Dilerim allahtan rabbim gönlüne göre versin insallahhhhhh hayırlısı ile tez vakitte kavuşursun mucizeneDaha henüz birşey yok testten yana ama ben çok halsizim, karnım gerildi sertlestigini hissedebiliyorum,göğüslerim duyarlı 10 güne yakındır hergun batma hissediyorum,hafif bulantılarım var bat 4gun sonra belli olacak,ya kimyasal hamilelik geçiriyorum yada psikolojik artık hicbirseyden emin değilim kuzum
Canım ben aslında hamilelikte şüphelendiğim ilk belirti yumurtlamadan 1 gün sonra sol kasığımda sanki kelebek çırpınıyormuş gibi bi his oldu. Onu hiç bir kavrama koyamıyorum damar atması gibi sabit aralıklı değil karıncalanma değil değişik bir şeydi. Göğüslerim içten içten sızladı hala sızlıyor. Kasık ağrılarım oldu ama son 2-3 gündür kasık ağrım yok. Kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama bu sabah ki test ile birlikte hepsi acaba psikolojikmi acaba diyordum ki akşam sancıyla beraber su gibi sanki altımı ıslatmıicasına akıntım olunca yine umutlar yeşerdi. Adet olmadım ya çıkmadık candan umut kesilmez deyip ayın 24ünü beklicem artık. Dua et bana hamişlerin duası kabul olurmuş.Masallah buyukmus seninde, benimkide 5 yasina girecek. Anne kardesim karninda mi diyor surekli :) doktora gidip emin olayim ondan sonra yavastan söyleyip alistiririm. Allah olmayan isteyen herkese versin, hamilelerin saglikla kucagina aldirsin, yavrularimizida bize bagislasinBaska herhangi bir belirtin var mi canim? Vucudunu eger taniyorsan en ufak degisimi fark edersin. Mesela bende memelerin tamami agrirdi ama bu kez bir tuhaflik oldugunu fark ettim ilk dis yanlardan agrimaya basladi sonra ustu agrimaya basladi ama tamami agrimadi oyle her zaman ki gibi
Canım ben aslında hamilelikte şüphelendiğim ilk belirti yumurtlamadan 1 gün sonra sol kasığımda sanki kelebek çırpınıyormuş gibi bi his oldu. Onu hiç bir kavrama koyamıyorum damar atması gibi sabit aralıklı değil karıncalanma değil değişik bir şeydi. Göğüslerim içten içten sızladı hala sızlıyor. Kasık ağrılarım oldu ama son 2-3 gündür kasık ağrım yok. Kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama bu sabah ki test ile birlikte hepsi acaba psikolojikmi acaba diyordum ki akşam sancıyla beraber su gibi sanki altımı ıslatmıicasına akıntım olunca yine umutlar yeşerdi. Adet olmadım ya çıkmadık candan umut kesilmez deyip ayın 24ünü beklicem artık. Dua et bana hamişlerin duası kabul olurmuş.
Bugün erken gebelik testi yaptım. Olsaydı çıkardı sanki.Canim benim hepiniz dualarimdasinizBen ilk hamileligimde de buradaydim ve bu ortami seviyorum. Insan bir destek, ayni seyi yasami birini ariyor illaki. Bir tek bizler birbirimizi anliyoruz cunku dilegimiz ayni. Benim akintiyla birlikte sancim olmadi ama o cuma gecesi testi yapmadan önce ve sonra yaterken cok asiri sancilandim nerdeyse esime kalk beni acile gotur diyecektim neyseki hafifledi de uyudum. Icini ferah tut sen biraz kendini degilde kafani dinle. Film dizi birseyler izle cok az kaldi bak bu günde bitti sukur 21 ine giriyoruz 3 güncük
Canım ben aslında hamilelikte şüphelendiğim ilk belirti yumurtlamadan 1 gün sonra sol kasığımda sanki kelebek çırpınıyormuş gibi bi his oldu. Onu hiç bir kavrama koyamıyorum damar atması gibi sabit aralıklı değil karıncalanma değil değişik bir şeydi. Göğüslerim içten içten sızladı hala sızlıyor. Kasık ağrılarım oldu ama son 2-3 gündür kasık ağrım yok. Kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama bu sabah ki test ile birlikte hepsi acaba psikolojikmi acaba diyordum ki akşam sancıyla beraber su gibi sanki altımı ıslatmıicasına akıntım olunca yine umutlar yeşerdi. Adet olmadım ya çıkmadık candan umut kesilmez deyip ayın 24ünü beklicem artık. Dua et bana hamişlerin duası kabul olurmuş.
Bugün erken gebelik testi yaptım. Olsaydı çıkardı sanki.Sence hala umut var mı
Bende o kelebek çırpıntısı dan hamile olduğuma kendimi inandırdım. Ama sanırım boşa çıktı.Bak o kadar sacma geliyor ki insana gerinmeden insan acaba hamileyim der mi? Dedimama niye dedim? Ogluma hamileyken 5-6 aydan sonra sabahlari surekli gerinerek uyaniyordum hatta o kadar geriyordumki kendimi kac kez cok kotu dizimden alti tutuldu doktora söyledim magnezyumum eksikmis verdi. Ben gecen haftadan beridir surekli geriniyorum normalde hic yapmadigim birsey
O zaman battan önce test yapmıcam bu sefer kesin kararlıyım negatifi gördükçe çok yıpratıyorum kendimi bugün o kadar çok ağladım ki eşim en sonunda kızdı yeter artuçık sanki asla olmayacakmış gibi ağlıyorsun saçmalama dedi bi de azar yedimHala umut var canim o kahve akinti eger yerlesme kanamasi ise ki oyle gorunuyor bu durumda zaten 16 sinda bebek yerlesmeye baslamis onun ustunden 6 gun gecmeden erken gebelikte de cikmaz. Cunku bebek yerlestikten 6 gün sonra idrarda hcg oluyormus ancak
Bende o kelebek çırpıntısı dan hamile olduğuma kendimi inandırdım. Ama sanırım boşa çıktı.
O zaman battan önce test yapmıcam bu sefer kesin kararlıyım negatifi gördükçe çok yıpratıyorum kendimi bugün o kadar çok ağladım ki eşim en sonunda kızdı yeter artuçık sanki asla olmayacakmış gibi ağlıyorsun saçmalama dedi bi de azar yedim
Darısı başıma inşallah bu göz yaşlarımın sonunda mutluluk olur. O zaman ayın 24ünü bekliyoruz. Sonuç ne olursa olsun seni mutlaka etiketlicem canım. Gece gece kendi derdimle seni bunalttım kusuruma bakma.Bosuna umut degil Allah‘in izni ile. Bak senin gibi diyordum o kadar ki beklemiyordum. Olmadi, bu ayda kesin tutmadi, neyse önümüzdeki aya bakariz, kesin birsey yok diyordum. Benim huy boyle once kotusu sonra iyisi :) ben birsey olana kadar inanmam yazarim kafamda. Testi bile sirf sabahi bekleyemedim meraktan yapayim dedim ama diyorum kesin negatif cikcak :) cidden cok sadirdim.
Erkekler biraz küt bizi anlamalari zor. Bende asla belli etmem oyle esimde olsa onunde aglamam :) karakterim böyle yapamiyorum yani hep icimde yasiyorum iki aydir omrumden omur gitti adamin haberi yok kafasi rahatben onu artik bundan sonra derdime ortak edip tadini cikararak darlayacagim
115 çıktı benim sonucum önceki bebeğimde takip istemişti doktorum ama bu sefer istemedi 1 hafta sonra gel kese gözükür dediÇok heyecanlıyımsudan çıkmış balık gibi sizin testinizi hatırlıyorum. Kan sonucunuz ne çıktı birde kaç kere vermek gerekiyor ki
Darısı başıma inşallah bu göz yaşlarımın sonunda mutluluk olur. O zaman ayın 24ünü bekliyoruz. Sonuç ne olursa olsun seni mutlaka etiketlicem canım. Gece gece kendi derdimle seni bunalttım kusuruma bakma.
115 çıktı benim sonucum önceki bebeğimde takip istemişti doktorum ama bu sefer istemedi 1 hafta sonra gel kese gözükür dedi
Benim ilk gebeligimde regli 1 gun geçince test yaptım kıpkırmızı idi. İlk çizginin koyulugunda idi. Ertesi gün kan verdim 918 idi. Erken veya geç döllenme ile alakaliCidden bu kaset testlerde en az kaç olduğunda beta hcg ikinci çizgi çıkıyor
Allaha şükür hepimiz mutlu bitirelim ayıMasallah bebisineee :) ayagini surudun sen valla her gün pozitifler geliyor.
Canım bu ovulasyon testinin kullanım klavuzu amaBu testi kullananlar bir bakarsa sevinirim laboquick
Allah nazarlardan saklasın canım, sağlıkla kucağına al inşallah115 çıktı benim sonucum önceki bebeğimde takip istemişti doktorum ama bu sefer istemedi 1 hafta sonra gel kese gözükür dedi
Kaçanda kaçamaz bacımAhahaj dimi test etmis oldukbenim gözümden bi ucan birde kacan kacar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?