- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhabalar .Adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti.çok üzülmüştüm Ama daha sonra tıpkı adet sancısı gıbı yumurtalıklarımda ve belımde dehset agrı basladı .Aha dedım bak adette oluyorum kesın hamıle degılım derken 3gun geçti hala adet olmadım.testte yapmadım negatıf cıkar dıye.ama göğüslerim acıyor karnım gerilmiş durumda sanki adet oluversem rahatlayacağım gıbı. Acaba hamıle mıyım dıye düşünmeye basladım yenıden.en net sonuc ıcın ne kadar gecıkme beklemelıyım. Ya da gıdıp hemen kan mı vermelıyım ? Bu agrılar normal mi hamılelıkte olur mu ?
YakalarimKaçanda kaçamaz bacım
Amin canımın içi rabbim bekleyenlere hayırlısı ve tez zamanda nasip etsinDilerim allahtan rabbim gönlüne göre versin insallahhhhhh hayırlısı ile tez vakitte kavuşursun mucizene
O net:)Yakalarim
Yumurtlamanın kaçıncı günü pozitif çıkmıştı?Ben 5 gün varken yaptım negatifti canım moralim bozuldu sonra regl günümde yaptım pozitifti kan testi 115 çıktı
Orda biiiir cizgi varEki Görüntüle 3010285 Günaydınnn canlarım dünkü sililten sonra sabahki testim
Harika maşallah subhanallahEki Görüntüle 3010285 Günaydınnn canlarım dünkü sililten sonra sabahki testim
Bende regl oldum canım bugünYapcak bişey yok mecbur Marta kalıcaz. İnşallah sen regl olmazsın bu döngüyü kırarsın
Ayy var demi hala şoktayom çok silik ya inanamıyorumOrda biiiir cizgi var
çok şükür kan testiyle netleştireceğim bugünHarika maşallah subhanallah
Canım bende olumlu haberi aldım senin topik uğurlu geldi. İnşallah darısı isteyen herkesin başına
Ben ilk dol kasık agrisi çektim sonra adet olacakmışım gibi tam orta hatta hissettim ama çok şiddetli değildi farkettim ki dinlenince ayaklarımı uzatınca geciyor halada yorulunca devam ediyor ağrılar agri duyabilirsin ben adet olucam sanıyordumHerkese merhabalar .Adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti.çok üzülmüştüm Ama daha sonra tıpkı adet sancısı gıbı yumurtalıklarımda ve belımde dehset agrı basladı .Aha dedım bak adette oluyorum kesın hamıle degılım derken 3gun geçti hala adet olmadım.testte yapmadım negatıf cıkar dıye.ama göğüslerim acıyor karnım gerilmiş durumda sanki adet oluversem rahatlayacağım gıbı. Acaba hamıle mıyım dıye düşünmeye basladım yenıden.en net sonuc ıcın ne kadar gecıkme beklemelıyım. Ya da gıdıp hemen kan mı vermelıyım ? Bu agrılar normal mi hamılelıkte olur mu ?
Sizinle aynı günlerde yumurtlamışız siz 12.günü beta baktırıp 15.65 görmüştünüz sanırım sonra tekrar beta baktırdınız mıBen ilk dol kasık agrisi çektim sonra adet olacakmışım gibi tam orta hatta hissettim ama çok şiddetli değildi farkettim ki dinlenince ayaklarımı uzatınca geciyor halada yorulunca devam ediyor ağrılar agri duyabilirsin ben adet olucam sanıyordum
Canim seninki bariz görünüyo ben sabah tekrar yaptım ama çıkmadı dün benimde silik çıkmıştıAyy var demi hala şoktayom çok silik ya inanamıyorum
Eki Görüntüle 3010285 Günaydınnn canlarım dünkü sililten sonra sabahki testim