Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

86 kiloydum endokrine gönderdi ilk beni doktorum 6/7 ay endokrinle çalıştım. Glifor kullandım hala kullanıyorum ama mideme çok zarar veriyor içebilidğim kadar içiyorum. İnositol ve aktif folat kullanıyorum. 2,5 olması gerekirken 7 çıkmıştı direncim. Sonra 3 ayda spor ve diyetle 72 kiloya düştüm. Yarı yarıya düştü ve diğer kan tahlillerim de düzeldi. İnsülin açlık şekeri tsh serbest t3 hepsi normal seviyeye geldi. Sadece direncim kaldı 3,80
2,5 olması için tekrar spor ve diyet yapacağım. Bugün doktorla konuştum. Gliforu kullanamazsan bile mutlaka inositol kullan dedi. Çok faydasını gördüm ben. Spor ve diyeti mutlaka hayatınıza sokun.
Kesinlikle öyle spor hareket özellikle yürüyüş yumurtalıkların gelişimi için çok önemli . Şükür kilo ile sorumum yok değerlerimde güzel. Eşimin değerleri iyi olmadığından aşılamaya geçtik bizde bakalım hayırlısı artık. Günler geçmiyor valla :)

Teşekkür ederim çok şükür bugün aşılamayı oldum. Bi sorun olmadı. Tabi işlem esnasında ağrı oluyor. Gün içinde sancım vardı. İstirahat ediyorum daha iyiyim
Hadi bakalım geriye sadece beklemek kaldı :). Bu arada doktorda bana işlem sonrası bi ilaç vermedi. Sadece alışama öncesinde içinde folic asid olan bi multivitamin önermişti günlük onu kullanıyorum. Ara ara kaşık ağrıların olabilir normalmiş, bende de vardı hala devam ediyor

Kızlarrrr şubat ayı aşılama yapacaklar toplaşalım mı 🎉
Benimde aşılama olacaktı aslında bu ay femara kullandım bugün kontrole gittim 3 lumurtam olmuş 19 18 17 mm doktor bu ay yumurtaların güzel gelişmiş kendi haline bırakalım hergün ilişki olsun dedi

Benimde aşılama olacaktı aslında bu ay femara kullandım bugün kontrole gittim 3 lumurtam olmuş 19 18 17 mm doktor bu ay yumurtaların güzel gelişmiş kendi haline bırakalım hergün ilişki olsun dedi
Niye öyle dedi acaba, amaç zaten 19 20mm getirmek ve aşılama yapmakken. Mesela bi sonraki ayda aşılama yapalım dese siz ilaç kullansanız yine bu mm kere gelecek o zamanda mı iptal edecek? Değişik geldi biraz

Niye öyle dedi acaba, amaç zaten 19 20mm getirmek ve aşılama yapmakken. Mesela bi sonraki ayda aşılama yapalım dese siz ilaç kullansanız yine bu mm kere gelecek o zamanda mı iptal edecek? Değişik geldi biraz
İlk olduğu için belki kendi kendine olur diye düşündü herhalde bir sonraki ay yapacaklar büyük ihtimalle inşallah gerek kalmazdı tutar bu ay tutma ihtimali de var sonuçta

3 yumurta oluştuğı için iptal etmiştir. Aşılamada 1 veya 2 yumurta isteniyor

Sebebini biliyor musunuz neden böyle
Canım çoğul gebelik çok istenen bişey değil. Aslında 2 den fazla olan gebelik. Riskli oluyor ya ondan dolayı iptal ediyorlar. Geçen burada okudum 5 yumurtası oluşan kadına doktor bilinçsizce aşılama yapmış. 5 iz olmuş sonlandırmak lazım bazılarını demiş

Canım çoğul gebelik çok istenen bişey değil. Aslında 2 den fazla olan gebelik. Riskli oluyor ya ondan dolayı iptal ediyorlar. Geçen burada okudum 5 yumurtası oluşan kadına doktor bilinçsizce aşılama yapmış. 5 iz olmuş sonlandırmak lazım bazılarını demiş
Yaa bilmiyordum bunu öyle bir ihtimal varmı yani kaç yumurta olursa o kadar bebek olur diye bana hergün ilişki olsun dedi ama ben gün aşırı ilişki daha sağlıklı diye biliyorum sizin bu konuda bilginiz varmı

5 Şubatta yumurtlama akıntım gelmişti bugün tekrar geldi 3 yumurta olduğu için mi gelmiştir her yumurta için akıntı gelirmi

Yaa bilmiyordum bunu öyle bir ihtimal varmı yani kaç yumurta olursa o kadar bebek olur diye bana hergün ilişki olsun dedi ama ben gün aşırı ilişki daha sağlıklı diye biliyorum sizin bu konuda bilginiz varmı
Net değil ama ihtimal var işte. Belki hiç biri tutmayacaktı bilemez ama böyle bir risk almakta istemez. Gün aşırı ilişki daha sağlıklı olan elbette ama eşinizin sperm sorunu yoksa ve yumurtalarınızın boyutları birbirine yakınsa o yüzden söylemiş olabilir

Selam kızlaaarrr bende 3 şubatta ikinci aşılamamı oldum 🌸 inşallah güzel sonuçlar alırız :KK200:

Eğer eşinde sperm sorunu yoksa hergün ilişki önerebiliyor doktorlar sperm sorunu olduğu zaman kalitesini toparlaması için gün aşırı öneriyorlar

Back
X