ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

merhaba 27 şubat transferim var, doktorum prednol coraspirin oksapar ve estrofem başlandı. dün prednol oksapar ve estrofemi kullandıktan 2 saat sonra ateş basmaya 4 saat sonra soğuk terlemeye başladım. ardından sıtma tuttu aranızda bunlardan kullanan varmı sizde de böyle etki yaptımı

merhaba :) benim 27 şubat transfer ilk denemem listeye ekler misin?

Hayırlsıı olsun sürecin cnm bende kullanıyorum 4.5 gündür cnm bende bitek ecopirin diye bir ilaç var coraspirin in kardeşi o yaptı yan etki ishal yaptı karın ağrısı vs. Bende coraspirin e döndüm düzeldi. Hepsini aynı anda alınca vücut ta şaşırıyor artık nasıl tepki vereceğini

Arkadaşlar oskapar kullananlar reçete işini nasıl hallettiniz? Transferden bir gün önce başlayacağım ilaca ama çok pahallı.

Evet normal hıc bırsey yok gıbı hafif kasık agrısı

Histereskopi sonrası adet gecikmesi yaşadıniz mi 9 ocakta histereskopi oldum 3 Şubatta hasta olmam lazimdi olmadım normalde bugünlerde transfer hazırlığına başlamamız gerekiyor du

Siz su an hamile misiniz? Ben tup bebek surecine girmeyecegim de histeroskopi olacagim. Spiral jel vs kullanmayacak estrofem vercekmis. Ne sure kullanacagim, iliski yasagi ne olacak merak ettim spiral vs olmasa da iliski yasagi bir haftadan uzunsa bu ayi pas gececegiz heralde. Yapisiklik hafifse ki oyle tahmin ediyor doktor kontrol histeroskopisi olmayack. Hadi bakalim insallah rahat gecer her sey. Kurtajdan sonra iliski yasagi vermemislerdir kanamam bitince birkac gun de gecince kendimi iyi hissedimce yani bir hafta kadar sonra iliski yasamistik.

Cuma günü idrar testi yapacağım kanda da 17 şubatta öğreneceğim inşallah çıkar ya çok endişeliyim ama bir yandan da çok umutluyum
inşallah bebeğin seninledir canım idrar testi için bence uygun bir süre iyi bir markanın erken gebelik testini tercih edebilirsin. Daha önceki gebeliklerimde bir marka beni hiç yanıltmamıştı

inşallah bebeğin seninledir canım idrar testi için bence uygun bir süre iyi bir markanın erken gebelik testini tercih edebilirsin. Daha önceki gebeliklerimde bir marka beni hiç yanıltmamıştı
Ya bilmiyorum inanın kalçasına ağrı girer mi bu süreçte yavaş yavaş geliyor gelmekte olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…