- 11 Şubat 2022
- 173
- 208
- 33
Yok canım ilk beta değerim bata 4 gün varken 60 dı sonra bata 1 gün varken tekrar verdim 219 olmuştu. Bu hafta cuma tekrar çağırdı. Aynı gün gidiyormuşuz inşallah güzel haberlerle döneriz.Anladım canım bende cuma gidicem öğrendin zannettim o yüzden sordum
İnşallah canım yakın zamanlarda doğum olacak sanırımYok canım ilk beta değerim bata 4 gün varken 60 dı sonra bata 1 gün varken tekrar verdim 219 olmuştu. Bu hafta cuma tekrar çağırdı. Aynı gün gidiyormuşuz inşallah güzel haberlerle döneriz.
ben de aynı şeyleri yaşıyorumdevamlı bir ağrı değil mesela dün akşam özellikle çok arttı bu sabah pek birşey yok kan verdim bakalım akşam 11 de çıkar dedi
Valla benim 25.10.2022 gösteriyor. SAT 18 Ocaktı.İnşallah canım yakın zamanlarda doğum olacak sanırım
SAT 19 Ocak benimde ama hesaplamadım henüzValla benim 25.10.2022 gösteriyor. SAT 18 Ocaktı.
Bu siteye yeni üye oldum ama sürekli takipteydim. Sırf sorularımı sorayım diye üye oldum ama içimi rahatlatacak bi cevap bulamadım henüz. Şükür kendime benzer birini buldumBenim günü gününe hatta dakikası dakikasına olduğundan endişeleniyorum
İnşallah canımm sağlıklı olsunlar daSAT 19 Ocak benimde ama hesaplamadım henüz1 gün arayla doğuruyormuşuz
Hsyırlı olsun doğal yolla mı aşılama mı olduKızlarrr artık emin olabilirizzz❤ Omg
Kan verdiniz mi hiç kanda daha erken çıkıyoBu siteye yeni üye oldum ama sürekli takipteydim. Sırf sorularımı sorayım diye üye oldum ama içimi rahatlatacak bi cevap bulamadım henüz. Şükür kendime benzer birini buldumgecikmenin 5.i günü defalarca idrar testi yaptım negatif. Normalde günü gününe olurum hiç gecikmez. Böyle olunca insan ister istemez endişeleniyo. Güzel haberler alalım inşallah. 10. 15. Günü pozitifi görenler varmış okudukça umutlanıyorum test yaptıkça vazgeçiyorum. Ayy çok uzun yazdım hakkını helal et
28 gündür regl olmuyor musun canım sen bebişe yada başka şeylere stres yapmışsın o yüzden gecikme yaşıyorsun doktor da kontrol etmiş doktor adet olman için ilaç vermedi miBugün 28 günüm karnım, bacaklarımın içi ağrıyor hala regl gelmedi. Sıcak su torbasıyla oturmaktan fenalık geldi artık regl olsam da rahatlasam ilaç içsem ya ilk defa gecikti ve gelemedi çok rahatsız edicibu da yetmezmiş gibi yüzümde yumuşak doku enfeksiyonu oluştu. Antibiyotik için de regl bekliyorum tüm belalar beni buluyor herhalde
Kiminde yerleşme olarak görülüyor bi bekle bakalım devamı regl olarak gelcek miKızlar bata 6 günüm var, bugün peçeteyle silerken leke geldi açık renk, pembe, yaşayan var mıydı benzer durum?
Bekleyelim bakalım ne olucak bende de hala gelen giden yok kan testim de negatif çıktı.Sağlığımız bozulmasın da …Bu siteye yeni üye oldum ama sürekli takipteydim. Sırf sorularımı sorayım diye üye oldum ama içimi rahatlatacak bi cevap bulamadım henüz. Şükür kendime benzer birini buldumgecikmenin 5.i günü defalarca idrar testi yaptım negatif. Normalde günü gününe olurum hiç gecikmez. Böyle olunca insan ister istemez endişeleniyo. Güzel haberler alalım inşallah. 10. 15. Günü pozitifi görenler varmış okudukça umutlanıyorum test yaptıkça vazgeçiyorum. Ayy çok uzun yazdım hakkını helal et
Yok canım idrar negatif çıkınca kan için biraz daha bekleyeyim dedim ama bugün gidicem artık kan vermeye bana dua edin olur mu güzel haberlerle geleyimKan verdiniz mi hiç kanda daha erken çıkıyo
İnşallah canım umarım pozitif görürsünYok canım idrar negatif çıkınca kan için biraz daha bekleyeyim dedim ama bugün gidicem artık kan vermeye bana dua edin olur mu güzel haberlerle geleyim
Evde prodcatr mi be erken gebelik vardı onu yaptım yine negatif canım başka test yok elimde malesefCanım acaba kan mı versen yada bir daha mı test yapsan
bugün mü yaptın peki canım idrara en son geçiyormuş acaba kandamı baktırsanEvde prodcatr mi be erken gebelik vardı onu yaptım yine negatif canım başka test yok elimde malesef
Akşama ya da yarın gidip kan da vereceğim canım eşim evde değil ama idrarda çıkmayaa bu saatten sonra nerdeyse beşinci gunumdeyim çıkmaz bence en son birleşmede ayın dördünde oldubugün mü yaptın peki canım idrara en son geçiyormuş acaba kandamı baktırsan
inşallah hayırlısı neyse o olsun canımAkşama ya da yarın gidip kan da vereceğim canım eşim evde değil ama idrarda çıkmayaa bu saatten sonra nerdeyse beşinci gunumdeyim çıkmaz bence en son birleşmede ayın dördünde oldu
Ama sonradan ciktiDünkü testini atar mısın bi
Allah seni ne yapmasın kizzz ya varsa gebelik nedne bukadar agirnislere giriştin.. canım yani tamam tutanağı varsa yine tutunurda.. yani ne bilim sonuçta tedbir bziden takdir Allah'tan.. yapmanbak sonra varsa pişman olursun.. adet olursun yoksa zaten acelen neeeBen bugünde regli olmadım hatta acaip iş yaptım yeni bitti banyo fln derken direk uykuda dinleneceğim ki sabahtan beri çalışıyorum eşya taşımaca eski evden gelecek gidecekler falan neyse bunca merdiven in çık otur kalk taşı olmadım ama inatla bekleyeceğim testte yapmayacağım regliyide atlatırsam hemen Dr randevusu alıp kana gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?