- 31 Aralık 2021
- 118
- 146
Benide yaz canim 12 şubatHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ @Balim25 18 Ocak @loveprayeat 1 Şubat @Hlm28 4 Şubat @minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat @undomielk 6 Şubat @sonsuzaskk 8 Şubat @pembelikedis 8 Şubat Eflatun1Kelebek 10 Şubat Teach_Mavi 11 Şubat @dua6441 13 Şubat @hummy 14 Şubat
Hayırlısı olsun herkes için :)Herkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ @Balim25 18 Ocak @loveprayeat 1 Şubat @Hlm28 4 Şubat @minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat @undomielk 6 Şubat @sonsuzaskk 8 Şubat @pembelikedis 8 Şubat Eflatun1Kelebek 10 Şubat Teach_Mavi 11 Şubat BirEfsanEmine 12 Şubat @dua6441 13 Şubat @hummy 14 Şubat
TeşekkürlerHayırlısı olsun herkes için :)
Beni de ekler misiniz 11 Şubat
13 Şubat
Hoş bulduk canımHoş geldiniz kızlar ekliyorum
Bat 8 şubat beni de ekler misin?Herkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ @Balim25 18 Ocak @loveprayeat 1 Şubat @Hlm28 4 Şubat @minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat @undomielk 6 Şubat NazMinor 7 Şubat @sonsuzaskk 8 Şubat @pembelikedis 8 Şubat Eflatun1Kelebek 10 Şubat Teach_Mavi 11 Şubat M mmmeyra 11 şubat BirEfsanEmine 12 Şubat @dua6441 13 Şubat S Svgidrmzz 13 Şubat @hummy 14 Şubat
Aynen bende bekliyom ilaç kullanıyorum benimde bat belli değilBen de geldimbat daha belli değil bugün yarın adet olmam lazım ağrım var ama test negatif çıktı sabah, adet olunca bat ileteceğim -Arwen- herkese şans getirsin şubat
Bende bu ay 2 defa kullanıyorum geçen ay çatlatma iğnesi vermemişti bu ay vercem dedi siz 2 defa kullandıysanız aşılama isteyebilirsiniz şans daha çok artıyorBu klomen iğne olayı kaç sefer kullanılabiliyor. Benim 2 oldu doktor son 1 defa deneriz dedi ama buralarda 6-7defa deneyenleri duydum
İnşallah şubat hepimize güzel haberler getirirHoş bulduk canıminşallah bu ay diyorum başka da bir şey demiyorum
Tabi ekliyorumBat 8 şubat beni de ekler misin?
Aynen bende bekliyom ilaç kullanıyorum benimde bat belli değil
İnşallah allahım çabalarınızın karşılığını verir bu ay kızlarBugün yine bi doktor günü.. Artık her ay doktorlara sürünmekten o kadar yoruldum ki.. Sadece nisan da bakılmıştı hormon sperm vs ne varsa, eylülden beri diyorum tekrarlayalm şu testleri yok kısa süre de değişmez diyorlar.bugün ısrar etcem tekrar bakılsın diye. Adetliyken vajinal muayene olayından da nefret ediyorumAllahım çabalarımızın karşılığını görelim nolur
Çok teşekkürler, inşallah bize uğur getirsin bebişin tatlı anneDoğumu Şubat 2022 bir hamile olarak hepinize iyi şanslar diliyorum , umarım isteğinize kavuşursunuz
Canım bizde sorun ne tam olarak demiyor doktorlar, tamamen sebepsiz de değil.. Aşılama da sanırım erkek faktöründen olunca ihtimal yüksek oluyormuş.o yüzden aşılama şansı benim gözümde ilaç tedavi yöntemiyle aynı gibi.Bende bu ay 2 defa kullanıyorum geçen ay çatlatma iğnesi vermemişti bu ay vercem dedi siz 2 defa kullandıysanız aşılama isteyebilirsiniz şans daha çok artıyor