Ben de geçen 11. Günde yapmıştım ama negatifti bugün tekrarladım varla yok arası bi şey var gibi. Bence sen de umutsuzluğa kapılma regl gelmedikçe umut vardır. Benim de o kadar çok regl belirtim var ki. Ha oldum ha olucam modundayımKızlar bata 3 kala test yaptım negatif cıktıgeçen kinde döngüm cok kısaydı 21-22 günde oluyordum bat günümü 8 gün geçince beta hcg 79 la ögrendim birde ikiz oldugu halde o kadar düşük degerle ögrendim gecikmeme göre düşüktü. yumurtlamanın 20.günüydü bu sefer 11. Gününde yapmıs oldum. Erken mi yaptım acaba? Reglime 2 gün kaldı bat 19 subat hiç belirti yok adete yada gebeliğe dair bir tek gögüs ucu değişikliği o kadar. Digeri dede adetim. Gecikince belirtiler olmustu zaten bende( bu arada önceki hamileliğimde ikizlerimin kalbi durdu yani bu ilk bebeğim olucak)
İnşaAllah canım yarın yine test yap varsa cizgi azda olsa koyulasır. Cidden cok stres yaptım ben daha ilk aydan ya resmen geri döndüm ilk zamanlara. Heryerim agrıyo hiç birseye odaklanamıyorum sanki sinirlerim bozuldu cidden benim galibaAy testin kağıdını çıkarıp yanıma aldım iş yerinde gün ışığında çekmeye çalışcam bi degerçekten delirdim artık inş görünür biçimde çekebilriiiimm
Yaklaşık 7 ay oldu ilk 2 ay kararsızım 5aydır aktif deniyoruzKaç aydır korunmuyorsun?
Ya benimde en sinir oldugum sey benim regl belirtim olmuyo pat diye bşr bakıyorum regl olmustum haberim bile olmuyo ben kanı görene kadar agrım bile baslamıyo tabi sonra agrıdan yatak döşek yatıyorum ama o zamana kadar vucudum hiç tepki vermiyo yani ben adet olurum da diyemiyorum suanBen de geçen 11. Günde yapmıştım ama negatifti bugün tekrarladım varla yok arası bi şey var gibi. Bence sen de umutsuzluğa kapılma regl gelmedikçe umut vardır. Benim de o kadar çok regl belirtim var ki. Ha oldum ha olucam modundayım
Yumurtlama dan sonra kaçıncı günün bugun canımAy testin kağıdını çıkarıp yanıma aldım iş yerinde gün ışığında çekmeye çalışcam bi degerçekten delirdim artık inş görünür biçimde çekebilriiiimm
Canım sen Ocak ayında hamile değilmiydinTeşekkür ederim güzelim allah razı olsun sağlıcakla kavus sende mucizene insallah
Benim tahminim doğru çıktı erken regl oluyorum bu ay da gitti malesef inşallah senden güzel haberler alırız canımm takipteyimBenim bat 19 Şubat idrarında falan koku yok zaten o kokuda çok sonra çıkmıştı diğer hamileliğimde birde şeyi çok merak ediyorum acaba bir insan her gebeliginda aynı belirtileri mi yaşar .
Muhtemelen 6. haftadasın canım bende bu hafta sonu kontrole gideceğim. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza. Yalnız ben 4. haftadayken 1000 üzerindeydi Beta HCG şaşabiliyor mu acaba böyleÖyle böyle derken doktora gidemedim canım
Başka işler oldu derken tahlil yine yaptım 9bini geçti şükür 6 hafta sanırım
Allah razı olsun cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Artık Temmuz ya da Ağustos’ta burda olurumOooo Allah yardımcınız olsun zor bir iş Rabbim onun da yar ve yardımcısı olsun
Hayırlı olsun canımmKızlar elim ayağım titriyor
ne duruyorsun doğruuu kan vermeyeKizlarrrr gunaydin 5 dk icinde ciktiBen şook cebime koymuştum iyi ki bakmışım
Ayyy bu kasetler kaç beta ölçüyor kine duruyorsun doğruuu kan vermeye
Yanlış olma ihtimali var mıdır çok korkuyorum eşimi boşuna heveslendirmek istemiyorum dün test alayım demiştim daha bekle geçsin biraz dedine duruyorsun doğruuu kan vermeye
Umarım canım az kaldı şafak yaklaştıBende de adet ağrısı ve açık kahve akıntı var canım umarım bu yaşadıklarımızın hepsi miniklerden kaynaklanıyordur
Ayyy maşallah ne de güzel belirgin çıkmış sağlıkla sürsün Allah kucağınıza almayı nasip etsinKızlar elim ayağım titriyor
Normal testler En az 20 ve üstü olunca çıkıyor. Ultra olanlar 5 ve üstü diye biliyorum. Hayırlı olsun çok sevindimAyyy bu kasetler kaç beta ölçüyor ki
bat ne zaman kasetlerde 20 altı değerde çıkabiliyo elinde başka marka varsa dene tekrar yada en kesin çözüm için kan ver benceYanlış olma ihtimali var mıdır çok korkuyorum eşimi boşuna heveslendirmek istemiyorum dün test alayım demiştim daha bekle geçsin biraz dedi
Çok teşekkür ederim 30-40 civarıdır o zaman galibaNormal testler En az 20 ve üstü olunca çıkıyor. Ultra olanlar 5 ve üstü diye biliyorum. Hayırlı olsun çok sevindim
Bugün bat canım başka marka yok yarın tekrar test yaparım koyulaşırsa vardır sankibat ne zaman kasetlerde 20 altı değerde çıkabiliyo elinde başka marka varsa dene tekrar yada en kesin çözüm için kan ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?