Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Selam canım benimde 2. Aşılamam yapıldı pazartesi günü. İlk aşılmam da 6 gün kullanmıştım hemen aşılama yapılmıştı. 2 aşılamamda tam 12 gün 75ml gonalf kullandım. Aşılamam da çok zor yapıldı tansiyonum falan düştü. Yani diyeceğim ilk aşılamamla hiç alakası yok 2. Aşılamamın ve geçirdiğim sürecin. Kafanı bunlarla yorma. Bünye aynı olsa da farklı zamanlarda farklı tepkiler gösterebiliyor. İnşallah hakkında hayırlısı olsun

Selamlar, eğer fitil kullanıyorsanız akıntı ondan oluyor. Herkezin asidite oranı farklı olduğu için ton farkıda olabiliyor. Eğer akıntınızda koku yada bir kaşınma durumu yoksa sorun yoktur diye düşünüyorum. Tabiki doktorunuza danışmanızda fayda vardır

Merhaba, fitil kullanmıyorum sadece estrafem diye bir hap kullanıyorum, biraz araştırdım, rahim kendini temizlemeye çalışıyormuş aşılama sonrası zedelenmelerden :), ondan oluyormuş, herhangi bir koku ya da kaşıntı da yok çok şükür, çok teşekkür ederim

Kızlar bende sildikçe gelen çok hafif pembe bi akıntı başladı. Regl de böyle başlıyor benim regl mi yerleşme mi bilmiyorum aşılamanın 13. Günü yerleşme olmaz heralde? Progestanda da kullanıyorum anlamadım döngümün de 26. Günü daha :/

Bu sabah 10.40ta yapıldı aşılama, rahat geçti elhamdülillah. Eve gelince kasık ağrısı oldu gaz gibi.. yattım uyudum biraz hala hafif ağrı var:) biraz da leke geldi akıntı gibi umarım normaldir

Bekle canım inşallah yerleşmedir

Bende pcos olup olmadığı belli değil işte, doktorlar olabilir diyor ama net değil. Döngüm düzenli ağrısız diye sanırım. Son 4 gün 87.5 yaptım büyümedi diye

olumsuz düşünme erken gebelik testinde bile hatalı çıkabiliyor kötü düşünme yarın test vereceksin hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz
Hiç birşey hissetmiyorum çok garip bir his bakalım ne çıkacak sonuç yarın

Kızlar nasıl gidiyor , benimde aşılamanın 3.günü bugün . Bu arada 2.aşılamam

Canım kanamayı takip et rengini miktarını daha iyi anlarsın yerleşmemi diye, ben daha öncede duydum refleks bi iki gün kala yerleşme kanamasını inşallah öyledir

beray1 test yaptın mı kuzucum kaçıngı günün senin
Evde test yaptım negatifti ama erken gebelik değildi elimdeki test. Aşılamanın 12.gündeyim. Doktorum 13 şubatta kan ver dedi yarın sabah gidip verincem . Çok heycanlı ve endişeliyim korkuyorum

Neden zor oldu acaba? Basit bir işlem aslında, umarım çok zorlanmamışsındır

Evde test yaptım negatifti ama erken gebelik değildi elimdeki test. Aşılamanın 12.gündeyim. Doktorum 13 şubatta kan ver dedi yarın sabah gidip verincem . Çok heycanlı ve endişeliyim korkuyorum
İnşallah olunlu sonuç alırsınız

Var mı belirti , inşallah pozitif olur

Sabah yapıldı kasık ağrım var hafif de leke.. 26sında test dedi doktor. 23ü regl günüm zaten. İnşallah tutar ya tüpe yüreğim yok hiç
Bende hiç lekelenme olmadı hafif kasık ağrılarım vardı test günüm de 24ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…