Bence de erken olduğu için çıkmamıştır. İyi düşünelim iyi olsunBende 10nun da oldum aşılama dün 10. Günümdü belki idrarda çıkar dedim ve test yaptm negatif çıktıumudum gitti ama pazartesi kan testi vereceğim belki erken olduğu için çıkmamıştır
Amin inşallahÇok çok sevindim hayırlı olsun sağ sağlim kucağına al inşallah
Aa senden testi erken istemişler. Benim 12 aşılama 26 test. İnşallah olumlu sonuç alırsınBende 10 subatt asilama oldum
Yarin kan testi gunum
2 gun once erken regli oluyorum dedim
Tüm belirtilerini yasadim
Ertesi gun belirtiler gitti
Sadece bas agrim kaldi
Kasiklarimdaki hafif sancili agri ve akinti da devam ediyor
Hakkimizda hayirlisi insallah
Amiiinnnn inşallahHahahah ayyy rabbim devamını getirsin inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Gittin mi kan vermeyeAmiiinnnn inşallah
Yarın tekrar vericem canım, dün dayanamayıp gidince pazar tekrar ver dedi doktorGittin mi kan vermeye
Ay pardonYarın tekrar vericem canım, dün dayanamayıp gidince pazar tekrar ver dedi doktor
Benim bu gün regl günüm takvime göre. Şimdilik bir şey yok. Bazen progestan akıntısı oluyor ödüm patlıyor wc koşuyorum hemenKızlar bende sanki göğüs hassasiyeti başlar gibi oldu bugün
Bugun test oldum negatifti acaba degisir mi bilemedimAa senden testi erken istemişler. Benim 12 aşılama 26 test. İnşallah olumlu sonuç alırsın
Beyaz akıntı benim bi arkadaşımda olmuştu ama çok yoğun bi şekilde ve hamile olduğunu öğrenmişti inşallah sende de o yüzden geliyordurBenim bu gün regl günüm takvime göre. Şimdilik bir şey yok. Bazen progestan akıntısı oluyor ödüm patlıyor wc koşuyorum hemenpazartesiye kadar olmazsa erken test yaparım inşallah. Aşılamam 12 Şubat, göğüs ağrısı 4-5 gündür var
İnşallah olmazsın da bebiş haberi verirsin sen deBenim bu gün regl günüm takvime göre. Şimdilik bir şey yok. Bazen progestan akıntısı oluyor ödüm patlıyor wc koşuyorum hemenpazartesiye kadar olmazsa erken test yaparım inşallah. Aşılamam 12 Şubat, göğüs ağrısı 4-5 gündür var
Ben de gebe kalamadığıma ikna olmamıştım ilk aşılamam negatif gelene kadarBeyaz akıntı benim bi arkadaşımda olmuştu ama çok yoğun bi şekilde ve hamile olduğunu öğrenmişti inşallah sende de o yüzden geliyordurbende de sabahları geliyor akşama pek bişey olmuyor çünkü normalde de benden çok akıntı gelmez ne yumurtlama ne başka bişey arada bi beyaz gelir benim 14 şubatta oldu aşılama göğüs hassasiyeti bugün başladı ama çok az. Elim göğsümde geziyorum çoğalmış mı diye ama yok sütyen de acıtmış olabilir belki bilmiyorum gece yüz üstü yatarım hep ondan da olmuş olabilir. Allah şu mesajları bebeğimiz kucağımızda gülerek okutmayı nasip etsin ya ne dertmiş ben eskiden hemen sevişince hamile kalınıyor sanıyordum hiç değilmiş
Kaşık ağrısı ve bel ağrısı düne kadar vardı, bugün yok. Meme ağrısı ve hassasiyeti var ama. Normalde bugün regl olmam gerekiyordu, olmadımmmmİnşallah olmazsın da bebiş haberi verirsin sen degöğüs ağrısı bende böyle uçlarda var hala, dokununca bıçak kesiyormuş gibi bi acı, kasık ya da bel ağrısı var mı sende
Ayyy hadi inşallah inşallahKaşık ağrısı ve bel ağrısı düne kadar vardı, bugün yok. Meme ağrısı ve hassasiyeti var ama. Normalde bugün regl olmam gerekiyordu, olmadımmmm
Bende de aynı sekilde belirtiler. Kasık ağrım cuma günü bir anda kesildi.Şimdi belli bellirsiz kasıklarım.Göğsüm şis ve hassas.Bir de cok uykum geliyor.Kasık agrilarim geçince bebek tutunamadi mi acaba diye dusunuyorum cumadan beriKaşık ağrısı ve bel ağrısı düne kadar vardı, bugün yok. Meme ağrısı ve hassasiyeti var ama. Normalde bugün regl olmam gerekiyordu, olmadımmmm
Kasık ağrım tekrar başladı. Tam regl ağrısı gibi… Kendi kendime zaten tutmayacak diyordum ama demek içimde bir umut varmış demek ki.. streslendim bu gün, üzülüyorum..Bende de aynı sekilde belirtiler. Kasık ağrım cuma günü bir anda kesildi.Şimdi belli bellirsiz kasıklarım.Göğsüm şis ve hassas.Bir de cok uykum geliyor.Kasık agrilarim geçince bebek tutunamadi mi acaba diye dusunuyorum cumadan beri
1 ay dinlenmek lazım bildiğim kadarıyla en azİlk aşılama tutmadıktan sonra 2.Aşılama için bi kaç ay bekletiyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?