- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Kizzz ne fark eder sen degerlndir isteeeeBacılar duyun sesimi ne ola ki bu ağrı çatlama mıdır yumurtlama mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizzz ne fark eder sen degerlndir isteeeeBacılar duyun sesimi ne ola ki bu ağrı çatlama mıdır yumurtlama mi
Bencede değerlendir şansa bırakmaBacılar duyun sesimi ne ola ki bu ağrı çatlama mıdır yumurtlama mi
Canım 2 aylık belirti +ovulasyon testi gözlemim, yumurta büyürken ağrı oluyor ve akıntı başlıyor, yumurta en büyükken yani test Pik durumdayken en çok akıntı oluyor. Çatlama sırasında da keskin bir ağrı olup sonra ağrı ve akıntı geçiyorKizlaaarrr 197678957. Kez soruyorum bunu her ay her girdiğim topikte
ovulasyon testi kullanmıyorum kullandığım zamanlarda belirtilerimi hatırlamıyorum, yumurtalıklarda ağrı yumurta büyüyünce mi olur catladiginda mii??
Bana bir el atin dun ağrım yoktu ilişki oldu, bugün hafif akıntı ve ağrım başladı çatlama mıdır pik midir bu ağrının sebebi? dongum su şekilde normalde 26-27 günde bir adet olurum gectigiz dönem kimyasaldan gecikti neyi baz alicam bilemedim![]()
Havuç suyu yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor ama daha çok kaynatıp da suyunu içmek..e
Havuç suyunun ilgisi ne hiç bilmiyorum merak ettim
Bu yumurtlama olayı nasıl istiyorsak o şekilde olmuyor sanırım ben de birkaç gün geç olsa istiyorum şu an![]()
Kendimden yola çıkarak, pik olduğu günler kasıklarımda hassasiyet olur dokunamam. Ama çatladığında sancı gibi ağrı olur. Sıvı rahimde birikince sancı ağrı yapıyormuşBacılar duyun sesimi ne ola ki bu ağrı çatlama mıdır yumurtlama mi
Valla baya patlamış test, yarın bak bakalım çatlayacak mıCanım patladı benim test..pazartesiye kalmaz sanırım. Keşke bugün ya da yarın gidebilseydim ama nasip
Papatyamveben-Mavi
BurcuAD
Bu bilgiyi hiç bilmiyordum ilaç gibi geldi şuanPolipler bilemem ama ters rahim için ters pozisyonu öneriyorlar.. değerlendirilen aklinda bulunsun çoğu kadın böyle gebe kalmış..
Kizlaaar bu arada sadece ters rahimaliler için değil genelde sorunu olan veya olmayan herkes için geçerli sırf bu şekilde hamile kalanlar var deneyinnn...
Bu bilgiyi hiç bilmiyordum ilaç gibi geldi şuan![]()
Hiç böyle oldumu canım daha önce?Kanamam kesildi gibi oldu Ya akıntısı kaldı sadece hava değişiminden heraldeBi zararı olur mu Ya tam rahatlayamadan bitti böyle.İlk 2 gün iyiydi de bugün 3.gün daha bugün yarın devam etmesi lazımdı normalde
Yok olmadı Fransa’ya geldik sabah ona bağlıyorum bukadar hava değiştirmedim daha önce o yüzden kıyaslayamıyorum canımHiç böyle oldumu canım daha önce?
Çatlasa da önemi yok yollar çok karlı diye eşim yola çıkmama izin vermedi bu ay için umut yok canım sonraki aya inşallah..kendisinin zaten gelme şansı yok şu günlerValla baya patlamış test, yarın bak bakalım çatlayacak mı
Beni uzun uçak yolculuğu çok etkiliyor, basınçtan olabilir.. heyecandan olabilir..Yok olmadı Fransa’ya geldik sabah ona bağlıyorum bukadar hava değiştirmedim daha önce o yüzden kıyaslayamıyorum canım
Olabilir de bana bu ay için bi sıkıntısı olur mu acaba.Ovulasyon testi pek yapamam belki diye az aldım yanıma takvimdeki riskli tarihlerde yaparım diyodum takvimim kayar mı acaba ya da tam temizlenmemiş olabilir mi o bi problem yaratabilir mi ?Beni uzun uçak yolculuğu çok etkiliyor, basınçtan olabilir.. heyecandan olabilir..
İnsallahhh diğer aya nasip olsun kuzumÇatlasa da önemi yok yollar çok karlı diye eşim yola çıkmama izin vermedi bu ay için umut yok canım sonraki aya inşallah..kendisinin zaten gelme şansı yok şu günler
Ha olabilir canım evet.. ozaman şimdilik düşünme sebebini.. ama gebelik şüphen yok dmei kesinlikle kan testi falan vermiştin sanırımYok olmadı Fransa’ya geldik sabah ona bağlıyorum bukadar hava değiştirmedim daha önce o yüzden kıyaslayamıyorum canım
Merhaba biz de multivitamin kullanıyoruz proxeed plus ayrıca keçiboynuzu ve arı sütü karışımı kullanıyoruz. Bu vitaminler aşağı yukarı benzer içerikte zaten bakmıştım baya. Sizde işe yaramış ne güzel yükselmeye başlamış. Ne zamandır deniyorsunuz aşılama düşünüyor musunuzMerhaba benim eşiminde ileri hareketli %15 çıkmıştı 3 ay deoxymen diye takviye kullandı şuan%22 olmuş doktor bu değerlede yaparız ama normali %33 olması lazım demişti siz yükselmesi için ne kullanıyosunuz
Yok canım asla yok ne yazık kiHa olabilir canım evet.. ozaman şimdilik düşünme sebebini.. ama gebelik şüphen yok dmei kesinlikle kan testi falan vermiştin sanırım
Ben Aralık 27 de çektirdim ilk periyodum bu o yüzden olabilir mi böyle bak hiç aklıma gelmemişti o benim
Bacım aklıma neler neler geldi niye açık açık yazmiyorsunYumurtlama![]()