ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Sürecini anlatır mısın canım benimki de aynı zamanlara denk geliyor sanırım 13 ü ikinci muayenem var benim de
Canım benim 26 aralıkta opum oldu, pcos olduğum ve fazla yumurta toplandığından 2 adet bekledim. Bu adetimde önce günde 2 Estrofem başladım 8inden itibaren de günde 4 alıyorum. Prednol ve ecoprin de içiyorum. Senin nasıl?

Transferin hayırlı olsun canım öncelikle sonuç almana çok az kalmış inşallah rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder ben aslında belirti aramıyorum kuzum sende arama bence alakası yok belirtiyle falan sadece sanki hiç transfer olmanışım gibi yani bir duygu yok içimde ben göbekten vuruyorum ona rağmen oluyor iğneyi vurduğun zaman kolonyayla ya da ıslak mendiller yerini iki üç dakka ovmalısın canım ilaç yağlı olduğu için dağılmıyor maalesef ki O ozlemkiz

Yok canım benim ilk transferim yaşım da 35 altında olduğu için devlet tek embriyoya izin veriyormuş bu nedenle tek yerleştirildi 22 Şubat da test günüm
anladım canım olsun rabbim nasip etsin de hepimiz tek yumurtadan dünyaya geldik benim de test günüm 21 şubat bakalım

Merhaba dün opu oldum bende ilk denemem beni de ekler misiniz

Merhaba yarın bende tıbbi genetik testi yaptıracaz eşimle aç tok farkediyor mu randevu saatimiz biraz geç. Birde kaç günde çıkıyor bilginiz var mı

Şu an günde 3 kere ikişer Estrofem alıyorum Climara forte bant kullanıyorum ben de 2 regl bekledim 31 ocakta son regli oldum Perşembe randevum var doktorda bakalım ne diyecek

İnşallahhhh hepimiz beklediğimiz mutlu haberleri alırız
Bende belirti aramıyorum aslında hatta bazen iyi ki birşey yok ağrı sancı çekmiyorum bide ağrı kesici içmek zorunda kalmıyorum diye düşünüyorum çünkü regl bile biraz zorlu geçiyor bende
Epeydir iğne vurulduğum için artık bu haldeyim diye düşünüyorum çünkü kalçamda fln yeşillenmeler morarmalar oluyor ilk zamanlar bu kadar acımıyordu

Hakkında hayırlısı olsun inşallahh beklediğin mutlu sonuca ulaşırsın
İlaçların aralarına vakit koy hepsini birden içme mutlaka zaman ver aralarına
Bende bir yan etki olmadı hepsini peşpeşe içmedim ara ara içtim ilaçları

Şuan gebelik durumu yok. Gebelik olduğunda reçete oluyor diye biliyorum. Nasıl bir yol izleyeyim bilemedim
İlaçları reçete edip alabiliyorsunuz sadece bazı ilaçlar için uzman doktor istiyorlar eczaneye sorup alabilirsiniz
Estrofem için parayla alabiliyorsunuz ama onun için bile renkli reçete olması lazım devlet denetimine girmiş bu ilaç ne kadar kullanıldığına bakılıyormuş artık
Size tavsiyem ilaçları doktora yazdırırken günlük kaç tane kullanacaksanız ona göre yazsın
Transfer yapılan hastanede eşim kadın doğum doktoruna yazdırmış ama günlük 2 tane kullanmama rağmen doktor sisteme günlük 1 ad. girdiği için ilacım yarın bitiyor ama sistemde bitmemiş görünüyor. Bakalım ben yarın nasıl alacağım :)))

Hayır malesef değilim ben süreci bir sürelik bıraktım. Yasak konusu net değil bende ama sorarsınız histeroskopiye girmeden evvel çok korkarak girdim ama aşırı kolay opudan bile rahat geçti öyle söyliyim

Merhaba yarın bende tıbbi genetik testi yaptıracaz eşimle aç tok farkediyor mu randevu saatimiz biraz geç. Birde kaç günde çıkıyor bilginiz var mı
Aç tok farketmiyor. Bizim sadece pıhtılaşmaya baktıkları için 3 haftada çıktı ama size pıhtılaşma +kromozom analizi bakarlar muhtemelen 2 ayı bulabilir

Merhaba ben de oksapar harici diğerlerini kullanıyorum ateş basması oluyor bende de akşamları özellikle

Insallah valla rahat geçer diye umut ediyorum. Yumurtlamam da az gecikse de bu ayi pas gecmeyebilirdik :) insallah tez vakitte kavusursunuz

Evet canım çok şükür aman ağrı falan olmasın olursa parol alabilirsin dediler bana ama zaten bir dünya ilaç kullanıyoruz insan kullanmak istemiyor ağrı kesici normal canım iğne yapıyor öyle çok acıyor benimde karnım bir yere yaslanınca falan hatta biraz morarmalar bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…