Canim isin garibi ayni marka test sabah yapiyorum hic bisey cikmiyo kuruma cizgisi bile oglende yapiyorum boyle cikiyo 2 gundur garip valla adet agrım da var suanCanım var gibi ya inşallah başka test alıp yarın sabah denesene çıkarsa test ver ben artı med ile denedim böyle belirsi kalınca biri laboquick mavi olan artı med farka bak
Testler bozuk olabiliyor canım iki aynı marka dene bence oda çıkarsa kan verC
Canim isin garibi ayni marka test sabah yapiyorum hic bisey cikmiyo kuruma cizgisi bile oglende yapiyorum boyle cikiyo 2 gundur garip valla adet agrım da var suan
Evet en iyisi başka bi marka test alayimTestler bozuk olabiliyor canım iki aynı marka dene bence oda çıkarsa kan ver
Hayırlı olsunDoğal canım ikinci gebeliğim benim ilkini kaybettik
Ben hafif olan şeyleri kaldırdım kız normal hareketli olmak kapsamında kalanları mesela ağır bir şey eşim normaldede kaldırtmaz ayağımla bile ağır geleni iteklemedim sadece haraketler olabilecek kadar demek istedim ama demek istediğim şu ben adet olacağımda mesela yürüyüş yapınca bu reglime yarar ve reglin gelir şimdi ağır olmasada in çık vs hep hareket ettim ya gelir diye düşündüm ama gelmedi bakalım bugün ne olacak gelmesini hiç istemiyorum tabiki bir kaç güne gelmezse Dr bulmaya çalışacağım kan içinAllah seni ne yapmasın kizzz ya varsa gebelik nedne bukadar agirnislere giriştin.. canım yani tamam tutanağı varsa yine tutunurda.. yani ne bilim sonuçta tedbir bziden takdir Allah'tan.. yapmanbak sonra varsa pişman olursun.. adet olursun yoksa zaten acelen neee
Hayırlı olsun canımm :)Hadi hayirli olsun ikimize de:)
Benim de testlerim böyleydi sonradan daha da koyulaşıyordu ve hamileydim. Çok yeniydi sanırım ondan.5 10 dakikada gözükmeye başlıyo ama sonra gittikçe daha belirginlesiyo
Beklenen adet tarihiİyi günler ben yeni evli sayılırım bı yüzden bu konulara biraz yabancıyım bat nedir acaba bende bu ay hamile kalmak istiyorum
Ben hiç kullanmadım ama okuduğum kadarıyla oyle deniliyor. Çatlamış yumurtanızKızlar merhaba sizce 11. Gün yumurtlama olmuş mu ? 12. Gün epey silik çıktı kafam çok karıştı
Ama işte işin garibi sabah 3 tane test yaptım hiç bisey cikmadiBenim de testlerim böyleydi sonradan daha da koyulaşıyordu ve hamileydim. Çok yeniydi sanırım ondan.
Canim cidden tuhaf arkadasin dedigi gibi yarin baska bir marka ile dene bakalim ne cikacak ona göre de ya kan vermeye gidersin yada doktoraValla benim durumum biraz garip sanırım güzel bi doktor bulup bütün hepsini anlatmam lazım devletteki doktor hiç ilgilenmiyo
Yumurtlama olmus pik her testte o kadar koyu cikmayabiliyor. Ertesi gun silikse catlamista hatta.Kızlar merhaba sizce 11. Gün yumurtlama olmuş mu ? 12. Gün epey silik çıktı kafam çok karıştı
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah115 çıktı benim sonucum önceki bebeğimde takip istemişti doktorum ama bu sefer istemedi 1 hafta sonra gel kese gözükür dedi
canım bende geçen ay senin sürecini yaşadım test konusunda çok uzmanımBat 3 gün geçti bu gün 4. Gün henüz adet olmadım ağrımda yok hafif sizi girip cikiyo 1 gün geçince kaset test negatifti bu gün 4. Gün erken gebelik testi aldım ama bi iki gün daha yapmayı düşünmüyorum çok üzülüyorum sonra
kan mı verdin canım, gözün aydınKızlar silik testlerimi 2 gündür görmüşsünüzdür beta hgc değerim adete 4 gün kala 31 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?