ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Valla geçireceğiz bir şekilde oyalanacağız bir şekilde. Ben il günden şumartayıö dedim bebeğimi

Eklentiler

• 1000020728.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 19
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah pozitifi görür kucağına alırsın bebeklerini ben de transfer olalı 4 saat oldu ama bende de ekstra bir şey yok sadece biraz gazım var gibi oldu sanki emin değilim çok

Valla benim yaştan ötürü prosedür gereği tek embriyo koyuldu ama ikiz olur mu bilemem
Olabilir cnm kendi içinde bölünebilir 5. Güm embriyolarında fazla görülen bir durum cnm. Halkımıza hayırlısı olsun cnm benim yiyecek ekmeği varsa gelecek bebişlerimiz. Benim de yaş faktör ü var ama ileri yaş cnm 1 tane embriyom oluştu malesef inşallah altın yumurta olur canıma can olur

Hiç öyle düşünme bak benim de yaşım 28 ve 23 tane yumurta toplandı ama sadece 2 embriyo oluştu 21 tanesi yaşamadı demem o ki her şey nasip kısmet o bir tane inşallah seninle kalacak. Ben heyecandan bayramlık kıyafet bakmaya başladım kendime Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bizim de hayallerimiz gerçeğe dönüşür inşallah

İnşallah cnm benim rabbim yüzümüze baksın cnm bütün kaderdaşlarımın duasını kabul etsin. Bende geçen tonik aldım bir beden büyüktü olsun hamile olunca giyerim dedim o an içimde hissettim Bi değişik oldum cnm. Valla ben çok sevinmeye de korkuyorum ya. Olsa bile inanamam gibi geliyor o kadar alıştık ki negatif e. Rabbim hayırlısını versin

Amin canım amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah burda birbirimize güzel haberler verebilelim sende mi çift embriyo transferi oldun canım bir de ne gün test günün acaba

Size estrofem mi verdiler? Ne kadar sure cinsel iliski yasak oldu, korunma verdi mi?
Histeroskopiden sonra mı, aslında hatırlamıyorum tee mayıs ayında olmuştum. Sonraki adetle de sıfırdan başladık ama her transferde estrofem kullandım ben. Transferden sonraki yasağı soruyorsanız kalp atışı alana kadar ilişki yasak dediler de pozitifi göremedim gerçi. Histeroskopiden sonra yasakladılar mı bilmiyorum ama bence yaklaşık on gün yasak diye hatırlıyorum fakat yanlış olabilir bu bilgim emin değilim

Canım benim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bütün kalbimle diliyorum isteyen herkese içinde bizde versin inşallah bende bugün yumurta toplama işlemi için kullanılan ignelere başladım ilaçlar zor bulunuyor 43 bin tuttu daha bu sadece yumurta geliştirmek için miş cem celik bey mi Dr canım

Canım sağlıkla tutunsun bebiş haberlerini bekliyorum

Kızlar hepimizin hakkında hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah
Transfer günü dahil bugün 8. Günüm olacak fakat hala bende de aman aman bir belirti yok. Nadiren çok hafif saniyelik sancı oluyor o kadar
Gaz problemi bende de olmuştu 2 gün falan kabızlık olmasın diye şurup iç demişti bana hemşire o yapıyor sanmıştım ama burda birçok kişinin yorumları onlarda da gaz problemi olduğu şeklindeydi.
Beni zorlayan tek şey kalçadan vurulan progestan iğnenin tamamen dağılmamasından kaynaklı oluşan kalçadaki acı
İnanın sağıma soluma dönemiyorum. Şimdi bunu nasıl yok ederim onu araştırıcam

Amin canım amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah burda birbirimize güzel haberler verebilelim sende mi çift embriyo transferi oldun canım bir de ne gün test günün acaba
Yok canım benim ilk transferim yaşım da 35 altında olduğu için devlet tek embriyoya izin veriyormuş bu nedenle tek yerleştirildi 22 Şubat da test günüm

Çok geçmiş olsun hayırlısı olsun canım çok bir şey de kalmamış test gününe. Ben kalçadan iğne vurulmadım hiç günde 2 defa göbekten progesteron iğnesi vuruluyorum. Senin vurulduğun nasıl tek seferlik mi yoksa her gün mü? İğneden sonra birikti demekki keşke biraz bastırsaydın zeytinyağıyla hafif bastırarak masaj yap canım iğne bölgesine

Sana da geçmiş olsun canım
Ben yumurta toplama işlemi yapıldığı günden beri günde 1 sefer göbekten oksapar kalçadan progestan iğne vuruluyorum
Sabah akşam 2şer progestan kapsülü fitil şeklinde kullanıyorum
Estrofem, coraspirin falanda kullanıyorum vitaminlerde cabası

Canım idrar testi yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…