Aynı böyleydi benimde ama sonradan çıkması kafa karıştırıcı olmuş canım benim 2 3 dkda çoktı böyle beta değerimde 31 mişAma sonradan cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı böyleydi benimde ama sonradan çıkması kafa karıştırıcı olmuş canım benim 2 3 dkda çoktı böyle beta değerimde 31 mişAma sonradan cikti
Adete 5 kala dün gördüm bugün tekrarladım çok silik çıktıkan mı verdin canım, gözün aydın idrarda ne zaman gördün kaç gün önce?
Kocaman bir masallahhDoktorda 31 çıkınca daha çok erken dedi haftaya gel neyleştirelim dedi
Sağol canım ama doktor çok olumlu konuşmadı aile hekimi bekleyelim bir hafta dedi şu an 1 2 haftalık dediKocaman bir masallahh
darısı isteyen herkesin başına Maşallah, sağlıkla kucağına al canımAdete 5 kala dün gördüm bugün tekrarladım çok silik çıktı
Öyle vallahi yavrum ben geçen ay testlerde pozitif gördüm kaç tane yapsam çift çıktı 4 gün sonra adet oldum kimyasaldı sanırım bu ay o yüzden umutlanmak istemiyorum çok üzülüyo insan bakalm belki sabah yaparım belli olmaz gelir yine test perileri kafamın içine yap yap diyecanım bende geçen ay senin sürecini yaşadım test konusunda çok uzmanım batımı 5 gün geçti neredeyse hergün test yaptım negatifti hatta gidip kan de verdim yine negatif. Eğer erken gebelik testi aldıysan kesin çıkar şuan bile yapsan. Güzel haberlerini bekliyoru
bence şimdi yapmalısın çünkü pek bir şey farketmiyor. Ayrıca 3 gün geçmiş her türlü çıkar silik bile olsa çıkarÖyle vallahi yavrum ben geçen ay testlerde pozitif gördüm kaç tane yapsam çift çıktı 4 gün sonra adet oldum kimyasaldı sanırım bu ay o yüzden umutlanmak istemiyorum çok üzülüyo insan bakalm belki sabah yaparım belli olmaz gelir yine test perileri kafamın içine yap yap diye
Amin isteyen herkeese inşdarısı isteyen herkesin başına Maşallah, sağlıkla kucağına al canım
Inanki şimdi yapmam çok inat ettim bu sefer sırf test yapmamak için annemlere geldim 2 gündür burda kalıyom ablam zorla test aldırdı hemen yap dedi dedim yok yapmicambence şimdi yapmalısın çünkü pek bir şey farketmiyor. Ayrıca 3 gün geçmiş her türlü çıkar silik bile olsa çıkar
abla sözü dinle bence valla bende burda çatlarım ay hadi gitte bizi akşam akşam sevindirinInanki şimdi yapmam çok inat ettim bu sefer sırf test yapmamak için annemlere geldim 2 gündür burda kalıyom ablam zorla test aldırdı hemen yap dedi dedim yok yapmicam
Sağol canım ama doktor çok olumlu konuşmadı aile hekimi bekleyelim bir hafta dedi şu an 1 2 haftalık dedi
Yavrum yeni gittim tuvalete hiç cisim yok şuan yaparsam söylerim mutlakaabla sözü dinle bence valla bende burda çatlarım ay hadi gitte bizi akşam akşam sevindirin
Yaaa biz cok cok merak ediyoruz su an hayirli haber verirsin insallahInanki şimdi yapmam çok inat ettim bu sefer sırf test yapmamak için annemlere geldim 2 gündür burda kalıyom ablam zorla test aldırdı hemen yap dedi dedim yok yapmicam
Masal ve beni kırma ay çok heveslendik hadi ama aşkolsunYavrum yeni gittim tuvalete hiç cisim yok şuan yaparsam söylerim mutlaka
dimi ya bir hamişimiz daha olsun inşallahYaaa biz cok cok merak ediyoruz su an hayirli haber verirsin insallah
ALLAH razı olsun inşallah güzel haber verebilirim çok çok istiyorum kesinlikle yaparsam söylerim mutlaka yarın annemi hastaneye görür cem annem 3. Evre rahim kanserini yendi 2 yıldır onla ugrasiyordum yarında kontrolü var eğer benim sonuç negatif çıkarsa o moralle götürmek istemiyorum ondan yapmıyorum açıkçası ama yaparsam mutlaka yazicam size emin olunYaaa biz cok cok merak ediyoruz su an hayirli haber verirsin insallah
Dikkat et kendine bu aralar inş sendende böyle netgüzel haber bekliyorum dua ediyorum maşallah belirtinde çokCanim senin daha bata 4 gün var degerin cok dusuk degil. Doktora takilma fazla daha erken oldugu icin bu kadar cikmasi normal. Eger erken döllenmeyse bak daha sonralari 1 hafta önden bile gidebilir bebek. Benim agrim var ayakta dursam olmuyor, otursam ayni. Belirtide yazmistim ya göbek deliginin 5 parmak alti sag taraf agriyor sanirim oraya yerlesti icimi desiyor resmen cocuk Birde alt karnim rahim kismi baya sancilaniyor arada. Ilk hamilelikte meme agrisi haric hic böyle seyler olmamisti agri falan.
ALLAH razı olsun inşallah güzel haber verebilirim çok çok istiyorum kesinlikle yaparsam söylerim mutlaka yarın annemi hastaneye görür cem annem 3. Evre rahim kanserini yendi 2 yıldır onla ugrasiyordum yarında kontrolü var eğer benim sonuç negatif çıkarsa o moralle götürmek istemiyorum ondan yapmıyorum açıkçası ama yaparsam mutlaka yazicam size emin olun
Aminnnn 1 güncük daha bekleyelim bakalimdimi ya bir hamişimiz daha olsun inşallah
Allah razı olsun canım benim hamilesin duan kabul olur allahın izni ile dualarını esirgeme inşallah bakalm rabbim neler gostericekCok gecmis olsun Allah sifa versin canim sukur yenmis, birdaha tekrarlamasin insallah Biz bekleriz sen hic moralini bozma