İşyerinden arkadaşa da gösterdim hatta o hiç anlamaz hamilelik testlerinden falan dedim çizgi var mı burda sence direkt var dediBende gördüm canım belki gözle daha da nettir Inşallah vardır bata ne kadar var
Hayırlı olsun var gibi duruyor canım benim testim Seninkisi gibi çıksaydı hemen kan vermeye koşardım Yarını bile beklemezdimYarın deneyeceğim tekrar sonra kana
Ay hadi inşallah canım Rabbim gönlüne gore versinİşyerinden arkadaşa da gösterdim hatta o hiç anlamaz hamilelik testlerinden falan dedim çizgi var mı burda sence direkt var dediAy umutlanmak istemiyorum ama bat 19 şubat canım o gün de bi kaset test yaparım
Ben de yaptım ama şuan sonuca bakamıyorum hayali bişey görürüm diye korkuyorum.Geçen ay testleri kırıp parçalayıp flaş tutup bişey görmeye çalışmaktan gözlerim benimle oyun oynamaya başlamıştıKan veremiyorum burcu korkudan çıkmaz diye yaptım
Bence var canım gözüküyor gibiKızlar Allah aşkına bi de böyle bakın var mııııı çizgiiiii
Bende geçen ay çok yalancı hayalet çizgi gördüm o yüzden bu beni korkutuyorBen de yaptım ama şuan sonuca bakamıyorum hayali bişey görürüm diye korkuyorum.Geçen ay testleri kırıp parçalayıp flaş tutup bişey görmeye çalışmaktan gözlerim benimle oyun oynamaya başlamıştı
Ben silik çizgi görüyorum meselaBende geçen ay çok yalancı hayalet çizgi gördüm o yüzden bu beni korkutuyor
Ay çok güzel ben resmen zorla hayalet çizgiler görmeye çalışıyorumKizlarrrr gunaydin 5 dk icinde ciktiBen şook cebime koymuştum iyi ki bakmışım
Ben de gördüm hafif silik çizgiBen silik çizgi görüyorum mesela
Bi daha verecek misin kannAmin amin amiiiiinAyyyyyyy çıldırıyorummmmmmm
Suya tuttum gitmediBen de gördüm hafif silik çizgi
Valla çok dik duruyor Hahaha nasıl olur artık bilmemAy maşallah ona aman Aman uslu Dursun şimdiden yaramazlığa başlamasın
Eveeeeeet gördüm benKızlar Allah aşkına bi de böyle bakın var mııııı çizgiiiii
Allahım hayırlı sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bi doğum nasip etsin inşallahEvet öncekinde erken öğrenmiştim 10 haftalıkken kalp durdu çok üzülmüştüm ayy bu inşallah sağlıklı olur Allaha şükürr
inşallah canım çok az gözüktüğü için de çok umutlanmak istemiyorumBence var canım gözüküyor gibi
Korkuyorum canım o yüzden yarın bidaha yapıcam kan vericem sonraHayırlı olsun var gibi duruyor canım benim testim Seninkisi gibi çıksaydı hemen kan vermeye koşardım Yarını bile beklemezdim
ayyyy heyecanlanıyoruum artııkk olabilir mi diyeeeEveeeeeet gördüm ben
Beyaz akıntıKokusuz şeffaf akıntı mı, beyaz akıntı mı progesteronla alakalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?