- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 53
- 31
Yarın deneyeceğim tekrar sonra kanaKaset testte çizgi çıkması pek yalancı pozitif gibi gelmedi bana aşkımm olumlu düşüüün hamişsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın deneyeceğim tekrar sonra kanaKaset testte çizgi çıkması pek yalancı pozitif gibi gelmedi bana aşkımm olumlu düşüüün hamişsin![]()
Of inşallah kuzum ya hadi senden de bekliyorum haber beni etiketle mutlakaİyi gayet sağlıkla yükselsin canım yaa![]()
Garantilemiş olursun canım aynen öyle yap ama ben olsam duramazdımYarın deneyeceğim tekrar sonra kana![]()
8 inde aksam çatladı işte canım 24 diye hesapladım ben25 i mi?
Daha bir gün geçti bugün belki olur diye düşünüyorum. Bugün de olmazsa cuma yaparımİnşsen ne zaman test yapacaksın günün geçmiş zaten?
Çok silik bisey görüyorum ben canımKız sabah yaptığım test sizce çook silik de olsa bi çizgi var mı? Yoksa bana mı öyle geliyor? Biraz dikkatli bakmak lazım ama![]()
Canım çok teşekkür ederim vallahi dün hepinizin adına dua ettim insallah güzel haberlerinizi alırız ard ardassedays hayirli olsun canim
cok sevindim hayirlisiyla ilerlesin gebelik sürecin. Bizlere de dua etmeyi unutma. Aksqm takip ediyordum ise gelecegim icin uyudum simdi gordum msjlari. Cok mutlu oldum senin adina.
Ay aslında telefonda tam çıkmıyor ama ben gözle bakınca görüyorumÇok silik bisey görüyorum ben canım![]()
Canım sol tarafıma ağrı giriyordu oradan yumurtam çatlamış zaten bugün ultrasonda gördükGiren ağrı ve batmalar sağ/ sol her ikisinde mi giriyordu?
Ay çok iyi kuzumm muhteşem hadi gözün aydın cook sevindimmCanım kan sonucum 120.52 çıkmışşşşş sence iyi mi değer
Ay çok ama çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah sağ salim kucağına al evladını Allah'ım inşallah bizlerede tüm isteyenlere nasip etsin aminÇok şaşkınım ya gerçekten umudum yoktu bu aydan da aşkım vallahi duaların kabul oldu Allah razı olsuniyi dileklerin iyi düşüncelerin için coook teşekkür ederim şimdi kan vermeye gideceğin 8 gibi doktoruma
doktorumda şaşırcak
![]()
Amin amin amiiiiinAy çok iyi kuzumm muhteşem hadi gözün aydın cook sevindimmbenim adet günü veya bi gün öncesi 56 çıkmıştı çok çok iyi güzelce yükselsin insallahh❤❤
Ama nasıl sevindim halay ekibi gelsin![]()
Amiiiiiin canım insallahAy çok ama çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah sağ salim kucağına al evladını Allah'ım inşallah bizlerede tüm isteyenlere nasip etsin amin
Ay maşallah ona aman Aman uslu Dursun şimdiden yaramazlığa başlamasınKeyfi yerinde yaşlanmış duruyor öyle❤
Hala inanamıyorum biliyor musun![]()
Bende gördüm canım belki gözle daha da nettir Inşallah vardır bata ne kadar varAy aslında telefonda tam çıkmıyor ama ben gözle bakınca görüyoruminş yanılmıyorumdur
Her şeyin hayırlısı canım bak benim teste negatif çıktı ama umudumuzu kaybetmiyoruz neydi kırmızıları henüz görmedik dur bakalım Gün doğmadan neler doğar bu ay olmazsa bir dahaki ay olur Allah ne zaman izin verirse Rabbim ol der olur verir canım Hiç canını sıkma sen Belki geç döllenmede canım benim 10 günü geçtiğinde Çok Çok Çok silik çıkmıştı ilk gebeliğimde Hatta Sağlık ocağındaki eve bana sen hamile değilsin canım bile dedi Ama Rabb'im Ol deyince oluveriyor hamileydimHayırlı sonuçlarla gel inşallah canım benimbenim bat yarın şimdi kaset yaptım sonuç negatif bu ayda olmadı maleseff
Seninki benden muhtemelen daha erken. Doktora gidince anlarız zaten. Ben yarın gideceğim gibi görünüyor. Benimki erken gebelik sanırımMuhtemelen 6. haftadasın canım bende bu hafta sonu kontrole gideceğim. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza. Yalnız ben 4. haftadayken 1000 üzerindeydi Beta HCG şaşabiliyor mu acaba böyle