Hoş geldinMerhaba benide ekler misiniz bat 4 şubat
Bizi kabul etmiyolarrrBuraya eklenir miyim bilmiyom Bat 16 Ocak benimde
İnşallah gerek kalmaz balım. Ama ben Burda olmak istiyorumKız senin bat 18 ocak mı? Ben şubat sandım, ocak gebelik planlayanlar grubu var canım biz ordan şubata geçiş yapanlarızsen ocağa katıl istersen şubata hiiç gerek kalmasın inşallah
Buraya eklenir miyim bilmiyom Bat 16 Ocak benimde
Bizi kabul etmiyolarrr
Canlarım isterseniz eklerim tabi de inşallah gerek kalmaz şubataİnşallah gerek kalmaz balım. Ama ben Burda olmak istiyorum
İnşallah ama biz korunuyoduk daha yeni bıraktık o yüzden bu ay ümidim yok ondan buraya geldimCanlarım isterseniz eklerim tabi de inşallah gerek kalmaz şubata
Ocak ayını geçersen tazeler şubat için bat yazarız kuzucum hoş geldinİnşallah ama biz korunuyoduk daha yeni bıraktık o yüzden bu ay ümidim yok ondan buraya geldim
Hoş buldum tşk ederimOcak ayını geçersen tazeler şubat için bat yazarız kuzucum hoş geldin
Bende ay ay dolanıyorum11 Şubat olarak yerimi alayım.. Ay ay dolanmaktan her ay hüsranlardan o kadar yoruldum ki..
Me tooHayırlı olsun canım şans getirir inşallah. Umarım bu ay olur benimde buraya eklenmembata 2 gün kaldı
Hoş geldin canım tabi eklerim, şubat şans getirsinBen geldim beni de ekler misin bu ay olmadı Şubatta olur inşallah bat 13 şubat-Arwen-
Düşünceni seveyim senin-Arwen- Canım ve diğer değerli bacilarimmm İnshaAllah bu topik hem sahibine hem de size hayırlı olur.. bütün dualarim sizinle..
Bende az önce bir topik açtım.. Anne olma yolunda motive olmanız için ..
Gebeliğe Hazırlık - Anne olmak istiyormusun? Ozaman gel sende katıl bize🌺🌺🌺🥰
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...www.kadinlarkulubu.com
Hoşgeldin bacım inshallah istediğine kavuşursunMerhaba bende varim daha cok zaman var ama olsun :)) 8 Şubat bat
Hosbuldum aminnnnn Rabbim isteyenlere tez vakitte aratmadan bekletmeden hayirlisiyla nasip etsin aminnnnHoşgeldin bacım inshallah istediğine kavuşursun
İzmitte mi oturuyorsun canımmBende ay ay dolanıyorum
Evet canımİzmitte mi oturuyorsun canımm