Ah balmısın acaba
Merhaba, ekliyorum canım hoş geldinMerhaba bende varim daha cok zaman var ama olsun :)) 8 Şubat bat
Ah kuşum inşallah şubatta tek göreceğin kırmızı çift çizgi olurAh balmısın acabainşallah kuzummm işler cok yoğun beynim patlamış bir şekilde eve geliyorım bakamıyorum pek haber verdiğin için cokkk sağol beneğim burdayım tabiki demirbaşım sonuçta ekle oldan gönlünden ne koparsa yaz adet olurmuyum bilmiyom yumurta ilacı kullanmıcam bu ay rahim filmi çekilcem diye 14 subat yazarlım bari normalde 12 si ama rahim filmi gecikme yaparmıs belki kendiliğimden olcam diyede geç olurum
Hoş geldin canım, inşallah bi 9 ay daha regl olmazsın bat düşünmedenBende ocak ayından geliyorum umudumuz şubattandaha regl olmadım bat tarihini bilmiyorum
8 şubat bekliyorum bat hepimize şansssss :)) Ben inanıyorum bu ay olacakkkHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ Eflatun1Kelebek 16 Ocak Balim25 18 Ocak @loveprayeat 1 Şubat @Hlm28 4 Şubat @minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat sonsuzaskk 8 Şubat Teach_Mavi 11 Şubat Dua4614 13 Şubat hummy 14 Şubat
Hemen ekliyorum canım hoş geldin bol şans8 şubat bekliyorum bat hepimize şansssss :)) Ben inanıyorum bu ay olacakkk
Niye kısBizi kabul etmiyolarrr
Normalde uşaklıyım eşimin tayini çıktı 7 ay oldu güzel şehirYaa benim memleketimmahh ah
Ne güzelNormalde uşaklıyım eşimin tayini çıktı 7 ay oldu güzel şehir
Hosbulurum insallah :) bir onceki ay konu sahibi hamile umarim sizede sans getirsinMerhaba, ekliyorum canım hoş geldin
Ah kuşum inşallah şubatta tek göreceğin kırmızı çift çizgi olur
Hoş geldin canım, inşallah bi 9 ay daha regl olmazsın bat düşünmeden
Ne işin var kız senin burda?Buraya eklenir miyim bilmiyom Bat 16 Ocak benimde
guzum valla elenerek geldim buraya artık kadrolu elemanıyım Şubat topiğinin ..Ocak yaramadı banaNe işin var kız senin burda?
Sorana bak.
Üzüldüm minnoşum.guzum valla elenerek geldim buraya artık kadrolu elemanıyım Şubat topiğinin ..Ocak yaramadı bana
Amin guzum inş bakalım diğer ayaÜzüldüm minnoşum.Ama ümidini kaybetme vakti vardır mutlaka, en hayırlı zamanda gelsin.
Hoş geldin canım umarım gönlündeki gibi olur şubat sana uğur getirsinevet kızlar Şubat başlığımız açılmış inşallah gezdiğimiz son başlık olur :) moralleri yüksek tutalım benim de 6 Şubat gösteriyor bat, yarın doktor kontrolüm var bakalım ne dicek bu ay ne denicez hazırım herşeye :) avokado aldım, arı sütü bal polen karışımı aldım bu ay kendime iyi bakıcam hadi bakalım şansımız yaver gitsin Allah bebişlerimize kavuştursun
Çok teşekkürler, hepimize şans getirir umarımHosbulurum insallah :) bir onceki ay konu sahibi hamile umarim sizede sans getirsin
Güncelliyorum canım hayırlısı olsun üzülme inşallah şubatta bebişine kavuşursun