• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 2025 Aşılama olanlar olucaklar toplanalım 🌸

Doktor dediki aşılama oldum yatıcam hep değil ilişkiye bol bol girerek şansını çogaltıcaksin demişti ama sağolsun kocamın işi bırakmadı sık sık olsun

Doktor amh iyi görüp demişti aşılama deneyelim önce diye ama nasip olmadı bide doktor aşılamadan sonra 3 gün gün aşırı ilişki demişti ama eşimin işinden dolayı biz pek ona uyamadık sizce bununda etkisi var mıdır
Şimdi şöyle aşılama yapıyorlar evet ama gün aşırı ilişkiyi şansın artsın diye öneriyorlar mesela belki aşılama tutmaz normal ilişkiye tutar ondan şansı çoğaltıyorlar banada aynısını dedi aşılama akşamı ilişki ve sonrası gün aşırı olucak demişti

Şimdi şöyle aşılama yapıyorlar evet ama gün aşırı ilişkiyi şansın artsın diye öneriyorlar mesela belki aşılama tutmaz normal ilişkiye tutar ondan şansı çoğaltıyorlar banada aynısını dedi aşılama akşamı ilişki ve sonrası gün aşırı olucak demişti
Aynen şansım artsın diye demişti ama değerlendiremedik maalesef sizinki tuttu mu acaba

Aynen şansım artsın diye demişti ama değerlendiremedik maalesef sizinki tuttu mu acaba
Bilmiyorum ki yani bugün aşılama ile 3 gün oldu daha önümde vaktim çok say say bitmiyor ister istemez acaba olucakmı olmuycakmı diye soruyorsun kendi ne diyorum nasibimde barsa olur

Back