Canim dün benimde silik çıkmıştı ya bugün hiç bisey çıkmadı malesefKocaman bir el salliyor minnosssilk geldigimde seninle yazistik, birbirimize dua ettik, ben o zaman da sana ayni gun bizim bat dedim ve bebisler arka arkaya geldi
Canım mesajın çok mutlu etti beni inşallah güzel olur her şeyKocaman bir el salliyor minnosssilk geldigimde seninle yazistik, birbirimize dua ettik, ben o zaman da sana ayni gun bizim bat dedim ve bebisler arka arkaya geldi
Tekra r yapsan canımCanim dün benimde silik çıkmıştı ya bugün hiç bisey çıkmadı malesef
Canim dün benimde silik çıkmıştı ya bugün hiç bisey çıkmadı malesef
Canım mesajın çok mutlu etti beni inşallah güzel olur her şey
Amin inş canım. Çok haklısınÖğlen kan vercemAminnn Allah sag salim, saglikla, eli ayagi tam kucagimiza almayi nasip etsintam dua etmek gerekirmis hep böyle söylüyorum. Git bi kan ve hadi benim yerime de ben veremiyorum malum bakmiyorlar burda.
Ben çok bilmiyorum ama sanırım yarın bat 8 inde çatladı ovulasyonla takip ettim ben yine de kan versem mi acabaNormal test mi yaptin canim? Seninki de pembeydi yani bide gri cizgide degildi normalde oyle cizgiyi birak eger kullandigin test cok yaniltici degilse gölge hatta kuruma cizgisi bile cikmaz normalde. Kusura bakma unuttum bat‘a ne kadar kaldi? Pembe cizgi normalde imkani yok cikmaz- 1-2 gün sonra tekrarla bakalim ne olacak
Yaptım 2 kere daha ama yok malesefTekra r yapsan canım
Laboquick markası normal kaset test acaba erken gebelik mi alsam yapsam varsa onda çıkar heralde sağlık ocağına kan verme saatini kaçırdımNormal test mi yaptin canim? Seninki de pembeydi yani bide gri cizgide degildi normalde oyle cizgiyi birak eger kullandigin test cok yaniltici degilse gölge hatta kuruma cizgisi bile cikmaz normalde. Kusura bakma unuttum bat‘a ne kadar kaldi? Pembe cizgi normalde imkani yok cikmaz- 1-2 gün sonra tekrarla bakalim ne olacak
Canım acaba kan mı versen yada bir daha mı test yapsanKizlar ben adetimden bir gun önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün dördüncü gün hala regl olmadım test yapmadım ama pozitif olabilir mi
Laboquick markası normal kaset test acaba erken gebelik mi alsam yapsam varsa onda çıkar heralde sağlık ocağına kan verme saatini kaçırdım
Canım benim yumurtlama düzensiz o yüzden bilemiyorum 3 şubat gözüküyordu uygulamada 17 şubatta test pozitif çıktıYumurtlamanın kaçıncı günü pozitif çıkmıştı?
Sağol canım benim dualarımdasınızAllah nazarlardan saklasın canım, sağlıkla kucağına al inşallahbize de dua et
Laboquick kaset canım 20 üzeri beta gösteriyor erkenler 5 üzeri gösteriyor erken al kan verme şansın yoksa erkende kesin çıkar yada kan ver varsa kesin çıkar ikisi aynı fiyat kan vermek daha mantıklı özeldeLaboquick markası normal kaset test acaba erken gebelik mi alsam yapsam varsa onda çıkar heralde sağlık ocağına kan verme saatini kaçırdım
Canım sen doktora mı gittin 5 haftalık olduğunu öğrenmek için yoksa beta ile net olmuyor biliyorsun kaçtı betan 5 haftalık içinCanım acaba kan mı versen yada bir daha mı test yapsan
Dünkü testini atar mısın biYaptım 2 kere daha ama yok malesef
Benim bu cuma randevum canım. Henüz kese görünmedi fakat HCG de artış bakıldı. Net kaç haftalık bilemiyorum tabi kiCanım sen doktora mı gittin 5 haftalık olduğunu öğrenmek için yoksa beta ile net olmuyor biliyorsun kaçtı betan 5 haftalık için
Anladım canım bende cuma gidicem öğrendin zannettim o yüzden sordumBenim bu cuma randevum canım. Henüz kese görünmedi fakat HCG de artış bakıldı. Net kaç haftalık bilemiyorum tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?