ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Amin inşallah Allah razı olsun ama sonuc ne kadar iyi gelirse gelsin insanda hep bı korku oluyor 10 gün sonra kese görcez ama o güne kadar birkere daha test yaparım gibi
ayy gerçekten çok zor Allahım hepimize sabır versin güzell sağlıklı pozitifler görelimm inşallah seninde çokmgüzel olsunn güzel devam etsin canmm valla bndede belirti hiç yoktu dün ve bugün sol kasığımda batma ve böyle seğirme oluyor arar şimdide korkmaya başladım bişeymi oluyo diyee gerçekten çok zor benmde yarın transfer hariç 9. Günüm bende kan vermeyi düşünüyorum ondan sordum canm

Anladım canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallah. Eğer verirsen bizede yaz

kendi doktorunuza yazdınız da onlar mı negatif dediler size? daha test gününüze var artış olmayacağına nasıl kanaat getirdiler acaba?
Kendi doktoruma dedim gununu bekle su an anlamsiz dedi 5. Gunde yaptima ama 6. Gunxe yaptigima sormadim internette bikac dr ye sordum ikitane ust uste negatif cikti hic artis olmadi diye onlarda negatif yazdi illakinartis olurmus

Kendi doktoruma dedim gununu bekle su an anlamsiz dedi 5. Gunde yaptima ama 6. Gunxe yaptigima sormadim internette bikac dr ye sordum ikitane ust uste negatif cikti hic artis olmadi diye onlarda negatif yazdi illakinartis olurmus
keşke bu kadar irdelemeseydin canım çok haklısın merak ediyorsun ama hem çok erken test için hem de içine vesvese doldurmuş oluyorsun gününde kan ver bence en güzeli o olur

Tabi haklısınız tam olarak bilemeyiz ne iyidir ama benim iki kez dış gebelik oldu ya artık yüksek risk bir de benim düşük var iki tane. Tam onun sebebini bulalım halledelim derken başıma bir de bu çıktı yani inanın bilmiyorum ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım

Benim size tavsiyem eğer çok şart değilse hiç bir operasyon geçirmeyin.

keşke bu kadar irdelemeseydin canım çok haklısın merak ediyorsun ama hem çok erken test için hem de içine vesvese doldurmuş oluyorsun gününde kan ver bence en güzeli o olur
Bugun beni dogurtan perinatologada sordum degerin yukselmez dedi hayirlisi bursada yasiyorum birkere daha burada deneyip sonra sisli memorial a gitmek istiyorum. Bursa icin önerisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…