Hayırlısı olsun. Her adet yeni bir başlngıc demek aslında Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sana bana ve isteyen herkese bende pek ümitli değilim adet olacak gibiyim yani belirti falan yok hala bende adet öncesi de olmaz önümüzdeki aya güzel haberler alırız bizde inşaAllahBenim tahminim doğru çıktı erken regl oluyorum bu ay da gitti malesef inşallah senden güzel haberler alırız canımm takipteyim
Hayırlı olsunBugün bat canım başka marka yok yarın tekrar test yaparım koyulaşırsa vardır sanki
Aaaaa süper bir haberle güne başlamak
Kzıma hamileyken hemen hemen aynı bu koyuluktaydı belki daha silik bbile sayılırdı, 20 çıkmıştı kan tahlilim. Adetime 4 gün vardı. Ben olsam anında kan vermeye giderdim.Çok teşekkür ederim 30-40 civarıdır o zaman galiba
Of evetİnsallah inşallah kankilerini bekliyor sabirsizlikla arkamdan gelsinler diye❤
Gerçekten çok değişik bisey anlatilamaz❤
Korkuyorum birazHayırlı olsunMaşallah Allah tamamına erdirsin. Bence doğrudan kan verin hiç belirsizliğe düşmeyin
Canım şubat 1ve 2 de yumurtlama oldu 3ünde çatlama olmuştu. 15 gün civarı oldu yumurtlamadanYumurtlama dan sonra kaçıncı günün bugun canım
Korkmanız çok normal tabi ama hiç korkmayınKorkuyorum biraz
Evet öncekinde erken öğrenmiştim 10 haftalıkken kalp durdu çok üzülmüştüm ayy bu inşallah sağlıklı olur Allaha şükürrKorkmanız çok normal tabi ama hiç korkmayınAllahın izniyle güzel haberler alırsınız. Ben o kadar olumsuz düşünüyordum ki eşime söylerken bile daha belli değil herşey olabilir tabi ama falan demiştim adam bişey anlamamıştı sonradan anladı bir de değeri erken öğrenmek takip açısından iyi oluyor 2 günde bir takip ederiz güzel güzel yükselir
İnşallah canım Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahHayırlısı olsun. Her adet yeni bir başlngıc demek aslında Allah hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sana bana ve isteyen herkese bende pek ümitli değilim adet olacak gibiyim yani belirti falan yok hala bende adet öncesi de olmaz önümüzdeki aya güzel haberler alırız bizde inşaAllah
Seninde hayırlı olsun kuzummm koş kan vermeye allahım ne güzel haberlerHayırlı olsun canımm
Amin canım çok teşekkür ederimUmarım canım az kaldı şafak yaklaştı
Ayyy maşallah ne de güzel belirgin çıkmış sağlıkla sürsün Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Çok güzle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben regl oldumKizlarrrr gunaydin 5 dk icinde ciktiBen şook cebime koymuştum iyi ki bakmışım
Önümüzdeki ay inşallahÇok güzle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben regl oldum
Sağol canım seninde kan verdin mi kaç çıkacak korkudan veremiyorum ben geçen ay böyle yalancı pozitifller oldu çokSeninde hayırlı olsun kuzummm koş kan vermeye allahım ne güzel haberler
Benim 5 yıl once amh 0.68 di canım, ozaman hiçbir takviye kullanmadım sadece folikasit. klomen catlatma ignesiyle hamile kalmıstım.Over rezervi düşük, alttan muayenede görülen yumurta sayısı mı?
Gooodday impyrl ile aynı görevi mi yapıyor ikiside takviye ya?
Senin amh, Fsh kaçtı? Benim düşük.
Canım kan sonucum 120.52 çıkmışşşşş sence iyi mi değerİnsallah inşallah kankilerini bekliyor sabirsizlikla arkamdan gelsinler diye❤
Gerçekten çok değişik bisey anlatilamaz❤
120.52 çıkmışşş değerim iyi mi senceeeSağol canım seninde kan verdin mi kaç çıkacak korkudan veremiyorum ben geçen ay böyle yalancı pozitifller oldu çok
Kaset testte çizgi çıkması pek yalancı pozitif gibi gelmedi bana aşkımm olumlu düşüüün hamişsinSağol canım seninde kan verdin mi kaç çıkacak korkudan veremiyorum ben geçen ay böyle yalancı pozitifller oldu çok
İyi gayet sağlıkla yükselsin canım yaa120.52 çıkmışşş değerim iyi mi senceeekorkmaaa yaptır hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?