ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡
Recep ayı hepimize güzel haberler getirsin inşallah 🥰
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
@Karendila8 Ocak(transfer)3
@payni23 Ocak2
@Anneolmayolundayim28 ocak4
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
Merhaba kızlar

Merhaba arkadaşlar ben bu gruptan da elendim daha başlamadan 😅 maddi olarak transferi kaldıramayacağımızı kararlaştırdık. Uzun bir süre ara vermeye karar verdik. Kalanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı şekilde çocuklarınızı kucağınza almak nasip olur 🌼🥰🙏🏻

Merhabalar
Merhaba arkadaşlar ben bu gruptan da elendim daha başlamadan 😅 maddi olarak transferi kaldıramayacağımızı kararlaştırdık. Uzun bir süre ara vermeye karar verdik. Kalanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı şekilde çocuklarınızı kucağınza almak nasip olur 🌼🥰🙏🏻
Canım sağlık olsun vakti gelmemiş demek ki orda seni bekliyorlar 🥰💕
Merhaba ben bugün opu oldum 11 yumurta toplanmış bu hafta embriyo takibi yapacağız inşallah sağlıklı güzel embriyolarım olur ilk adetle transfer olacak Allahın izni ile inşallah ilk seferde sağlıklı tutunma olur 😍
Maşallah güzel toplanmış bolca döllenirler güzelce gelişirler inşallah

Back