaşayıp kurtulmak istiyorum çünkü biliyorum yüreğim dayanmayacak :)Canım idrar testi yap istersen
Ben de aksine tuttu mu tutmadı mı stresine girmektense 8. Günde falan test yaparım diye düşünüyorumErkenden test yapıp onun stresini çekmek istemiyorum. Direk kan verip o heyecanı 1 kez yaşayıp kurtulmak istiyorum çünkü biliyorum yüreğim dayanmayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?