- Konu Sahibi aysekucukbkr
Bende su an o durumdayım sol kasıkta batma boyle hafıf bır agrı varBen hala gaz ağrısı ve kasık ağrısı hala devam ediyor bende başka birşeyim yok ama umarım tutunuyordur ondan ağrıyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende su an o durumdayım sol kasıkta batma boyle hafıf bır agrı varBen hala gaz ağrısı ve kasık ağrısı hala devam ediyor bende başka birşeyim yok ama umarım tutunuyordur ondan ağrıyordur
Kacıncı gun test verdınızMaalesef negatif çıktı ilk denemeydi büyük ihtimalle yine aşılama diyicek merak ettim o yüzden bidaha ne zaman yapar diye
Yani hiç bir problem yoksa evet aşılama derMaalesef negatif çıktı ilk denemeydi büyük ihtimalle yine aşılama diyicek merak ettim o yüzden bidaha ne zaman yapar diye
15 gün verdimKacıncı gun test verdınız
Eşimde bı problem yok ama ben pcosumYani hiç bir problem yoksa evet aşılama der
2.de olur inşallahEşimde bı problem yok ama ben pcosum
Pcos engel değil amh iyiyseEşimde bı problem yok ama ben pcosum
Doktor amh iyi görüp demişti aşılama deneyelim önce diye ama nasip olmadı bide doktor aşılamadan sonra 3 gün gün aşırı ilişki demişti ama eşimin işinden dolayı biz pek ona uyamadık sizce bununda etkisi var mıdırPcos engel değil amh iyiyse
Şimdi şöyle aşılama yapıyorlar evet ama gün aşırı ilişkiyi şansın artsın diye öneriyorlar mesela belki aşılama tutmaz normal ilişkiye tutar ondan şansı çoğaltıyorlar banada aynısını dedi aşılama akşamı ilişki ve sonrası gün aşırı olucak demiştiDoktor amh iyi görüp demişti aşılama deneyelim önce diye ama nasip olmadı bide doktor aşılamadan sonra 3 gün gün aşırı ilişki demişti ama eşimin işinden dolayı biz pek ona uyamadık sizce bununda etkisi var mıdır
Aynen şansım artsın diye demişti ama değerlendiremedik maalesef sizinki tuttu mu acabaŞimdi şöyle aşılama yapıyorlar evet ama gün aşırı ilişkiyi şansın artsın diye öneriyorlar mesela belki aşılama tutmaz normal ilişkiye tutar ondan şansı çoğaltıyorlar banada aynısını dedi aşılama akşamı ilişki ve sonrası gün aşırı olucak demişti
18. güne hamile değilsen muhtemelen regl olunur zaten genellikle.Benim doktorum 18. Gün test ver dedi sizce beklemeli miyim yoksa 15. Gün yapmalı mıyım
Bilmiyorum ki yani bugün aşılama ile 3 gün oldu daha önümde vaktim çok say say bitmiyor ister istemez acaba olucakmı olmuycakmı diye soruyorsun kendi ne diyorum nasibimde barsa olurAynen şansım artsın diye demişti ama değerlendiremedik maalesef sizinki tuttu mu acaba
Herşey Allah'tan inşallah bebeğin tutunmuşturBilmiyorum ki yani bugün aşılama ile 3 gün oldu daha önümde vaktim çok say say bitmiyor ister istemez acaba olucakmı olmuycakmı diye soruyorsun kendi ne diyorum nasibimde barsa olur
İnşaAllah canım Allahım herkesin gönlüne göre versinHerşey Allah'tan inşallah bebeğin tutunmuştur