Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Bende 10nun da oldum aşılama dün 10. Günümdü belki idrarda çıkar dedim ve test yaptm negatif çıktı umudum gitti ama pazartesi kan testi vereceğim belki erken olduğu için çıkmamıştır
Bence de erken olduğu için çıkmamıştır. İyi düşünelim iyi olsun

Aa senden testi erken istemişler. Benim 12 aşılama 26 test. İnşallah olumlu sonuç alırsın

Kızlar bende sanki göğüs hassasiyeti başlar gibi oldu bugün
Benim bu gün regl günüm takvime göre. Şimdilik bir şey yok. Bazen progestan akıntısı oluyor ödüm patlıyor wc koşuyorum hemen pazartesiye kadar olmazsa erken test yaparım inşallah. Aşılamam 12 Şubat, göğüs ağrısı 4-5 gündür var

Beyaz akıntı benim bi arkadaşımda olmuştu ama çok yoğun bi şekilde ve hamile olduğunu öğrenmişti inşallah sende de o yüzden geliyordur bende de sabahları geliyor akşama pek bişey olmuyor çünkü normalde de benden çok akıntı gelmez ne yumurtlama ne başka bişey arada bi beyaz gelir benim 14 şubatta oldu aşılama göğüs hassasiyeti bugün başladı ama çok az. Elim göğsümde geziyorum çoğalmış mı diye ama yok sütyen de acıtmış olabilir belki bilmiyorum gece yüz üstü yatarım hep ondan da olmuş olabilir. Allah şu mesajları bebeğimiz kucağımızda gülerek okutmayı nasip etsin ya ne dertmiş ben eskiden hemen sevişince hamile kalınıyor sanıyordum hiç değilmiş

İnşallah olmazsın da bebiş haberi verirsin sen de göğüs ağrısı bende böyle uçlarda var hala, dokununca bıçak kesiyormuş gibi bi acı, kasık ya da bel ağrısı var mı sende

Ben de gebe kalamadığıma ikna olmamıştım ilk aşılamam negatif gelene kadar 12 aşılama günümdü bu gün regl olmadım. Pazartesiye kadar bekleyeyim diyordum ama şimdi alasım geldi test almayacağım ama, direnenceğimmmmm

Kaşık ağrısı ve bel ağrısı düne kadar vardı, bugün yok. Meme ağrısı ve hassasiyeti var ama. Normalde bugün regl olmam gerekiyordu, olmadımmmm

İnşallah olmazsın da bebiş haberi verirsin sen de göğüs ağrısı bende böyle uçlarda var hala, dokununca bıçak kesiyormuş gibi bi acı, kasık ya da bel ağrısı var mı sende
Kaşık ağrısı ve bel ağrısı düne kadar vardı, bugün yok. Meme ağrısı ve hassasiyeti var ama. Normalde bugün regl olmam gerekiyordu, olmadımmmm

Bende de aynı sekilde belirtiler. Kasık ağrım cuma günü bir anda kesildi.Şimdi belli bellirsiz kasıklarım.Göğsüm şis ve hassas.Bir de cok uykum geliyor.Kasık agrilarim geçince bebek tutunamadi mi acaba diye dusunuyorum cumadan beri

Kasık ağrım tekrar başladı. Tam regl ağrısı gibi… Kendi kendime zaten tutmayacak diyordum ama demek içimde bir umut varmış demek ki.. streslendim bu gün, üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…