Sürecini anlatır mısın canım benimki de aynı zamanlara denk geliyor sanırım 13 ü ikinci muayenem var benim deSelamlar ben de 17-20 Şubat arası transfer olacağım 13ünde günü net belli olacak hepimiz için inşallah Şubat ayı sevindiğimiz bir ay olsun
merhaba :) benim 27 şubat transfer ilk denemem listeye ekler misin?Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 P payni 23 Ocak 2 @Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 O OLENA MIRA 9 ocak 1 @Mile 28 ocak @akbs 24 Ocak @Betbetul 8 Şubat @59var 20 Şubat duygukarakok 30 ocak @canmay 1 Şubat 1 @sblcglr 01 10 Şubat @minosetplusssss 4 Şubat 3 @Dugmecigim 3 Şubat 2
Hayırlsıı olsun sürecin cnm bende kullanıyorum 4.5 gündür cnm bende bitek ecopirin diye bir ilaç var coraspirin in kardeşi o yaptı yan etki ishal yaptı karın ağrısı vs. Bende coraspirin e döndüm düzeldi. Hepsini aynı anda alınca vücut ta şaşırıyor artık nasıl tepki vereceğinimerhaba 27 şubat transferim var, doktorum prednol coraspirin oksapar ve estrofem başlandı. dün prednol oksapar ve estrofemi kullandıktan 2 saat sonra ateş basmaya 4 saat sonra soğuk terlemeye başladım. ardından sıtma tuttu aranızda bunlardan kullanan varmı sizde de böyle etki yaptımı
Naçizane tavsiyem test yapmayın çünkü yanlış çıkıyor benim negatif çıkmıştı test kitinde çok üzülmüştüm sonra kanda pozitif çıktı.Ben de aksine tuttu mu tutmadı mı stresine girmektense 8. Günde falan test yaparım diye düşünüyorum
Evet normal hıc bırsey yok gıbı hafif kasık agrısıİyi akşamlar kızlar bugün saat 11 de oldum transferimi çok şükür çift embriyo inşallah bu sefer rabbim sağlıkla nasip eder hepimizede hiç bir şey hissetmiyorum normal mi kızlar transfer olan arkadaşlarım sizde böylemiydiniz ya
Histereskopi sonrası adet gecikmesi yaşadıniz mi 9 ocakta histereskopi oldum 3 Şubatta hasta olmam lazimdi olmadım normalde bugünlerde transfer hazırlığına başlamamız gerekiyor duMerhabalar, benimde transfer için adet bekleniyor, 4 adet 5. gün dondurulmuş embriyom var. Hiteroskopi oldum ve gelen adet ile transfer başlayacak. Tahmini adet 23 ocak tahmini transfer 3 -4 şubat olabilir, ocak listesine girmedim şubat listesine ekleyebilirsiniz, bu ikinci denemem olacak.. hepimiz için hakkımızda hayırlısı..
Siz su an hamile misiniz? Ben tup bebek surecine girmeyecegim de histeroskopi olacagim. Spiral jel vs kullanmayacak estrofem vercekmis. Ne sure kullanacagim, iliski yasagi ne olacak merak ettim spiral vs olmasa da iliski yasagi bir haftadan uzunsa bu ayi pas gececegiz heralde. Yapisiklik hafifse ki oyle tahmin ediyor doktor kontrol histeroskopisi olmayack. Hadi bakalim insallah rahat gecer her sey. Kurtajdan sonra iliski yasagi vermemislerdir kanamam bitince birkac gun de gecince kendimi iyi hissedimce yani bir hafta kadar sonra iliski yasamistik.Histeroskopiden sonra mı, aslında hatırlamıyorum tee mayıs ayında olmuştum. Sonraki adetle de sıfırdan başladık ama her transferde estrofem kullandım ben. Transferden sonraki yasağı soruyorsanız kalp atışı alana kadar ilişki yasak dediler de pozitifi göremedim gerçi. Histeroskopiden sonra yasakladılar mı bilmiyorum ama bence yaklaşık on gün yasak diye hatırlıyorum fakat yanlış olabilir bu bilgim emin değilim
Merhaba evet yaşadım, 5 - 6 gün kadar gecikti sonra başladıHistereskopi sonrası adet gecikmesi yaşadıniz mi 9 ocakta histereskopi oldum 3 Şubatta hasta olmam lazimdi olmadım normalde bugünlerde transfer hazırlığına başlamamız gerekiyor du
Transfer oldunuz pekiMerhaba evet yaşadım, 5 - 6 gün kadar gecikti sonra başladı
doktor yazıyor canım reçete ile alınca sgk ödüyor olmalıArkadaşlar oskapar kullananlar reçete işini nasıl hallettiniz? Transferden bir gün önce başlayacağım ilaca ama çok pahallı.
hadi inşallahSelam 4 şubatta transfer oldum sıfır belirti bugün regl olacakmışım gibi bacaklarım sızlıyor umarım gebelik belirtisidir
Cuma günü idrar testi yapacağım kanda da 17 şubatta öğreneceğim inşallah çıkar ya çok endişeliyim ama bir yandan da çok umutluyumhadi inşallahidrar testi yapıcakmısınız evde yoksa direkt kandan mı öğrenmek istiyorsunuz
Şuan gebelik durumu yok. Gebelik olduğunda reçete oluyor diye biliyorum. Nasıl bir yol izleyeyim bilemedimdoktor yazıyor canım reçete ile alınca sgk ödüyor olmalı
doktor yazarsa her durumda reçeteyi ödemesi gerekir sanırım doktorun seni yönlendirecektir diye düşünüyorumŞuan gebelik durumu yok. Gebelik olduğunda reçete oluyor diye biliyorum. Nasıl bir yol izleyeyim bilemedim
inşallah bebeğin seninledir canımCuma günü idrar testi yapacağım kanda da 17 şubatta öğreneceğim inşallah çıkar ya çok endişeliyim ama bir yandan da çok umutluyum
Ya bilmiyorum inanın kalçasına ağrı girer mi bu süreçte yavaş yavaş geliyor gelmekte olaninşallah bebeğin seninledir canımidrar testi için bence uygun bir süre iyi bir markanın erken gebelik testini tercih edebilirsin. Daha önceki gebeliklerimde bir marka beni hiç yanıltmamıştı
Gönlünü ferah tut bebişin seninledir ben inanıyoruminşallah bebeğin seninledir canımidrar testi için bence uygun bir süre iyi bir markanın erken gebelik testini tercih edebilirsin. Daha önceki gebeliklerimde bir marka beni hiç yanıltmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?