Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar bugün aşılamanın 9. günü ve ben regl olduğumdaki kasık ağrılarımı hissediyorum ve buda moralimi bozuyor sanırım gene olmadı diye canım çok sıkıldı
Hiç canını sıkma, Allahtan hayırlısı de, olanda da olmayanda da vardır bir hayır de , içini rahatlatmaya çalış, bikaç günün kalmış teste zaten, bol bol dua et, ben de ederim senin için

O kadar haklısın ki ben 7 yıllık evliyim 5 yıldır tedavi görüyorum aşılamaya zorla geçtik diyebilirim denk gelse gelirdi zaten olmuyor demek ki neyini zorluyosun be adam tüp bebekle olacak gibi ama bakalım genede umudumuzu kesmemek gerek en kolayıyla olsun inşallah

Valla ya sorma bide bilmiyorlar ya bizim vücudumuzla ilgili çoğu şeyi. Bidaha bidaha o nasıl oluyor bu neydi falan tekrar tekrar anlat işin yoksa o ikna olana kadar
resmen aynı şeyleri yaşıyoruz bide söylerken ne diyo bu der gibi bakıyolar ya çok komikler gerçekten

Hiç canını sıkma, Allahtan hayırlısı de, olanda da olmayanda da vardır bir hayır de , içini rahatlatmaya çalış, bikaç günün kalmış teste zaten, bol bol dua et, ben de ederim senin için
Doğru diyorsun gerçekten öyle vardır bir hayır bekleyelim görelim. Herkese ayrı ayrı dua ediyorum allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Amin canım inşallah

Valla ya sorma bide bilmiyorlar ya bizim vücudumuzla ilgili çoğu şeyi. Bidaha bidaha o nasıl oluyor bu neydi falan tekrar tekrar anlat işin yoksa o ikna olana kadar
Valla canım bilmeleri en iyisi ki anlasınlar duygu durumlarınıda, eğer uzun zamandır deniyorsanız sizin gibi bilmeli bence benim düşüncem bu şekilde olduğundan eşim aşılama tüp bebek yumurta büyüklüğü hormon her konuya hakim bu yüzden benim açımdan süreç daha güzel gitti diyebilirim

Ay benimkine anlat anlat hala anlamadı bi arkadaşımıza aşı yaptırma gidiyoruz dedi aşılamaya gittiğimiz gün ssddkfff

13 Şubat test günüm ve sanki belirtiler azalmaya başladı :/ rüyamda test yapmıştım pozitifti sabah yaptım kalkıp negatif ama aslında yapmamam lazımdı erken testlerden bile değildi

Merhaba, 2 haftadır gonalf kullanıyorum. Doktorum pek bilgi vermiyor ama sanırım yumurtam pek büyümüyor sayıca da az sanırım… dün ovitrelle yaptım gece, yarın sabah da aşılama için gideceğim. Önerilerinize açığım bu ikinci aşılamam. İlki tutmamıştı :/

Kızlar bugün aşılamanın 9. günü ve ben regl olduğumdaki kasık ağrılarımı hissediyorum ve buda moralimi bozuyor sanırım gene olmadı diye canım çok sıkıldı
Bende 2 gündür aynı şeyleri yaşıyorum adet olacak mışım gibi sancım oluyor. Aşılama nın 7.Günümdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…