- 1 Mayıs 2020
- 263
- 141
- 53
- Konu Sahibi aysekucukbkr
Az önce aşılamam yapıldı. 13 şubata kan testi ver dediCanım ne yaptın gıttınmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce aşılamam yapıldı. 13 şubata kan testi ver dediCanım ne yaptın gıttınmı
Canım test verdınmıMerhaba bugün aşılamamın 12. Günü pazartesi kan vericem inşallah pozitifi görebilirim
Bende cuma günü oldu aşılamam sızden ıkı gun sonra .aynı belırtılerı yasıyoruzMerhaba
Bende Çarşamba günü ilk aşılamamı yaptım. Progestan hapı kullanıyorum. Çarşambadan beri yatıyorum gaz ve kasık ağrım var. Sizde de oluyor nu?
Bende perşembe günü oldum ilk gün bende de çok gaz oldu. Ertesi gün kaşık ağrısı şimdi de ara ara oluyor işlemden kaynaklı heralde ya bir de progesreton kullanıyorsanız o da yapıyor heralde bende anlamadım :/Bende cuma günü oldu aşılamam sızden ıkı gun sonra .aynı belırtılerı yasıyoruz
Maalesef negatifCanım test verdınmı
Yaptırdım canım tutmadı aşılamam bugün tekrar aşılama oldum 15 gün artık tekrar geri sayım yapıcazSomucunuz ne oldu aşılama yaptırdınız mı
yok canım cok agrılı bır işlem degıl 3 4 dakıka anca sürüyor işlem.Mınnacık bı sızlama gıbı oldu oda kastım kendımı.kendını rahat bırak hıc bırsey yok
Amin canım inşaAllah güzel haberler alırız hepimiz güzel düşünelim sonu güzel olsunKızlar hepimizin için hayırlısı olsun . Bende 2.aşılama için iğne yapıyorum
Hayırlı olsun bebişin tutunur inşaAllah bende bugün oldum aşılama gaz bendede var bel ağrısı kasıkta şuan pek yok iğne etkileri ve işlemden kaynaklı olabiliyor bir kaç güne geçiyor zaten etkileri bizim için önemli olan önümüzdeki şu 6 7 günMerhaba
Bende Çarşamba günü ilk aşılamamı yaptım. Progestan hapı kullanıyorum. Çarşambadan beri yatıyorum gaz ve kasık ağrım var. Sizde de oluyor nu?
Aynı gün aşılama olmuşuz sizde de göğüs hassasiyeti var mıBugun aşılamam oldu benımde
Yok canım gecen ay vardı ilk aşılamamda hemde agrılıydı ama regl olmustum sonrası.yarın ıkıncı aşılamamın 5.gunu gogus agrın yok su anAynı gün aşılama olmuşuz sizde de göğüs hassasiyeti var mı