Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım

Merhaba kızlar. İlk aşılamamı aralıkta oldum. (Letu+gonal f+ovitrelle) Tutmadı doktorum bi ay dinlendirelim dedi. İkinci aşılamamı olacağım. Reglin ikinci günü doktora gittim bugün. Hemen GONAL f 50 mg ile başlıyoruz dedi. Solda 10 mm bir tane yumurtam var bile rahim duvarı ince dedi. 5 gün iğneyi vurulup pazartesi tekrar kontrole gideceğim. İkinci aşılamada tutmazsa tüp bebeğe başlayacağız.
Bende pcos olduğu için insülin direnci için ilaç kullanıyorum ve inositol alıyorum ekstra olarak.

Bende de var insilğn direnci matofin kullanıyorum
Kilom 75 sen kaç kilosun kilo ver diyorlar mı

Vallahi yoğurt mayalar gibi mayalamislardi beni sonuç olarak tutmadı çokta önemsememek lazım :)
Çok farklı giden doktorlar var ya . Mesela bana sıkışık gel demedi hatta işlemden önce tuvaletin varsa yap dedi :)

Canım hiç belli olmaz bakarsın tutar :) çok var tüp bebeğe başlamadan hamile kalan

Çok farklı giden doktorlar var ya . Mesela bana sıkışık gel demedi hatta işlemden önce tuvaletin varsa yap dedi :)
Cidden öyle her doktorun yöntemi farklı keşke sıkışık gitmesek zaten insan ektra stres yapıyor rahat olamıyor kasıyorum kendimi hep

Canım nasıl geçti aşılaman? Herşey yolundadır umarım
86 kiloydum endokrine gönderdi ilk beni doktorum 6/7 ay endokrinle çalıştım. Glifor kullandım hala kullanıyorum ama mideme çok zarar veriyor içebilidğim kadar içiyorum. İnositol ve aktif folat kullanıyorum. 2,5 olması gerekirken 7 çıkmıştı direncim. Sonra 3 ayda spor ve diyetle 72 kiloya düştüm. Yarı yarıya düştü ve diğer kan tahlillerim de düzeldi. İnsülin açlık şekeri tsh serbest t3 hepsi normal seviyeye geldi. Sadece direncim kaldı 3,80
2,5 olması için tekrar spor ve diyet yapacağım. Bugün doktorla konuştum. Gliforu kullanamazsan bile mutlaka inositol kullan dedi. Çok faydasını gördüm ben. Spor ve diyeti mutlaka hayatınıza sokun.

Aşılama sonrası kanamanız oldu mu acaba

Bana hiç ilaç vermediler zaten işlemi yapan dr o kadar gergindi ki sorularıma bile cevap vermedi. Eve geldikten sonra kendi dr umu aradım sekreter herhangi bir şey kullanmana gerek yok dedi 14 gün sonra gel kanına bakalım dedi.

Hatta çalışıyorum ben rapor vermeyecek misiniz dedim gerek yok git çalış dedi bana. Benim sancım ve kanamam olunca aile hekiminden gidip rapor aldım. O kadar ilgisizlerdi anlayacağınız. İnşallah Rabbım bi daha öylelerinin eline düşürmez bizi. Rabbim iyi insana denk getirsin

Hangi şehirde tedavi görüyosunuz bide ilk aşılamanız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…