Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Selam kızlar benimde 2. Aşılamam olacak ilk aşılamamda 8. Günde işlem yapılmıştı. Şuan 2. Süreçteyim bugün 7. Günüm gonalf 900 kullanıyorum ama 2 gün daha kullanmamı söyledi 1 yumurtam varmış 16mm. Nedenini bilmiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimden. Hatta bazen engel olamıyorum arada 1-2 gözyaşı geliyor bende gözüme toz kaçtı diyerek yalanlar uyduruyorum 😭 sizde de var mı böyle duygusal değişim halleri 😵‍💫
Tek yumurta yeterli oluyor inşallah güzel haberler alırız 🙏

Selam kızlar benimde 2. Aşılamam olacak ilk aşılamamda 8. Günde işlem yapılmıştı. Şuan 2. Süreçteyim bugün 7. Günüm gonalf 900 kullanıyorum ama 2 gün daha kullanmamı söyledi 1 yumurtam varmış 16mm. Nedenini bilmiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimden. Hatta bazen engel olamıyorum arada 1-2 gözyaşı geliyor bende gözüme toz kaçtı diyerek yalanlar uyduruyorum 😭 sizde de var mı böyle duygusal değişim halleri 😵‍💫
Çocuk düşündüğüm ilk günden beri var hemde 2 sene olacak nerdeyse, hep zor duygusal geçti. Bu ay aşılama oldum bakalım biraz daha iyiyim sanki en azından bi tedavi yoluna girdiğim için kendimi daha iyi hissediyorum 🙂

Selamm kizlar benimde bu ay aşılamam olacak reglimi bekliyoruz, bizimki tüp Bebek raporu icin formalite aslında asilmadan bi umudumuz yok ama sizlere bol şans diliyorum inşallah gebelik haberlerinizi alırım grubu takipte olacağım

Yarın aşılamam olacak. Çok ağrılı bir işlem mi ilk defa yaptıracağım
Ben daha önce yaptırmıştım normal muayenede olduğu gibi o aleti yerleştirirken hafif bi acı okadar başka olmuyor. Aşılamadan sonra bacak bacak üstüne atıp kafam aşağıda ayaklarım yukarıda karnıma ve dizlerime Kalın kalın battaniyeler sarıp bir saat yatırmışlardı beni

arkadasima catlatma ignesi ve asilamayi ayni gun yapmislar. Yumurta 22 ml 1 tane 2 tane 13 ml olms catlamak uzere demisler. Ayni gun yaptiran varmi acaba

Ben daha önce yaptırmıştım normal muayenede olduğu gibi o aleti yerleştirirken hafif bi acı okadar başka olmuyor. Aşılamadan sonra bacak bacak üstüne atıp kafam aşağıda ayaklarım yukarıda karnıma ve dizlerime Kalın kalın battaniyeler sarıp bir saat yatırmışlardı beni
Bunu ilk defa duydum 😀 ben normal 15 dk uzanmıştım sadece

arkadasima catlatma ignesi ve asilamayi ayni gun yapmislar. Yumurta 22 ml 1 tane 2 tane 13 ml olms catlamak uzere demisler. Ayni gun yaptiran varmi acaba
Genelde çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra bir gün beklenir öyle aşılama yapılır ama bu dediğinizde oluyor sonuçta spermler 3 ila 5 güne kadar canlı kalabiliyorlar. Yani sorun olmaz nasipte varsa böylede tutar

Merhaba hanımlar bugün benim de randevum var aşılama için. Özelde başlıyacağım tedaviye ilaçlarınız ne kadar tuttu acaba

Kızlarrrr şubat ayı aşılama yapacaklar toplaşalım mı 🎉
Ben varım 31 ocakta yaptırdım asilamami bu 3.asilamam devlet 2 iğneli olarak tüp bebeğe hak taniyormus benim biri hapli bı igneliydi tüp bebek hakkımı alamadım bir kez daha iğneli oldum bu arada 2.asilamam tuttu ama düşük oldu

Selam kızlar bende 31 ocakta oldum
Sağ kaşık ağrım ve göğüs hassasiyetim var
Bende 31 ocakta oldum kalktım 10 dk sonra kasıklarım rahmin agirmaya başladı 2 gün ağrı çektim belim rahim kaşık göğüs hassiyeti hepsi oldu 6.gunumuz şuanda ara ara kasıklarıma kramp giriyor belim ağrıyor göğüslerim hassas benim 3.asilama 2.asilama da tuttu ama düşük yaptım aslinada tüp bebek yapacaklardı ama 2 iğneli aşılama olması zorunluymus benim 1 halkı bı igneliydi oyuzden 3.asilama oldu mecbur

Teşekkür ederim sağolun. Stres ten sabah nasıl Olacak bilmiyorum
Sadece sıkışık olman lazım iyice sıkışık ol ki işlem kolay olsun tahmini aşağıya doğru çekiyorlar yoksa zor olur acır canin zaten sana soylucekler hayırlısı olsun şimdiden hemen kalma 15 dk yatıyorsun eve gidince tuvaletini yap 2 gün yıkanma zaten ertesi gün ilişki olucak sonra gün aşırı progeston veriliyor vajinadan onuda düzenli kullan ağır kaldırma çok eğilme çok ayakta durma yavaş hareket et 2 gün sadece yat

Çocuk düşündüğüm ilk günden beri var hemde 2 sene olacak nerdeyse, hep zor duygusal geçti. Bu ay aşılama oldum bakalım biraz daha iyiyim sanki en azından bi tedavi yoluna girdiğim için kendimi daha iyi hissediyorum 🙂
Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah 🙏

Kizlar merhaba , Konya'da ovitrelle arıyorum bilen var mı bugün iğne olmam lazım acil , yardımcı olabilir misiniz

Back